KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , момичета    bouquet

Аз набързо само се включвам, за да изкажа предположението си, че Белгин ще стреля по Тургут.
Никой досега не е споменавал такъв вариант, а на мен ми се вижда доста вероятен, защото Душо знае твърде много за Бейефенди и някой трябва да му запуши устата  Thinking особено след убийството на Кериме... ей така превантивно  Whistling

Кате, сега има по-опасни от Турго. Моала и Ведат, които са свидетели на убийството на Кериме, например.
Тургут  играе в лагера на МС, защото така му е изгодно в момента.

# 121
На изрода не му стига, че утрепа жена си, ами и взел лопатата по-бързо да я зарови. Sick

Joy Joy Joy

Трябва да ми е тъжно, но на мен ми е смешно като го гледам тоз катил с лопатата.

Peace

Днес преди обяд се рових в хулиганската академия за нещо и попаднах на един коментар на босото-косе  Heart Eyes

ще цитирам по памет... " зрителка на турска драма с много сълзи, умря от смях"  Joy Joy Joy

# 122

" новият" Сердар  Mr. Green...той ли ще помага пак довечера  Thinking

# 123
# 124

Днес преди обяд се рових в хулиганската академия за нещо и попаднах на един коментар на босото-косе  Heart Eyes

ще цитирам по памет... " зрителка на турска драма с много сълзи, умря от смях"  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Имало е много такива моменти ... Hug освен вас никой друг няма да ми повярва  Joy

# 125

реклама  Laughing Heart Eyes

# 126
Зад камера

и пред  Laughing

# 127
Аз набързо само се включвам, за да изкажа предположението си, че Белгин ще стреля по Тургут.
Никой досега не е споменавал такъв вариант, а на мен ми се вижда доста вероятен, защото Душо знае твърде много за Бейефенди и някой трябва да му запуши устата  Thinking особено след убийството на Кериме... ей така превантивно  Whistling

Кате, сега има по-опасни от Турго. Моала и Ведат, които са свидетели на убийството на Кериме, например.
Така е, Варничка, обаче не виждам каква е логиката МС да прати Белга на Моалла и Ведат, защото тя все пак не е наемен убиец, пък и къде ги е виждала преди, за да знае по кого да стреля. Освен ако МС няма техни снимки в портмонето си, за да й ги покаже  Laughing

Смятам, че мишената е Тургут, точно защото двамата с Белга се познават и защото МС не може да има доверие в него, че ще остане в лагера му след смъртта на Кериме. Може и да греша, но така ми се дава от горе  Mr. Green

# 128

Е как да не се ядосваш сега, беркенче, а? Съдба!  Whistling Ама не страдай много, сестро,  Heart Eyes всичко с времето си  Wink знаиш ли колко много чакахме и ние с косето докато се уредим.  Laughing

Скрит текст:

Ииии, готова съм за довечера и аз да страдам и да утешавам любимите хулигани.  spoko Heart Eyes Hug

# 129

Тая мухоморка Белга още е жива. Още две серии й се дават според оная таблица.

Да видим кого ще занули довечера?

# 130
Джиджи, не те познах, сестро!  Shocked

ХулиганитИ, довечера ни предстои скръбна сериия с погребение и много рев.  Sad Молим ви сЪ да не се излагаме пред случайно преминаващи в темата с хилотене и майтапи!  Crossing Arms  Wink

# 131
Никой досега не е споменавал такъв вариант, а на мен ми се вижда доста вероятен, защото Душо знае твърде много за Бейефенди и някой трябва да му запуши устата  Thinking особено след убийството на Кериме... ей така превантивно  Whistling

Така е, Варничка, обаче не виждам каква е логиката МС да прати Белга на Моалла и Ведат, защото тя все пак не е наемен убиец, пък и къде ги е виждала преди, за да знае по кого да стреля. Освен ако МС няма техни снимки в портмонето си, за да й ги покаже  Laughing

Смятам, че мишената е Тургут, точно защото двамата с Белга се познават и защото МС не може да има доверие в него, че ще остане в лагера му след смъртта на Кериме. Може и да греша, но така ми се дава от горе  Mr. Green

Кате,и я да си кажа мойта мисла:Ако можеше,МС досега да е занулил Турго,но той го  предупреди,че е взел мерки и ако му се случи нещо,документите,разобличаващи МС ,ще излязат наяве.Той и Неждет в началото,след възкръсването му,напираше да убият Турго и да се отърват от него,но МС не разреши .Хем Неждет каза на МС и причината ,която е върнала Турго от оня свят-иска Фериде за себе си! #Crazy

# 132
Джиджи, не те познах, сестро!  Shocked

ХулиганитИ, довечера ни предстои скръбна сериия с погребение и много рев.  Sad Молим ви сЪ да не се излагаме пред случайно преминаващи в темата с хилотене и майтапи!  Crossing Arms  Wink
На мен още от сега ми е толкУз смешно като гледам МС изкимрен до гроба на Кера и тъжи,че не знам как довечера ще спазвам приличие! #Crazy

# 133
На мен още от сега ми е толкУз смешно като гледам МС изкимрен до гроба на Кера и тъжи,че не знам как довечера ще спазвам приличие! #Crazy

Викаш напира ти не моеш се запра.  Wink Joy  Joy Joy

# 134

Не, няма да е Тургут. Него го гръмнаха преди има няма три серии. Ако пак ще го гърмят, то ще е за последно, но още е рано.

За Моала и Ведат днес четох от вестниците инфо за серията. Пише, че решават да избягат и съобщават на Фериде каква е истината. Нямаше намеци в статията, че МС може да ги занули.

Общи условия

Активация на акаунт