KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 51

• 21 032
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
ето защо Берг била сериозна  Joy

# 721

Няма бе, Майдрийм  Sad Големи скръндзи са  Mr. Green Единственият влюбен поглед в тия снимки е на надзирателя(забравих му името)  към Карадайъ  hahaha Joy Joy Joy Joy

Ахахахаха

Наистина го гледа като някакво божество. Много хубаво си играе ролята. Дребна роля, но ето колко  важно е  и те да се играят от добри актьори. Внася колорит. Само като го  видя и се усмихвам.

# 722
# 723

Не забелязвам признаци, че Аднанчо ще отпътува за оня свят в другата серия. Да видим вярна ли ще излезе таблицата.

# 724

Аз си мислех, че Махир ще избяга тайно през нощта и после ще се върне. Но явно всички ще разберат за бягството му, така че вероятно ще се крие някъде. Надявам се да не влиза зад решетките до финала.

# 725
# 726
# 727
Благодаря за снимките и превода на резюмето!   bouquet Hug  bouquet Hug

Скрит текст:
Варна, благодаря за превода на резюмето! Hug Hug  bouquet

Косенце,  Hug! Няма ли, джанъм, някоя портакалена снимка, мъничка, поне една?! Praynig
Много ми липсват вече двамата, заедно! Омръзна ми - съд, затвор, съд, затвор!
Нека съдят, ама лошите!!
Няма бе, Майдрийм  Sad Големи скръндзи са  Mr. Green Единственият влюбен поглед в тия снимки е на надзирателя(забравих му името)  към Карадайъ  hahaha Joy Joy Joy Joy

Бехчет!  Laughing Laughing Laughing

Ама се сетих... подсказката от преди дни в чайбахчето... "влюбени погледи, копнеж, надежда" началото на някаква сцена  Laughing ще има още, няма да сме капо.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 728

Не забелязвам признаци, че Аднанчо ще отпътува за оня свят в другата серия. Да видим вярна ли ще излезе таблицата.
И аз това щях да пиша, че за негова смърт не се споменава. Но пък, ако не съвпада всичко в таблицата се радвам заради Османчо. Не искам да умира той.

# 729
ФрагманчЕ,йок му???? tantrum

# 730
Хулиганът

Епизод 107, част 2 с бг суб

Приятно гледане! Hug

Сега го видях!  ooooh!

Благодаря ви, момичета!!! Hug Hug Hug

# 731

Сигурно утре ще го пуснат.

Ейййй няма една седмица, в което всичко да излезе навреме. Или фрагман ще чакаме цяла вечност, или снимки, или резюме. Много ме дразни тази разпасаност.

# 732
Благодаря на Варна, Невин и Джиджи за втората част на 107!  newsm51

ВарнаHug меерррси за резюмето!   bouquet

Значи Фери и Суна ще са помагачите на Батю?  Grinning Ще ходят двамата Кака и Батю като в доброто старо време пак в банка да отварят сейф. smile3508 Дано този път имат повече късмет!  Praynig

# 733
Аднан е пътник не напразно се усети тази промяна в поведението му.. в момента съм през там с гедането  Thinking

# 734

Общи условия

Активация на акаунт