Бял списък за гр. Пловдив

• 591 000
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 945
Препоръчайте ми добър педиатър в Кичука по точно около Белите Брези или ДКЦ-то на събота пазара.Преди бяхме при Костадинка Гьощева.Не е за белия но не е и за черния списък.

# 946
Зад хотел"Лайпциг" д-р Румяна Христова-Патрикова,ако те устройва мястото.
мила ще ме прощаваш но не е за препоръка тази гинеколожка.не ми се ще да обеснявам подробности но на нея само рекламата и е голяма и милото и отношение.професионализма малко куца.

# 947
Препоръчайте ми добър педиатър в Кичука по точно около Белите Брези или ДКЦ-то на събота пазара.Преди бяхме при Костадинка Гьощева.Не е за белия но не е и за черния списък.
На"Кичево" м/у "Бетина" и "Дейзи"-то/заведения са това/ или иначе казано м/у кръстовищата с "Пере Тошев" и "Иван Гарванов"-в блока е д-р Таня Васева-Дипчикова......препоръчвам я горещо-млада,но невероятно информирана и внимателна педиатърка.Има страхотно отношение към децата,помни кой от какво и как е боледувал,прилага и алтернативни методи-хомеопатия,билкови сиропи-не почва веднага с антибиотици.......с много зор я открих,но откак сме при нея съм много доволна.Има и кабинет около "Практикер"в Кършияка.
Ако някой иска тел.-давам на лС.

# 948
  • Пловдив
Зад хотел"Лайпциг" д-р Румяна Христова-Патрикова,ако те устройва мястото.
мила ще ме прощаваш но не е за препоръка тази гинеколожка.не ми се ще да обеснявам подробности но на нея само рекламата и е голяма и милото и отношение.професионализма малко куца.

Възможно е и така да е.Аз не правя реклама на никого,просто съм доволна засега от нея.И не само аз,винаги има доволни и недоволни от работат на лекарите.Дано момичето си намери добър гинеколог.

# 949
  • Пловдив
Благодаря!

Някой друг с предложение?

# 950
Ще ми препоръчате ли добър гинеколог, който работи със ЗК, около бул. Руски, или Васил Априлов, около ВМИ.

Благодаря  Hug

Д-р Йончев !

# 951
  • Пловдив
Ще ми препоръчате ли добър гинеколог, който работи със ЗК, около бул. Руски, или Васил Априлов, около ВМИ.

Благодаря  Hug

Д-р Йончев !

Препоръчвам и аз д-р Йончев! Кабинета му е на Иван Вазов (съжалявам, но незнам номера) 
Сигурна съм, че при интерес някоя съфорумка ще ти даде точните координати

# 952
  • София / Пловдив
....Преди бяхме при Костадинка Гьощева.Не е за белия но не е и за черния списък.
На"Кичево" м/у "Бетина" и "Дейзи"-то/заведения са това/ или иначе казано м/у кръстовищата с "Пере Тошев" и "Иван Гарванов"-в блока е д-р Таня Васева-Дипчикова......препоръчвам я горещо-млада,но невероятно информирана и внимателна педиатърка.Има страхотно отношение към децата,помни кой от какво и как е боледувал,прилага и алтернативни методи...[/quote]

Подкрепям с две ръце  Peace
Единственото неудобно е, че в кабинета на "Кичево" работи само вторник и четвъртък следобед и събота сутрин. През останалите дни е в другия кабинет. Но на мен той ми е доста далече.

# 953

Единственото неудобно е, че в кабинета на "Кичево" работи само вторник и четвъртък следобед и събота сутрин. През останалите дни е в другия кабинет. Но на мен той ми е доста далече.
На мен и двата кабинета са ми далече,обаче толкоз зор видях да намеря читав доктор на децата си,че не я сменям ако ще в Пазарджик да се преместим......Но пък това,че работи и в събота ме устройва......а и винаги си вдига телефона,така,че не проблем далечето/знам и че домашни посещения не отказва ако си на зор/

# 954
  • Пловдив
Усмивка !, *GALICIA*  Hug
Иван Вазов също ме устройва идеално. Ще го потърся д-р Йончев  bowuu

# 955

Благодаря  Hug
Срещу спирката на х-л Лайпциг в блока - д-р Кръшков

# 956
Разбрах,че на мястото на Христодулова в ДКЦ 2 има нов лекар д-р Танев,който работи и в "Селена",някой знае ли нещо за него?

az izob6to ne sum dovolna ot tanev,ni6to ne mi kazva i kato me gleda na ehografa i ni6to ne vijda,daje i pola ne se vijdal a sum v kraq na 8 mesec, i to samo za6toto mnogo bil star ehografa.Avsu6tnost iska da mu otide6 v 4astniq kabinet. Jalko 4e Hristodulova iz4ezna taka vnezapno,razbrah 4e e v asenovgrad mai.

# 957
  • Пловдив
....Преди бяхме при Костадинка Гьощева.Не е за белия но не е и за черния списък.
На"Кичево" м/у "Бетина" и "Дейзи"-то/заведения са това/ или иначе казано м/у кръстовищата с "Пере Тошев" и "Иван Гарванов"-в блока е д-р Таня Васева-Дипчикова......препоръчвам я горещо-млада,но невероятно информирана и внимателна педиатърка.Има страхотно отношение към децата,помни кой от какво и как е боледувал,прилага и алтернативни методи...

[/quote]

A къде е другия кабинет?

# 958
Горещо препоръчвам д-р Бакалова АГ в 3то ДКЦ-родих нормално,имам 2 козм.шева,следеше ми ЖК и беше мн мила и внимателна.

Някой може ли да ми каже нещо за д-р Малинова педиатър в 3то ДКЦ/Кършияка/?

# 959
A къде е другия кабинет?
Някъде с/у Практикер/Захарния комбинат/,ако искаш пиши ми на ЛС,ще ти дам телефоните и ще ти обяснят точно къде е.
/а пък аз утре ще водя малкия на консултация и също ще питам/

Общи условия

Активация на акаунт