Бял списък за гр. Пловдив

• 584 509
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, аз сам с три неуспешни бременности,последната от които приключи преди седмица с кюртаж - кухо яйце. От Пловдив съм,обиколила съм доста от препоръчаните тук лекари (д-р Минев, Торакс и т.н. ) няма смисъл да обяснявам защо, но мисля че още не съм намерила моя лекар.Мисля да се насоча този път към лекар,който практикува и в болница,но и трябва да се занимава със стерилитет(посъветваха ме да правя имунол. и генетични изследвания).Много моля за съвет - искам да се спра най-накрая на един

# 286
V_73, мисля, че ще е добре да потърсиш доктор Румен Симеонов от Окръжна болница. Той завеждаше отделението по стерилитет и патологична бременност до колкото знам. За съжаление нямам негов телефон, но в болницата сигурно ще те упътят...

# 287
  • Пловдив
Здравейте, аз сам с три неуспешни бременности,последната от които приключи преди седмица с кюртаж - кухо яйце. От Пловдив съм,обиколила съм доста от препоръчаните тук лекари (д-р Минев, Торакс и т.н. ) няма смисъл да обяснявам защо, но мисля че още не съм намерила моя лекар.Мисля да се насоча този път към лекар,който практикува и в болница,но и трябва да се занимава със стерилитет(посъветваха ме да правя имунол. и генетични изследвания).Много моля за съвет - искам да се спра най-накрая на един

Ами д-р Даскалов от Торакс  се занимава точно със стерилитет и първото , което той препоръчва са точно имунологичните изследвания. Ти при него ли си била  newsm78 Учудвам се, че не си доволна / ако си ходила при него де/ защото той е невероятен като специалист и като човек. Съпругата му се занимава със спермограмите. В зачатие можеш да прочетеш доста за тях.

# 288
Извинявам се,че отговарям тук,но няма как да го направя на ЛС-и аз съм с две ръце за д-р Даскалов от Торакс,но ако имаш причини да не искаш при него,мога да ти препоръчам д-р Заимов тел-088608510-работеше в Паталогичното в Окръжна и според мен беше най-свестния там....благодарение на него задържах бременност след 7 спонтанни аборта.

# 289

Аз съм с две ръце за специалистите от ВМИ, по-специално д-р Делев.
Искрено ти пожелавам успех при следващия опит, Бог да е с теб!  Praynig

# 290
В Пловдив Лекарят за стерилитет е Даскалов. Клиника Торакс.

# 291
Назад в темата някой беше питал за 3d ехограф в Пловдив,но нямаше отговори. Понеже в момента ме интересува задавам пак въпроса.Другото,което искам да попитам -има ли разлика между гинеколог и диагностик или просто някой гинеколози са по-добри диагностици. Интересува ме за Пловдив-ако някой може да ми препоръча нещо.

# 292
искам да подкрепя д-р Даскалов от клиника Торакс.страхотен човек е. всичко винаги ми го обяснява подробно,винаги ме насърчава и ми вдъхва кураж да продължа напред  в борбата за бебче.от година съм тръгнала по мъките и това е доктора който лекува не само физическото ти здраве но и психиката ти.той е не само гинеколог а и направо психиатър.много съм му благодарна за всичко.верно че се плаща,но за едно бебе давам всичко. Hug  bouquet
а за Заимов искам да кажа че не съм съгласна,като бях при него едва ли не няма да има дете ме изкара а сестрата е повече бизнесменка отколкото сестра #Cussing out

# 293
  • No Line On The Horizon
Доколкото разбрах вече и на Весела имат 3D ехограф. От специалистите там бих ти препоръчала д-р Илиев.

# 294
Искам тук в белия списък да добавя доцент Карен Джамбазов(специалист уши,нос и гърло)страхотен човек,професионалист,много внимателен и коректен лекар.С двете си ръце го препоръчвам, Peaceтой оперира дъщеря ми сега в сряда и няма думи да опиша благодарността си към него,да е жив и здрав,дано по-често да се срещат лекари като доц.Джамбазов!Ето и координатите му-0888562815/032642223!

# 295
  • Пловдив

Доцент д-р Янкова - дерматолог алерголог !
След препоръка от една моя приятелка, а също така и съфорумка съм очарована от посещението си при нея. Завеждащ катедра е във ВМИ, а до два-три месеца трябва да открие и частната си клиника, която се намира до църквата Св.Георги.

# 296
радвам се да споделя с всички, че лекарите от вела вече хадят по домовете. вярно само вечер но аз съм много доволна и мисля , че там са събрани най-добрите специалисти. моето момиченце се казва вива от велина.записах се във вела преди четири месеца ,когато тя си роди. не съм очаквала такова професионално отношение .препоръчвам на всички, които искат да имат на разположение лекар денонощно да се запишат там . Hug

# 297
радвам се да споделя с всички, че лекарите от вела вече хадят по домовете. вярно само вечер но аз съм много доволна и мисля , че там са събрани най-добрите специалисти. моето момиченце се казва вива от велина.записах се във вела преди четири месеца ,когато тя си роди. не съм очаквала такова професионално отношение .препоръчвам на всички, които искат да имат на разположение лекар денонощно да се запишат там . Hug
И аз съм водила там детето няколко пъти,доволна съм с изключение на една по-възрастна лекарка със студено и грубо отношение(дори това че се плаща не й пречи да се държи така).

# 298
И аз съм водила там детето няколко пъти,доволна съм с изключение на една по-възрастна лекарка със студено и грубо отношение(дори това че се плаща не й пречи да се държи така).
Аз писах една в черния,не знам дали не е същата.

# 299
Искам да включа в белия списък Д-р Мария Казакова- стоматолог. Невероятна жена! Има специалност по детска стоматология и наистина умее да се справя с деца. Моята дъщеря с нетърпение очакваше повторната среща с нея. Това страшно ме учуди, но си беше чиста  истина! Детето ми очакваше с нетърпение срещата със зъболекар! Вече съм спокойна.Препоръчвам я със сърце изпълнено с благодарност! Тя работи и със здравната каса.

Общи условия

Активация на акаунт