Помощ за избор на лаптоп

• 148 496
  • 1 528
  •   3
Отговори
# 1 305
Тук търсих по марка лаптоп, излизат доста
https://www.aliexpress.com/item/4001174176004.html?spm=a2g0o.pro … search-mainSearch

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 15:27 от teta75

# 1 306
  • София
Вземи си освен защита за клавиатура, но и за целия горен корпус? около клавиатурата и тъчпада. За 2 месеца използване на моя легион 5 про вече имам следи от китките, което е нелепо предвид на каква цена вървят. Новия Dell го пакетирах целия, за да не се получат отново разни петна. Явно, колкото и скъпо да вървят лаптопите, все гледа да се спести от качествен материал.

# 1 307
  • Sofia
Да, и аз искам да го "окомплектовам" целия, по възможност. А ти тези неща как ги търсиш в нет-а? Като "Protective Decal" / "Cover Film" ли?
Много ти благодаря за включването!

# 1 308
За 2 месеца използване на моя легион 5 про вече имам следи от китките, което е нелепо предвид на каква цена вървят.
Странно, защото Legion 5 е наследник на Y540 и би трябвало да не е с по-ниско качествени материали. Моят е Y540 и го ползвам от година и половина. Няма петна/следи някъде да си личи дори и под ъгъл.

# 1 309
  • София
Да, и аз искам да го "окомплектовам" целия, по възможност. А ти тези неща как ги търсиш в нет-а? Като "Protective Decal" / "Cover Film" ли?
Много ти благодаря за включването!

Поръчах ги от чужд сайт, като бях написала в гугъл "keyboard cover protector" и "black skins for laptop", а за екрана " Privacy Screen Filter"
Общо взето като училищен учебник го опаковах сегашния Dell.

Не знам на какво е наследник легиона, но петната са факт Grinning Мислех на гаранция да го давам, но какво да им кажа Grinning Grinning Grinning

# 1 310
А каква е целта на това опаковане тип дистанционно в найлонче?
Искате да е в добър вид за продажба впоследствие ли?
Ако е в гаранция, е следвало да направите рекламация, да. Тя за това се дава..за дефекти. Възможно е да бъгава бройка, но и да не е, не е нормално лаптоп на година да дава такъв дефект.

# 1 311
  • София
Пътувам редовно покрай работата и често трябва да използвам лаптоп сред много прашна обстановка, а като обслужвам някои клиенти не се усещат, че сочейки с пръст да ми покажат нещо не е нужно да докосват екрана и да го дерат с нокът. И за удължаване на живота. Макар че си давам лаптопа на всеки 8 месеца да се почиства, то откакто навлязоха клавиатурите с подсветка се ужасявам от мъртвата кожа, която попада между клавишите Grinning

# 1 312
Ако е в гаранция, е следвало да направите рекламация, да. Тя за това се дава..за дефекти. Възможно е да бъгава бройка, но и да не е, не е нормално лаптоп на година да дава такъв дефект.
Какъв дефект?

# 1 313
Здравейте, имам един може би глупав въпрос, ама като не разбирам... До този момент вкъщи винаги сме ползвали лаптопи и никога стационарен компютър. Към момента лаптопа ми е развален, не смятам да го оправям, а да си купя нов, но в момента нямам излишни пари. Та за временно ползване си харесах този мини компютър:
 HP t520 Flexible Thin Client
Глупавият въпрос е, може ли този компютър да работи безжично, само чрез wi fi, тъй като основно ще  се ползва в спалнята, а рутерът е в хола.

# 1 314
  • На края на вселената!
Здравейте, имам един може би глупав въпрос, ама като не разбирам... До този момент вкъщи винаги сме ползвали лаптопи и никога стационарен компютър. Към момента лаптопа ми е развален, не смятам да го оправям, а да си купя нов, но в момента нямам излишни пари. Та за временно ползване си харесах този мини компютър:
Глупавият въпрос е, може ли този компютър да работи безжично, само чрез wi fi, тъй като основно ще  се ползва в спалнята, а рутерът е в хола.
Има wi-fi адаптери на usb, стига само минито да има достатъчно за Вас usb портове и един от тях да е все зает

# 1 315
Какъв дефект?

излющване на покритието...нали го описаха какъв е дефекта.
Първите 6 месеца пък изобщо като клиент не съм длъжна да доказвам, че аз съм го причинала, предполага се, че си е бил изначално продукта дефектен и некачествен, така че....да си го оправят, заменят, връщат парите...което си изберат Simple Smile

# 1 316
Какъв дефект?

излющване на покритието...нали го описаха какъв е дефекта.
Пишеш и ти понякога, колкото да напишеш нещо.
Няма покритие, което да се изтърка. Пластмасата е фабрично излята с този цвят.

# 1 317
Писаха хората, че има някакви следи, които не ги е имало когато са го закупили. Как точно ще го наречеш този дефект, си е само твой проблем и заяждане.
Рекламация може да се предяви, който знае как. Ти след като не успяваш да се справиш, не е мой проблем...

# 1 318
Благодаря за отговора!
Току-що попаднах в емаг на тази джаджа, която е с remix os. Това някакъв тип Андроид за компютър ли е?
Дали ще мога да му сваля офис пакет? Пише в коментарите, че е морално остарял, ама на мен ми трябва единствено за word, че от телефон и таблет ми е неудобно.
https://youtu.be/A1xX0tXIrr4

# 1 319
Ако не се лъжа T520 не е истински компютър, а терминален клиент. Това означава, че служи само и единствено за връзка с терминален сървър, в който действително се работи. Тези машини имат два профила - администраторски и потребителски и през втория не може да направите нищо, освен да се логнете в терминалния сървър, защото записите в локалния диск са забранени ... Не знам дали добре го обясних.

Общи условия

Активация на акаунт