Бял списък за гр. Пловдив

• 590 992
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 975
Колективът на АГ клиника честити 67-я рожден ден  на проф. Милчев и му желае крепко здраве и още повече успехи!

# 976
д-р Корсемов (АГ) е No1  newsm10 
Перфектен специалист и като човек е страхотен!

д-р Казанджиева е най-добрия педиатър при който сме попадали досега. Много е мила и внимателна и синът ми никога не плаче при нея.  Hug Работи в I градска болница (на колелото на гарата). Вече ходим само при нея.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 11:59 от taisia

# 977
дали някой може да ми каже телефона на Д-р Патрикова,зад х-л Лайпциг? Thinking

# 978
  • Пловдив
Аз тук имам един телефон нейн 0989 226363  newsm78 дано е същия  Wink

# 979
  • Пловдив
Ето и от мен още един телефон 032/64 09 66

# 980
  • Пловдив
здравейте някой можели да изрази мнение за Боряна Джарова семеен лекар и педиатър.А също така и да ми препоръчате джипи около Кършака или ресторан стадиона.Благодаря!

# 981
Аз тук имам един телефон нейн 0989 226363  newsm78 дано е същия  Wink
Ето и от мен още един телефон 032/64 09 66

Благодаря и на двете Ви. Само че този GSM май е малко объркан кода, както и да е ще пробвам на стационарния.

# 982
Аз съм в 23г.с и съм при д-р Иван Делев от МЦ Салманида,но не видях нищо за него нито в черния нито в белия списък.Ако някой знае нещо моля да ми каже мнението си  preggo

Здравей! Моя приятелка също търси координатите на д-р Делев,защото доколкото знаела той не бил в България,но не е  много сигурна.Тя ме помоли да се поровя и ако мога да намеря нещо за него и така се озовах тук...Така че ако вече си разбрала нещо за него,моля те,пиши ми.Ще ти бъда много благодарна Simple Smile

# 983
  • Пловдив
0898 226363  ooooh! много съм.....  Whistling

# 984
здравейте някой можели да изрази мнение за Боряна Джарова семеен лекар и педиатър.А също така и да ми препоръчате джипи около Кършака или ресторан стадиона.Благодаря!
Ние сме д-рДжарова от 1,5г. лично аз съм доволна от специализма и, но като човек е малко опакова, но свикнеш ли и няма проблеми.

# 985
ето и моето мнение препоръчвам ви д-р Румяна Христова/Патрикова-акушер гинеколог.Кабинетът й е на Филип Македонски 58.Много е любезна и предразполага пациента да се отпусне и да говори спокойно за притесненията си  Simple SmileОбръща необходимото внимание на пациентите си newsm10 newsm10

# 986
аз също подих при Д-р Карагьозов в Торакс и горещо го препоръчвам. Стархотен специалист, страхотно отношение към пациентите, помни всяка своя пациентка и винаги е на разположение. От Сф съм и ходех на прегледи през цялата бременност, а и след раждането, само през уикенда, никога не ми е отказвал да ме прегледа. Той вече не преглежда в Торакс, но има договор и с тях и със Селена да извършва раждания там. Страхотен педиатър в Торакс е Д-р Вълчева.

# 987
ТЯ Е НАЙ СЛАБАТА ЗЬБОЛЕКАРКА,ЗАРАДИНЕЯ ОСТАНАХ ВЕЗ ЗЬБИ, Embarassed #Cussing out newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 988
ТЯ Е НАЙ СЛАБАТА ЗЬБОЛЕКАРКА,ЗАРАДИНЕЯ ОСТАНАХ ВЕЗ ЗЬБИ,Д-Р ПАСКАЛЕВА.
ВИЖТЕ СЬС КАКЬВ СТОЛ РАБОТИ ОТ МИНАЛИЯТ ВЕК Е СТАРА АПАРАТУРА,СТАРИ МАТЕРИАЛИ,НЯКОЛКО ПЬТИ МИ ПРАВИ ПЛОМБИ И МИ ПАДАХА.ПОТЬРСЕТЕ СИ ДРУГ ЗЬБОЛЕКАР.

# 989
  • Пловдив
Това не е ли за черният списък .

Общи условия

Активация на акаунт