Бял списък за гр. Пловдив

• 584 525
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 395
Имате ли лични впечатления дали зъболекарите в Стомалогични кабинети "Д-р Ралев" имат добър опит със зъбните импланти? И ако "да", кой лекар точно?
И още един въпрос - каква е цената на консултация там?

Имат много добър опит със зъбни импланти. На майка ми и слагаха и е доволна, само за консултации не знам взимат ли такса, ние ходим от много години и сме много хора и за консултации не сме плащали, но си носим здравните книжки - всички в кабинета работят и със здравната каса и приспадат от цените, може и затова да не са ни искали пари за консултации. Ние лично ходим при Ева, а един колега при брат й - Милен Марков, той е и ортодонт. 
Защо не си зададеш въпросите на сайта им, видях, че другата жена, която е препоръчала кабинета им, е дала линк, аз не знаех, че имат сайт. Хвърлих му едно око и видях, че има форум, където дават безплатни консултации. Hug

# 1 396
  • Пловдив
И ние сме така: за консултации не сме плащали такса. Нито пък онези 2 лв. и нещо за самият преглед по ЗК. Трябва да се носят здравните книжки.
Пациенти сме на д-р Ева Маркова, но моя приятелка, съфорумка, и семейството й, ходят при д-р Ралев, също са доволни много.  Peace

# 1 397
И ние сме така: за консултации не сме плащали такса. Нито пък онези 2 лв. и нещо за самият преглед по ЗК. Трябва да се носят здравните книжки.
Пациенти сме на д-р Ева Маркова, но моя приятелка, съфорумка, и семейството й, ходят при д-р Ралев, също са доволни много.  Peace

С теб нищо чудно да се познаваме по физиономия.   Hug Аз миналия ден водих сина ми да му маже една огромна афта, че напоследък си пъха какво ли не в устата и резултат не закъсня...  Rolling Eyes

# 1 398
Бихтели ми препоръчали лекар -хомеопат .

# 1 399
  • Пловдив
момичета търся някакви координати на д-р паскалева. моля за съдействие
благодаря предварително

Д-р Паскалева  0888 492 712
Добър избор  Peace

Подкрепям напълно! Peace

# 1 400

д-р Сашка Николова. тя е ирисдиагностик. много  съм доволна 032/996814
лекува с хомеопатия

# 1 401
Не мога сега да се връщам толкова страници назад за да видя дали някой го е писал,но мога да кажа че съм изключително доволна от педиатъра на моята дъщеря!Д-р Стоилов.Много съм му благодарна за всичко което прави за нас  Hug

# 1 402
  • Пловдив

Д- р Гергана Чалева, сл.тел: 032/ 21 22 23
От две години сме нейни пациенти почти цялото семейство.   newsm10

А за д- р Сашка Николова съм чувала също и то само добри отзиви. Имам познати, нейни пациенти.  Peace

# 1 403
# 1 404
Търся координати на кардиолог д-р Маринов.
Работил е в медицински център в Панаира, къде там има медицински център или поне как се казва.
Някой може ли да ми помогне?

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:58 от Каспър

# 1 405
  • Пловдив
Каспър ,медицинскя център в Панаира май се казваше Авицена или нещо подобно.Има табели и ще го видиш.Влиза се от към товарния вход т.е от към бул България.Сети ли се за входа?

# 1 406
  • София / Пловдив
Каспър, ето сайта на Авицена:
http://www.avicena.myplovdiv.com/
Но д-р Маринов не фигурира в него, т.е. не знам дали работи още там.

# 1 407
Момичета,влизам да споделя колко съм доволна от Др Чокова и микробиологичната лаборатория на Торакс.
Възхитена съм колко експедитивно и качествено се работи . 
Аз имах притеснения,срещнах се с нея лично,жената вечерта ми се обади у дома да ми съобщи предварителни резултати.
От вътрешна информация-работят с качествени материали и среди.
Свършиха ми за 2 дни работа,за която в ХЕИ чаках седмица и с противоречиви резултати
Peace

# 1 408
  • Пловдив
Гастроентерология - д-р Ганева в поликлиниката до Понеделник пазара.

# 1 409
Гастроентерология - д-р Ганева в поликлиниката до Понеделник пазара.
детски лекар ли е?

Общи условия

Активация на акаунт