Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 844
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 780
на компютъра съм- в последните минути, колкото и пъти да натисна камбанката, толкова пъти ме праща в една и съща тема, уж имало 3 нови отговора
влизам , чета - същите три, които съм видяла
натискам пак камбанка- отново ми дава 3 нови за същата тема
рефреш на страницата - същото

# 18 781
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес не ми е ден, първо много изтеглих интерсен късмет, после късмета не излезе в темата,  не мога да редактирам поста с липсващия късмет, а накрая успях да публикувам два поста един след друг.

Цитат

това трябва да е късмет "напиши си сам" Simple Smile
пиша си.

здраве, здраве и пак здраве.
и много късмет Simple Smile
и от забавленията няма да се откажа...

# 18 782
редакцията също спря да действа- дава съобщение за грешка

# 18 783
И при мен са същите грешки като при Mamagemeler.

# 18 784
И при мен не отчита публикациите за отворени и пак се появяват.
Предполагам, че се работи по платформата и трябва да имаме повече търпение. Че  и ние доста предложения дадохме.Grinning

# 18 785
  • Сливен
Здравейте. Спечелих награда от играта "Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!"
В правилата пише, че :
в рамките на 10 (десет) работни дни от изтичане на крайния срок обозначен в темата за предоставяне на данни за доставка на Наградата. Този начин за получаване на Наградата е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България.
Това означава, че до 11.12 включително, чакат данни на спечелилите и от 11.12 се смятат тези 10 дни или от 06.12,когато съм предоставила данни. Благодаря.

Някой ще ми отговори ли? 🤔🙄

# 18 786
  • Варненска клюкарка
Тази сутрин шрифтът на форума през мобилната версия е значително намален. Ако увелича шрифта през настройките на телефона, се увеличава навсякъде,но не и тук. Нещо аз ли съм бутнала и има ли начин да го оправя? Даже с очила трудно чета. Ето за сравнение.
Ужасно неприятно и при мен е така, а ползвам форума предимно от телефона.
Лятото имах същия проблем и нищо от това, което ме посъветваха да направя не помогна. Телефонът ми беше старичък, реших че е време да го сменя, но сега и на стария и на новия едва виждам. Всъщност възрастта на устройството явно не беше от значение, защото на телефона на ММ който беше малко по стар от моя нещата си изглеждаха нормално. Месец по-късно стария ми телефон си върна нормалния изглед на форума, но сега нямам намерение да правя летните гимнастики.

# 18 787
  • София
Пишете на мейла igra@bg-mamma.com

# 18 788
Здравейте. Спечелих награда от играта "Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!"
В правилата пише, че :
в рамките на 10 (десет) работни дни от изтичане на крайния срок обозначен в темата за предоставяне на данни за доставка на Наградата. Този начин за получаване на Наградата е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България.
Това означава, че до 11.12 включително, чакат данни на спечелилите и от 11.12 се смятат тези 10 дни или от 06.12,когато съм предоставила данни. Благодаря.

Пишете на този профил:
https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=571837

# 18 789
  • Сливен

Още на 06.12 дадох данни на този адрес.

# 18 790
Ами чакайте си подаръците.

# 18 791
И при мен шрифта се смайли. Ползвам форума от три телефона и на трите е малък..
Да се надявам ли, че ше се оправи?

# 18 792
  • София
Има ли начин да видя кой точно ми е маркирал като полезно публикацията? А не само броя 👍

# 18 793
Ами натискаш Полезно.

# 18 794
Някой се оплака от по-дребен шрифт при мобилната. -  оправи ли се? При мен още не е.

Общи условия

Активация на акаунт