KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Слагам последната сцена в текстови вариант за по-нетърпеливите. В спойлер, защото може да има такива, които искат да си я гледат с видео.   Wink

Скрит текст:
Фериде: Разбра ли? Мама почина. Осиротях, Махир. Нямам си никой. Останах без майка. Колко съкрушителни удара може да понесе човек в един живот? Колко пъти могат да се пропукат устоите, на които се крепи вярата му и да загуби почва под краката си?

Махир: Фериде...

Фериде: Веднага започнах да търся истината. Казах си, че трябва да знам. Но никога преди истината не е била толкова горчива. Тази истина ме погубва, Махир.  Веднъж умрях с теб. Умрях с мама. Умрях с Мелих. Но най-смъртоносният удар дойде от баща ми.

Махир реагира

Фериде: Аз имам причина да искам да живея, Махир. Причина, за която никой не подозира. Но не знам ще мога ли заради нея  да си поемам дъх и занапред. Наистина не знам. Чувствам се много отчаяна, самотна и безпомощна, Махир. Моля те да ми помогнеш.

Махир: Как? Кажи ми. Как?

Фериде: Имам нужда от теб, за да разкрия истината, Махир. Вървяхме  заедно по този път. Ти си единственият, когото мога да помоля да помощ. Хората на баща ми премахват всеки, който протегне ръка към мен. Всички умират един след друг.

Махир: Да не би майка ти...

Фериде: Баща ми е убиец. Убиец, който отнема близките ми. Убиец, който ми отне мама.

Махир: Кажи, Фериде...Кажи ми как да излекувам болката ти. Как да сваля този товар от плещите ти? Как да облекча мъката в сърцето ти?  Кажи.

Фериде: Всичко, в което вярвах и  защитавах,  се срина, Махир. Непрекъснато те упреквах за пътя, по който пое. Опитвах се да те спра. Поставях какви ли не препятствия. Но сега те разбирам. Има случаи, когато, за да се защити ,  човек трябва да наруши установения ред. Правосъдието, законът, полицията не винаги дават закрила. Оказа се, че печелят не тези, които имат право , а силните . Искам ти да бъдеш моята сила, Махир. Излез оттук. Рискувай всичко, но излез. Ако трябва, аз ще ти помогна да избягаш. Излез оттук и ми помогни. Помогни ми да докажа истината. Заради близките ни. Заради мен. Помогни ми, Махир.

# 631
Здравейте! Hug
Благодаря на екипа за превода! newsm51
varna_2 Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 632
Хулиганчета!  Hug  Hug Hug
Много хубави снимки и гифчета сте наредили  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Страхотни са гълъбетата в последната сцена , която ще бъде и началото на 108-ми епизод  Peace Heart Eyes

# 633
Дечко Бергюз на люлката.

И днес ли са в чай бахчето?  newsm78

Нийде не  пише от кога е.  newsm78

# 634

Махирката много се посбръчкал на тази снимка  smile3506 Римското не му се е отразило добре, галиба  Joy Joy Joy

# 635
Дечко Бергюз на люлката.

отпразнувала си е Деня на детето   Joy  Heart Eyes

# 636

Махирката много се посбръчкал на тази снимка  smile3506 Римското не му се е отразило добре, галиба  Joy Joy Joy

Crossing Arms Еми, като не ползва крем, така ще е  hahaha Joy

# 637
До сега гледах преведената част много тъжно ми стана за Фериде милата Cry с превод е друго още по въздействащо много тъпо ми стана.  Sad Нямате равни момичета    love001 благодаря ви за превода и реденето на буквички newsm51 дори майка ми се изненада ,че епизод от пондеделник и то 2 часа вече е преведен  Peace Стршни сте без вас сме за никъде  Hug Heart Eyes

# 638

отпразнувала си е Деня на детето   Joy  Heart Eyes

Хахахаха, това ми хареса  Joy Joy Joy Joy
А дали си е купила и сладолед? Щото аз на 1 юни не пропускам.

# 639
# 640
Хулиганчета помощ от къде мога да намеря повече снимки с този тоалет  незнам какво точно е това събитие   newsm78

БерКенче  Hug тази снимка мисля, че е от лятото на 2012-та в Гърция  Thinking отзад се вижда и тогавашното му севгили Йозге  Wink

# 641
Хулиганчета помощ от къде мога да намеря повече снимки с този тоалет  незнам какво точно е това събитие   newsm78

БерКенче  Hug тази снимка мисля, че е от лятото на 2012-та в Гърция  Thinking отзад се вижда и тогавашното му севгили Йозге  Wink
Мс за инфото  Косе харесах си го тука,одавна търся подходяща снимка  за един постер -подарък ама държа да е  без мустаци  Laughing тук е идеален да имаш други снимки от там?  Embarassed

# 642
Много ви благодаря Варна, Невин, Галка

[/quote .  И аз благодаря! Heart Eyes

# 643
Точно от там не мога да открия  newsm78 иначе със същата ризка и с Йозгето е бил на концерт на приятеля си Олгун Шимшек юни 2012-та

от другата му страна са седнали племенницата му и брат му  Grinning

Laughing Heart Eyes

# 644

Даже имаше и видео нейде от този концерт.  Party

Общи условия

Активация на акаунт