Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~120

• 30 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Бях изненадан, когато прочетох новината сложите. за c запис на румънски

# 526
  • Плевен / София

Щастливия татко.... newsm68 smile3521 newsm10
а аз щастливата баба....
Ако изчезна, да знаете, че съм отишла да гледам Топрак  Joy Joy Joy Joy Joy
Ани, а кой ще ни пуска темата Crossing Arms
А сега здравейте момичета....
Една от рускините пише , че всичко съвпада с пилотния фрагман- т.е. Топрак ще умре, Дафка ще роди и Ках ще се върне при нея заради детето, затова Елиф така целувала детето в ръцете на Дафка и побягвала  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Изобщо не искам да си помислям за такъв сценарий  ooooh!

Ели изпаднах в шок !    Shocked Shocked Shocked
Ако направят тъй то  сценаристите  са мазохисти !!!!!!  #Cussing out
Все пак се надявам здравия разум да надделее …

Значи, ако направят това, злото ще победи доброто, лъжата истината...това ли им е ценностната система на комшиите...Дори да се случи нещо с Топрак, любовта на Кахраман до там ли е...Вместо да бъде до Елиф в такъв труден момент, той ще избяга...Дори не искам да си го мисля...

ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
ще има ли тогава кой да им гледа втория сезон......аз не бих си причинила това онлайн.... Naughty

# 527
Бях изненадан, когато прочетох новината сложите. за c запис на румънски

Дилаханъм това, което е написала твоята сънародничка аз го сложих и от долу написах превода през транслатора.

За това което пише Ели го е прочела при рускините - една рускиня е написала, че Топрак ще умре и Кахраман ще се върне при Дафка - заради детето, което тя ще роди.

Но сега като размислих, там  в пилотния фрагман говори Топрак - че има две майки....
Може би мамашата като нас си пише сценарии. Може би нищо от това няма да е вярно. Това са само предположения.
Не вярвам със семеен сериал да утвърждават пороците, които всяка религия отрича.....

# 528
И ад за промо трейлъра щях да пиша. Дори резюмето за филма, който мисля е на 1-ва страница, пише, че сурогатната майка се бори за своето дете, което и отнемат.

# 529
Озета на Парчетата е преведен! Peace

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 22-ОЙ СЕРИИ.

Особняк обокраден!

Озан который влюбился в Мюге и собирался провести выходные с ней тайно в особняке будет усыплен Мюге.Рахми бей который найдет Озана сообщит ему плохую весть. Мюге обокрала особняк и сбежала.

Урок любви Гюльсерен от Джихана.

Джихан который ищет пути очистить свое имя от Алев,будет очень разочарован тем что Гюльсерен не верит ему. Джихан очень эмоционально поговорит с Гюльсерен и скажет такие слова:" Любить значить отдаваться" таким образом преподав урок любви.

Озкан открывает дело о возмещении ущерба.

С другой стороны Джандан накапала ему на мозги и убедила дать Джансу его фамилию. А проблемы Хазал и Рахми бея совсем другие..Они были вынуждены объединится для того что бы скрыть свои секреты,но события которые произойдут разрушат это сотрудничество.

Путь в неизвестность!

Гюльсерен которая пошла проведать Хазал у ее школы будет холодна встречена ею,но она не сдастся. Они вместе сядут в такси. Путешествие которое они совсем не планировали отправит их в неизвестность.

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

# 530
Гости
след като Елиф роди в 7-мия месец и бебето и тя са живи и здрави, очаквах, че сериала ще тръгне в посока - борбата на Елиф и Кахраман да защитят любовта и детето си....Доброто, любовта да победи злото и омразата...Истината да победи лъжата. Не случайно добрите в сериала са по-малко от лошите. Въпреки това с помощта на Всевишния ще победят....

Първоначално, когато четох сюжета, за който ни напомня Галя си мислех, че Елиф няма да знае, че е биологична майка на детето, дава го както е уговорката, по-късно разбира и се бори да си върне детето....
Но сценария се промени. Това означава, че пилотния фрагман вече е невалиден.

А ако Кахраман се върне при Дафка, за мен сериала ще свърши....
Може би някои комшии да харесват Дафка, но като гледам колажи се правят само с Елиф и Кахраман, клипове също....Ако правят сериала, за да го продават в чужбина, трябва да се съобразяват с мирогледа не само на хората в Турция, а в по-широк мащаб.....

# 531
Озета и на Съдбата!  Peace

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ к 27-ой СЕРИИ

Мерьем, проживавшая свою судьбу, оставляет Элиф с ее судьбой с угрозой на преждевременные роды.

Кахраман, узнав о том, что родной племянник заказал на него убийство, пребывает в шок. Когда в доме такая тишина, на крики Элиф не придет никто. Как жаль, что роды уже начались... Кахраман, придя домой, увидит жену в без сознании и впопыхах заберет ее в больницу!
С другой стороны, Мерьем узнает, что Кахраман нашел убийцу ее сына. Дефне и Мерьем настроены сделать так, чтобы их счастье продлилось не долго. Журналист, с которым Якуб вел дело, становится для него большой проблемой. Он опять захочет денег. Муж и жена придумают план, чтобы избавиться от него.
А теперь Дефне переключится на Ибрагима. И для Ибрагима пришло время убрать Элиф. Максут нашел выход, чтобы выйти из тюрьмы. Он узнает, что Элиф родила, но новость о том, что она вышла замуж за Кахраман приведет его в ярость! Он мечтал об Элиф.. Мерьем, которая хочет уехать на некоторое время в Хатаи, придумала план. Перед тем, как уехать, она заглянет в больницу. Потому что она поклялась, что не оставит кровь своего сына на земле...

Серия: 28 апреля (вторник)
Время: 20:30 (тур.вр.)

# 532
Ето и фрагманаааа! Peace

Kaderimin Yazıldığı Gün - 27. Bölüm Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun

# 533
Ето и фрагманаааа! Peace

лудата Мера какво търси в болницата....Вече бъктън от психопати в този сериал.... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 До кога Кахраман ще й мълчи на тази откачалка....Не стига, че остави Елиф в такова състояние, ами има очи да се появи в болницата и да му крещи...Коя е тя....Баси и откочалката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 534
# 535
Ох горката Елиф...Вика Къймет ханъм, а откачалката трясна вратата и си замина.....Господ каил не става....Затова отне сина й, защото дявола се е вселил в Мера....

# 536
Ето и фрагманаааа! Peace

Злате благодаря за фрагмана и преведените озети !   bouquet  bouquet  bouquet

От толерантността и мълчанието си страдат Елиф и Кахраман !
На мен ми се струва ,че в последния момент Мерием ще се откаже да хвърли детето във водата …може да си спомни нещо или детето да заплаче ,но няма да го убие ... Thinking

# 537
Колкото до мамашите, те от къде имат такива информации? Аз не вярвам някой да издава вътрешни информации. Сценарии се пише да 2-3 серии напред предполагам. В дългосрочен план едва ли знаят какво ще се случи. Като се има предвид, че се следи рейтинг, дали ще продължи филма или ще бъде спрян.

# 538
# 539

Повярвайте ми, ако съм на мястото на Къймет,  точно ще я зашлевя тази мърла през устата и ще я пратя да върви където иска само да не ми се мярка пред очите.....Какво от това, че ми е дъщеря....
Елиф се бори за живота си, тя дошла да търси сметка от брат си....Както казва Сиси тази май ще излезе баш идиотката.....

Общи условия

Активация на акаунт