Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - III тема

• 174 485
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Момичета днес минах ТЕЛК дадоха ми 80%пак за две години. Първият път бях с100%.Трябва ли да се ходи пак до НОЙ и до социалните или те от телк си пращат решенията.

# 136
  • Пловдив
Oт телк си пращат решенията  Peace

# 137
  • на път
И аз минах на ТЕЛК вчера. Дадоха ми 91% за 1 година и ми връчиха решението веднага (разписах се на 5 екземпляра и ми дадоха единия)  newsm78. След 29 дни трябва да го заверя на Иларион Маркриополски и после да направя 2 копия - за НОИ и ...

# 138
За първи път ли минавате телк. Защото аз бях за 2г.Сега за още 2г.Но само да сме здрави другото както и да е.

# 139
  • на път
За първи път ли минавате телк. Защото аз бях за 2г.Сега за още 2г.Но само да сме здрави другото както и да е.

Преди 2 месеца минавах и ми дадоха още 60 дни болнични. Сега съм изчерпала лимита за болнични и ми дадоха ТЕЛК.

# 140
Маринска Ваня  като цяло телка за рак на маточната шийка ако всичко е наред е регламентиран(еднакъв)  за всички.Ти вероятно имаш и други заболявания.....Аз утре съм на телк и очаквам да ми дадът от 60 %до 73 %   Д_Ива  Ти мисля, че имаше разсейки и за това е само за една г. и такъв процента. Аз както и повечето бях две г. 90% и сега ще го намалят за 3г. ако не се лъжа...Утре ще ви пиша и аз:) Слънчев и сенчест ден на всички  bouquet

# 141
  • на път
....  Д_Ива  Ти мисля, че имаше разсейки и за това е само за една г. и такъв процента. Аз както и повечето бях две г. 90% и сега ще го намалят за 3г. ако не се лъжа...

Гена, с рецидив съм 3 години след първата операция. Тогава не ходих на ТЕЛК. Не ми се занимаваше с бюрократични процедури, а сега не ми стигнаха полагащите се болнични и оттам се почна процедурата.

# 142
Благодаря Гена. Нямам други заболявания.

# 143
  • Пловдив
Момичета днес минах ТЕЛК дадоха ми 80%пак за две години. Първият път бях с100%.Трябва ли да се ходи пак до НОЙ и до социалните или те от телк си пращат решенията.
Извинявай, че отговорих прибързано  Embarassed
В НОЙ ги изпращат, но при социалните трябва да отидеш и да пуснеш отново заявление - цялата процедура отново. Носи си копия от ТЕЛК.

# 144
Благодаря. То поне е НОЙ няма да чакаме. Късмет момичета и лек ден.

# 145
Привет на всички:) Маринска Ваня дано да не съм прозвучала като оратор и да не съм те обидила  Hug просто изхождах от прочетеното на 1 страничка. Учудих се че са ти дали 100% но в крайна сметка щом докторите така са преценили значи така трябва Peace
Аз днес бях на телк и ми дадоха 72% за една година като трябва да мина преглед при ендокринолог и да си направя изследване за остеопороза. Обясниха ми, че ако всичко е наред обикновенно  свалят рязко на 60% При мен заради ранната критическа и проблем с краката  го намалят на 72%.
Иначе в онкологията в Дървеница както миналият път излючително мили,  внимателни и усмихнати.
Поздрави и усмивки  bouquet

# 146
Гена не съм се обидила. Благодаря ти за отговорите аз все нещо не съм разбрала. Пък ми е неудобно да питам.  А за критическата вълни, зърцебиене, потене ужас до кога незнам.

# 147
  • Бургас
Когато минах втори път на ТЕЛК никъге нищо не трябваше да нося,казаха ми,че този път всички документи се изпращат служебно

# 148
Здравейте момичета. Бих искала да попитам някоя от вас или ваши близки и познати, дали са се оперирали при Д-р Богомил Бойчев, за миома, карценом, кисти или други гинекологични заболявания (или ракови подобни) . Моля пишете тук или на лични съобщения. Благодаря !

# 149
Аз се оперирах преди три месеца и половина при д-р Бойчев. Направи ми лапароскопска хистеректомия със запазени яйчници. Не задаваш конкретни въпроси, така че не зная какво да ти напиша.

Общи условия

Активация на акаунт