Слагам последната сцена в текстови вариант за по-нетърпеливите. В спойлер, защото може да има такива, които искат да си я гледат с видео.

Махир: Фериде...
Фериде: Веднага започнах да търся истината. Казах си, че трябва да знам. Но никога преди истината не е била толкова горчива. Тази истина ме погубва, Махир. Веднъж умрях с теб. Умрях с мама. Умрях с Мелих. Но най-смъртоносният удар дойде от баща ми.
Махир реагира
Фериде: Аз имам причина да искам да живея, Махир. Причина, за която никой не подозира. Но не знам ще мога ли заради нея да си поемам дъх и занапред. Наистина не знам. Чувствам се много отчаяна, самотна и безпомощна, Махир. Моля те да ми помогнеш.
Махир: Как? Кажи ми. Как?
Фериде: Имам нужда от теб, за да разкрия истината, Махир. Вървяхме заедно по този път. Ти си единственият, когото мога да помоля да помощ. Хората на баща ми премахват всеки, който протегне ръка към мен. Всички умират един след друг.
Махир: Да не би майка ти...
Фериде: Баща ми е убиец. Убиец, който отнема близките ми. Убиец, който ми отне мама.
Махир: Кажи, Фериде...Кажи ми как да излекувам болката ти. Как да сваля този товар от плещите ти? Как да облекча мъката в сърцето ти? Кажи.
Фериде: Всичко, в което вярвах и защитавах, се срина, Махир. Непрекъснато те упреквах за пътя, по който пое. Опитвах се да те спра. Поставях какви ли не препятствия. Но сега те разбирам. Има случаи, когато, за да се защити , човек трябва да наруши установения ред. Правосъдието, законът, полицията не винаги дават закрила. Оказа се, че печелят не тези, които имат право , а силните . Искам ти да бъдеш моята сила, Махир. Излез оттук. Рискувай всичко, но излез. Ако трябва, аз ще ти помогна да избягаш. Излез оттук и ми помогни. Помогни ми да докажа истината. Заради близките ни. Заради мен. Помогни ми, Махир.