Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява писмото от ТЕЛК и какви са изискванията за явяване в онкологията?
Какви са впечатленията от д-р Христям от Онкологичния център на "Васил Априлов" в Пловдив?
Какви са впечатленията за д-р Ангел Ангелов в Селена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява писмото от ТЕЛК и какви са изискванията за явяване в онкологията?
-
Какви са впечатленията от д-р Христям от Онкологичния център на "Васил Априлов" в Пловдив?
-
Какви са впечатленията за д-р Ангел Ангелов в Селена?
-
Какви са впечатленията от д-р Божидар Славчев в Майчин дом?
-
Какви са впечатленията от клиниката "д-р Щерев" за лапароскопска хистеректомия?

-ми пусна направления за скенер/КТ/ на коремна кухина и след 6 месеца ПЕТ скенер.
объркана съм, но и на мен ми обясниха това с опасността от попадането на ракови клетки в организма настрани при лапарото и при робота. Нямам представа какво ме чака, но ако мога да си спестя коремната операция ще е добре, едва оцелях след мастектомията.
Моя случай, а и до колкото чета не единствен е жив късмет. Няма сила на света да ме убеди, че има кадърни мамолози тук, не разчитай на диагностициране, става, ама в много напреднал стадий. Обиколих много (ако искаш на лични ще напиша имената), намерила си бях бучката сама, ехограф и мамограф и не разбраха, че е нещо притеснително. Напротив казваха, че е мастно натрупване, плака! Сама настоях да го изрежат по време на операция за корекция на бюста. След няколко дни ми излезна и хистологията- инвазивен дуктален карцином. Това със следенето и ранната диагностика е да пълним гушите на пишман лекари. Ходила съм на мамолог на три месеца.
Много бързо ме взеха, в четвъртък занесох направлението, а в понеделник минах.Март месец съм отново