Бял списък за гр. Пловдив

• 590 913
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 855
Аз също давам най-положителната си оценка за д-р Стратев, аг- специалист, прекрасен лекар, човек и прочие. Частния му кабинет се намира на В. Априлов 21а, телефон за записване 0888504591.

Стратев е и човек и специалист.Тих,спокоен,усмихнат и компетентен.Разроди ме спокойно и като ноти.Куриозното е че се чувствах в най-сигурните ръце,а не го познавах докато не легнах в предзала.Просто бе дежурен-във "Весела"

# 856
Към белия списък на АГ лекари-д-р Карагюзян.Прекрасен хирург.Към каса в клиника "Кичука"-032605414.GSM-0887935713.
Завежда АГ към 2-ра Градска болница.За Крумов от близки приятелки чувам само суперлативи-някъде по-напред му има координатите.

# 857
Д-р Калин Калинов ДКЦ5 жк.Тракия препоръчвам ви го страшно добър гинеколог  няма да съжалявате

# 858
Много съм доволна от д-р Ставракев на Д.Николаев,много добър като диагностик и проследяване на бременност!

# 859
д-р Виолета Паскалева за мен е един невероятно добър специалист в своята област,един истински човек с добра душа.Само като се сетя за нея  много се вълнувам защото е оставила незабравими моменти в моя живот.Истински и благодаря още веднъж за всичко

# 860
Отскоро ходя при д-р Николова и съм много доволна.Изключително отзивчив и добър човек.Тя приема в медицински център Капана и Торакс

# 861
Здравей,
аз в момента ходя при Д-р Мандов. работил е в Окръжна, сега е във Весела. Принципно е спокоен човек и ти обяснява всичко, което го питаш. 

# 862
Момичета, може ли да ми дадете малко повече инфо за доц. Янкова - дерматолог във ВМИ-то
Ако някои може да ми каже телефон, приемно време и дали работи с касата ще съм му супер благодарна  Praynig

# 863
аз в момента ходя при Д-р Мандов. работил е в Окръжна, сега е във Весела. Принципно е спокоен човек и ти обяснява всичко, което го питаш. 

ако е д-р Динко Мандов на Хр.Ботев, все още работи в Окръжна  Rolling Eyes

# 864
Каза, че се е преместил във Весела. Имаш ли повече инфо за него?

# 865
Искам с две ръце да запиша тук д-р Атанасов-кардиолог ! Работи със здравната каса в поликлиника или болницата (не знам как се води) в Кичука.Страхотен  СПЕЦИАЛИСТ. била съм на много доктори в две различни държави,но този държи класацията на светило в моя списък.Благодаря

# 866
искам да ви попитам,някой има ли впечатления от професор Пехливанов-гинеколог.препоръчаха ми го като за по-завъртяни случаи,какъвто е моя,но не откривам нищо него,нито добро,нито лошо.
Също ще се радвам да ми препоръчате някой

# 867
искам да ви попитам,някой има ли впечатления от професор Пехливанов-гинеколог.препоръчаха ми го като за по-завъртяни случаи,какъвто е моя,но не откривам нищо него,нито добро,нито лошо.
Също ще се радвам да ми препоръчате някой

Пехливанов е много надменен, препоръчвам ти д-р Минев, аз бях с много проблеми и съм много доволна, GSM: 0888450269

# 868
  • Стара Загора
Аз раждах в Селена при д-р Ставрев ....Много съм доволна  Peace

# 869
д-р Минев и той ли е от Селена ? Май доста го хвалят !

Общи условия

Активация на акаунт