Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - III тема

• 174 434
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Привет готини:)  Станислава операция безкръвна ако мога да те успокоя с това де се прави само на малък карцином.Тоест не може всеки да се възползва от тази безкръвна операция която поне от това което чувам и имайки предвид собственото си бавно и болезнено дълго възстановяване е по добра.Така че ако ти предлагат безкръвна не виждам причина да се дърпаш. Кръв не са ми искали май само на мен и то само защото бях бременна и ми обясниха , че всичко ми се полага и е безплатно Sunglasses Както каза един доктор имала съм късмет в без късметието Laughing  Момичета ходих на преглед при Тошева понеже както там се изразиха    цитирам..Желязкова нещо се била потрошила '' Доктор Тошева ми зададе много въпроси като как съм каква е била операцията точно, как съм с отделителната система....направо бях шашната Simple SmileПрати ме на ехограф, туморен маркер,рентген,и цито ми взе. Накрая ме изпрати с думите  ..Пожелавам ти да си здрава.Абе голямо внимание  bowuuНа 5 юни съм на телк та ще пиша и за там:)А щях да забравя Simple Smile здрава съм . Hug  bouquet

# 121
Ехееее, голямо внимание, де да бяха всички така. Важното е , че си здрава.Ще чакам отзиви за ТЕЛК.

# 122
  • на път
Аз имам 3 операции - гинекологична и коремни (от 5 до 9 часа) и никой не ми е искал кръв ....  Rolling Eyes.

# 123
  • София
Вчера се видях с докторката. Кръводарители не ми искат. Операцията ще е през корема. Ще се вади матка и яйчници. Малко ме е страх, но няма какво да се направи. Благодаря ви момичета. Стискайте ми палци.

# 124
  • София
Гена, др.Желязкова няма ли я още?

# 125
  • Под гъбата
Вчера се видях с докторката. Кръводарители не ми искат. Операцията ще е през корема. Ще се вади матка и яйчници. Малко ме е страх, но няма какво да се направи. Благодаря ви момичета. Стискайте ми палци.

Яйчниците защо е наложително да ги махат??

# 126
Здравейте,момичета.Да ви попитам,някоя от вас минала ли е през скалпелна конизация?Колко време след това имаше болки и зацапване?Какви болкоуспокояващи пиехте?

# 127
Здравейте,момичета.Да ви попитам,някоя от вас минала ли е през скалпелна конизация?Колко време след това имаше болки и зацапване?Какви болкоуспокояващи пиехте?

Аз лично имам 2 конизации. След първата кървеше около 3 седмици,но понеже по някое време причината беше и МЦ. След втората имах съвсем леки зацапвания. И след двете не съм имала болки. Само да отбележа,че и двете бяха в рамките на 1 месец.

# 128
"AlexSisss",със скалпел ли си изрязвана или с бримката?Знам,че има разлика.Аз съм и с двете,с шевове и пластика на шийката.

# 129
"AlexSisss",със скалпел ли си изрязвана или с бримката?Знам,че има разлика.Аз съм и с двете,с шевове и пластика на шийката.

Скалпел

# 130
Благодаря за бързия отговор.Надявам се всичко да се е приключило с конизациите.

# 131
Димяни доктор Желязкова най  рано началото на юни ама кое начало.... По  добре питай по тел. на регистратурата от там ще ти кажат.Ти нямаш ли час за ехограф?
Антри къде се криеш девойкоо Laughing
tanya24  стискаме палци  PeaceСпокойно всичко ще е наред.Всички сме го минали тоя път със страха, отчаянието,....ще се справиш само спокойно и ако имаш с какво да се занимаваш, излизаш,  не мисли много  не е здравословно  Hug
Късмет на всички  bouquet

# 132
  • София
Гена, не съм ходила година! Несериозно но.... ще се обадя да питам утре кога я очакват да се върне на работа.

# 133
  • Хамбург, Германия
Здравейте момичета,
Моля да ми отговорите, искат ли кръводарители преди хистеректомия.
Предстои ми такава и ще се видя с докторката днес около 20 часа за да уговаряме дата.
Питам за да знам да мобилизирам ли родата.
Благодаря ви от сърце и пожелавам на всички много, много здраве и кураж.
На мен не ми искаха

# 134
  • София
Аз бях с скалпелна конизация! Имах около седмица леки болки като при цикъл , а зацапване не мога да кажа колко време тъй като конизацията ми беше на 17 април, а Хистеректомията на 10 май и още леко имах зацапване!

Общи условия

Активация на акаунт