KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Няма! Бомбата на Елмира още я няма.

# 106
Няма! Бомбата на Елмира още я няма.

Те може да снимат вечерта. Ако Махир е в затвора, трябва да избяга през нощта.  Thinking

# 107
И този ли епизод ще е бомба гиби??? newsm09В понеделник все сме в бомбандировка! smile3534

# 108
 Joy Joy Joy Joy Не, бе, Вишомче,  Hug очакват се снимки от чайбахчето и Елмира - администраторката на КД групата у фейса е писала да чакаме бомбастични снимки (надраскани  Mr. Green)

# 109
Някои си снимат косите, други дрехите... мойто очите.  Laughing Laughing Laughing

Голяма ми е скица!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 110
Небето над чайбахчето  Laughing Laughing Laughing Почваме да търсим пиленцата отгоре надолу.  Wink

set today

# 111
Небето над чайбахчето  Laughing Laughing Laughing Почваме да търсим пиленцата отгоре надолу.  Wink

set today
Аз пък си помислих,че ще гледаме поредния епизод бомба гиби! WearyЕ,нищо де и други бомби ще чакаме,ха дано! newsm09

# 112
На изрода не му стига, че утрепа жена си, ами и взел лопатата по-бързо да я зарови. Sick

# 113
Здравейте , момичета    bouquet

Аз набързо само се включвам, за да изкажа предположението си, че Белгин ще стреля по Тургут.
Никой досега не е споменавал такъв вариант, а на мен ми се вижда доста вероятен, защото Душо знае твърде много за Бейефенди и някой трябва да му запуши устата  Thinking особено след убийството на Кериме... ей така превантивно  Whistling

# 114

Бергита  се изтощи емоционално в това дизи.То беше рев,то беше чудооооооу!Цяла рота хора починаха и тя всички ги орева,милата.Батю също я ядосваше и тя пак ревеше.Абе почти през епизод ревеше, та се късаше!Направо ми е жал за нея!Трябва да й дават бонуси за работа във вредни,рискови условия ! Shocked

# 115
На изрода не му стига, че утрепа жена си, ами и взел лопатата по-бързо да я зарови. Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImboДжиджииии,чабук,чабук у дупката... Joy Грабнал кюрека и рие JoyПоне не рИве,че ми е още по-смешно...Пък нали казахме драма е,даже трагедия-ке се рИве!

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 15:01 от vichom

# 116

хаштага днес излезе рано #annem   майка ми  Sad

# 117

Joy Joy Joy

Трябва да ми е тъжно, но на мен ми е смешно като го гледам тоз катил с лопатата.

# 118

Бергита  се изтощи емоционално в това дизи.То беше рев,то беше чудооооооу!Цяла рота хора починаха и тя всички ги орева,милата.Батю също я ядосваше и тя пак ревеше.Абе почти през епизод ревеше, та се късаше!Направо ми е жал за нея!Трябва да й дават бонуси за работа във вредни,рискови условия ! Shocked

newsm10

Ох, дано е за последно.  Praynig

# 119
Здравейте , момичета    bouquet

Аз набързо само се включвам, за да изкажа предположението си, че Белгин ще стреля по Тургут.
Никой досега не е споменавал такъв вариант, а на мен ми се вижда доста вероятен, защото Душо знае твърде много за Бейефенди и някой трябва да му запуши устата  Thinking особено след убийството на Кериме... ей така превантивно  Whistling

Хубаво ще е да почват вече да се избиват един друг, никой от добрите да не си цапа ръцете повече ....само да излязат отнякъде документите, които има Тургут срещу МС  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт