Бял списък за гр. Пловдив

• 590 998
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 900
Ми интересно как преглежда бременните тогава като не разполага с ехограф.Аз вчера като му се обадих за час и му казах че съм бременна , той не спомена нищо за ехограф.Та за какво да ходи една бременна жена ако не да си види бебето на ехограф дали всичко е наред.

# 901
До колкото знам вика бременните във ВМИ, но за мен това беше един голям минус и се отказах да  ходя при него. Crossing Arms

# 902
Някой може ли да даде отзиви за новите доктори в Торакс,след като вече не са там Даскалов и Карагьозов?Трябва само изследвания да си направя там,но да ми препоръчате от Николова,Михнев,Маркова,Петрова..Спешно ми трябва отговор!Предварително мерси!  bouquet Simple Smile Heart Eyes

# 903
И др.Кузманов е там,но не го споменах,защото случайно го видях в черния
списък... Thinking Confused

# 904
препоръчвам д-р Даскалов,Медикус Алфа,невероятен специалист и човек

# 905
Даскалов го няма вече в Торакс,затова питам някой посещавал ли е останалите доктори в Торакс(които съм споменала по-горе)? newsm78

# 906
Д-р Р. Хазбун - педиатър - ортопед
Чудесен лекар Peace

# 907
момичета имам нужда от съвета Ви за добър венеролог в Пловдив. Благодаря Ви

# 908
  • Пловдив
За Д-р Тодор Желязков съм чувала добри отзиви.

# 909
момичета имам нужда от съвета Ви за добър венеролог в Пловдив. Благодаря Ви
ЕЛИ ИЛИЕВА,ЖОРЖ ПЕЛЕВ

# 910
  • Пловдив
За Ели Илиева виж първо в Черния списък!

# 911
Много благодаря за съвета и за бързата реакция, относно Ели Илиева прочетох достатъчно в черният списък

# 912
Здравейте-искам да да споделя мнение за прекрасния д-р МИНЕВ и д-р ХРИСТО КУНЧЕВ.При д-р Минев раждах преди 12 год.без да ми е водил консултаций-постъпих в болница 1 градска(вече не съществува родилното отделение)и го питах може ли да раждам при него-съгласи се без да ми иска пари-3 дена ме набюдаваше и назначи инжекции с тях не започна раждане,сложиха ми системи и с негова помощ на 1 юни 1996 год.родих момче.По това време той беше дневно и нощно дежурство-31 май и остана на другия ден заради мен до 12.30 за да ми помогне-ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ,след това идваше 3 дена да ме вижда как съм и дали имам проблем-ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ НЕГО.Изказвам мнение и за д-р Христо Кунчев-не съм раждала при него но съм ходила при него на прегледи и мнение за лечение на нередовен цикъл-много внимателен,обяснява всичко спокойно и с голямо търпение-БЛАГОДАРЯ И НА НЕГО.Моя приятелка раждаше при д-р Х.Кунчев и ходеше и на консултации при него-МНОГО ДОВОЛНА ОТ НЕГО> newsm10

# 913
А някоя мама може ли да изкаже мнение за д-р Керанова ,работи в поликлиниката до понеделник пазара.Благодаря предварително  bouquet

# 914
Сигурно се повтарям с постингите на други момичета, но ето кои лекари бих прибавила аз към белия списък за Пловдив:

д-р Кючуков - анестезиолог (Селена). Медици ми го препоръчаха като един от малцината (двама- даже дали има трети незнам) истински добри анестезиолози. Преди раждането ми обясни стъпка по стъпка всяко нещо, което ще се случи и ми каза да задавам, каквито ми хрумнат въпроси, защото нито един въпрос не е тъп. Страшно съм доволна, майсторски се справи с комбинацията от спинална и епидурална упойка и превърна раждането ми в най- прекрасното изживяване. След раждането стриктно наглеждаше възстановяването и казваше какво да се прави, дори ме държеше като ставах. В самата операция непрекъснато се грижеше за мен и дори ме разсмиваше, направи ни и страхотни снимки, когато вадеха бебето, както и на мен и бебчо, когато ми го показаха, току що излязал от корема  Heart Eyes Страхотен специалист и разкошен човек.   bouquet Не съм очаквала чак такова нещо  Party Тел. му е: 0888 318 273

д-р Данева - педиатър. Хем много модерен специалист като виждания, хем доста опитен. Чете доста и се информира и е много симпатична като човек. Има частен кабинет, но всеки вторник работи в екипа и на д-р Еленски в Транспортна болница. Тел. и е: 0896 666 741 

Общи условия

Активация на акаунт