Бял списък за гр. Пловдив

• 584 519
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 260
  • о`майна лунна нощ е
Няма какво да се обърка. Проблем са единствено задължителните изследвания, които се правят при проследяване на бременността и които ще се наложи да заплатиш в пълен обем като цена. По каса се плащат само по 2 лв. за вземането на изследването.
Доста от болниците въведоха такса за присъствието на външен лекар при раждането. Не знам как стоят нещата в Окръжна обаче.

# 1 261
  • Пловдив

Няма проблем да си избереш доктор ,на който да ходиш на частно.НЕ ти пречи да посещаваш между другото и женска консултация , за да ти пускат от време на време някои изследвания .Мисля, че това дали ще платиш на Бачуров или не ще е договорка между вас двамата.Има лекари ,които ако ти следят бременността смятат за редно да те изродят.Но има и такива ,които искат определена сума

# 1 262
Здравейте, интерсувам се от добър алерголог. Изчетох доста и в двата списъка и доста се обърках Simple Smile. Става въпрос за моето момиченце, което е на 8 месеца. Прочетох за доц. д-р Янкова, но никъде не видях къде е частният и кабинет.

# 1 263
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам ако сега бремеността ми води лекар, който не работи към ЗК това проблем ли е и какво точно  може да обърка това.
И още ако избера д-р Бачуров да присъства на раждането ми в Окръжна, трябва ли да платя за това.

Ако не си избрала лекар по ЗК това ти пречи за издаване на болнични по време на бремеността и болничния 45 дни преди да родиш.Задължителните изследвания, които ти се полагат като здровноосигурено лице /ако си такова разбира се/ ги губиш и ги правиш на частно , а знам , че първите и последните /преди да родиш/ са тотал сума около 70 лв ако не са към ЗК.
Аз си следя бремеността при д-р Бачуров от 12 г.с до сега.Той смята , че е длъжен да присъства на раждането без заплащане тъй като ме е следил през цялата бременност на частно.Само аз мога да преценя дали да платя или не и колко.Не знам обаче ако не бях ходила при него да ме следи дали ситуацията щеше да е същата.

# 1 264

Чудесна идея,бих искала да попитам някой знае ли кординатите на Д-р Малинова ,вьв ВМЕ мисля ,че е и разбира се мнения доволни ли сте или не.Благодаря предварително  Simple Smile

# 1 265
Малинова има кабинет на Христо Ботев, срещу военна болница, в една от кооперациите.
Не знам за какво отиваш при нея, за да ти кажа дали има смисъл Simple Smile
Добър ехографист е...

Момичета - виждам, че коментирате неща, които и мен ме вълнуват и макар че не му е тук мястото, все пак ще питам - аз също съм при частен лекар, който, живот и здраве ще ме изражда - това само на болничните ли се отразява?

# 1 266
Моля, някой, ако може да ми препоръча добър детски гастроентеролог Praynig

# 1 267
  • София / Пловдив
... все пак ще питам - аз също съм при частен лекар, който, живот и здраве ще ме изражда - това само на болничните ли се отразява?

Първо - честита лентичка!   bouquet Мноооого ти се зарадвах! И леко бременеене!  Peace
Има и частни лекари, които издават болнични. Аз например си следих бременността точно в частна клиника /"Св.Валентин" при д-р Пелев бях/ и от 6-7г.с. бях в болнични, той ми издаде и болничния, който е 45 дни преди раждането. Та и болнините не са проблем. Иначе за иследванията можеш да се договориш с джипито да ти ги пуска по Касата, аз лично така правех и не съм имала никакъв проблем.

# 1 268
  • Пловдив
... все пак ще питам - аз също съм при частен лекар, който, живот и здраве ще ме изражда - това само на болничните ли се отразява?

Първо - честита лентичка!   bouquet Мноооого ти се зарадвах! И леко бременеене!  Peace
Има и частни лекари, които издават болнични. Аз например си следих бременността точно в частна клиника /"Св.Валентин" при д-р Пелев бях/ и от 6-7г.с. бях в болнични, той ми издаде и болничния, който е 45 дни преди раждането. Та и болнините не са проблем. Иначе за иследванията можеш да се договориш с джипито да ти ги пуска по Касата, аз лично така правех и не съм имала никакъв проблем.

Моя приятелка си следи бременността при Пелев и точно болничния и беше проблем и си намери АГ по ЗК точно заради изследвания и БОЛНИЧНИ."Св.Валентин" е частен кабинет, а не клиника.Д-р Пелев е шеф в АГ отделението в Окръжна.За този говорим нали?

# 1 269
  • о`майна лунна нощ е
Аз също знам, че и лекар, който не работи по ЗК, може да ти издаде болничен. Ходила съм във въпросния "Свети Валентин", но тогава на частно бременността ми я следеше д-р Кръшкова. Не веднъж е ставало въпрос, че може да ми се издаде болничен от там, но за него трябваше да се заплати отделно малка сума /тогава беше 5 лв./. Ако има някаква промяна след 2006 г., за която не знам и която забранява вече на частни лекари да издават болнични листове, значи информацията ми ще е остаряла.

# 1 270
  • Пловдив

Аз мисля, че в този случай лекаря си следи бременността , а болничните са от личния лекар.Така беше с моя  колежка миналата година .

# 1 271
  • София / Пловдив
....Св.Валентин" е частен кабинет, а не клиника.Д-р Пелев е шеф в АГ отделението в Окръжна.За този говорим нали?

Да, за този. Но пак казвам, че от самото начало на бременността болничните ми бяха издавани именно от "Св.Валентин". След втория болничен лист, за да ми продължат болничният без прекъсване, се разписваха по двама лекари - Пелев и някой друг АГ. Не съм имала никакъв проблем с болничните от там  Peace
А за изследванията, както вече писах, направленията ми ги пускаше личният лекар.

# 1 272
Много ви благодаря, момичета Hug
Бим Бам -  Blush Heart Eyes Hug

# 1 273
Стеф,през моята бременност ходех и на частен прием и по здравната каса,при Др.Мерджанов.Именно той ми издаваше болничните,от 12 г.с. до края.Частния ми каза че неможе.Но пък гледам че други момичета са ти отговорили че става.
Не те познавам,но те помня от ИБ,радвам се че чакаш бебче!Лека бременност и всичко най-хубаво ти желая  Hug

Искам да кажа че Др. Лилия Милинич - УНГ, е страхотен лекар.Много мила и внимателна жена,със страхотен подход към децата.
Може би тя е единствената лекарка при която дъщеря ми не плаче. Много съм доволна от нея. Напоследък често посещаваме УНГ заради малката и спокойно мога да кажа,че е наистина добър специалист.

# 1 274
мили,мами!
Бихте ли ми препоръчали добър педиатър за район Тракия...,като чета за Тракия няма кой знае колко възможности...повечето, които препоръчвате са в другите райони на града!!!
Предварително ви благодаря!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт