Бял списък за гр. Пловдив

• 584 468
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 305
Бихте ли ми препоръчали добър очен лекар/ка?  Rolling Eyes
Ще съм благодарна да напишете и болницата/кабинета, където работи.
Благодаря!   bouquet

# 1 306
Очен лекар мога да ти препоръчам д-р Бойко Ангелов, работи в Луксор на бул.България и в оптиката до аптека Мальовица на бул.Васил Априлов. 0888 40 74 73

# 1 307
  • о`майна лунна нощ е
Вчера минах преглед при д-р Христова в МЦ "Тримоциум" до светофара на университета. Беше внимателна и съм доволна от прегледа. Предстои ми операция на хелацион /запушена жлеза с капсулка на клепача/ другата седмица. Като мине и се възстановя, ще пиша и дали е била успешна и дали съм доволна. Този център работи със здравна каса, но самата операция ще се извърши във ВМИ /пак при нея/, за да се ползвам от клиничната пътека. В "Тримонциум", все още нямат отпусната такава.

# 1 308
A някой може ли да даде мнение за доц. Нели Сивкова от ВМИ.  Rolling Eyes
Говорих с приятелки и те ме насочиха към нея, но все пак събирам отзиви, за да реша при кой да отида.

# 1 309
На мен ми направи същата операция миналата година в Луксор с направление, не съм платила нито една стотинка, и всичко мина много добре, от там познавам лекаря, миналата седмца заведох сина си на проф.преглед, прегледа го много внимателно.

# 1 310
  • До хладилника, който обичам
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в квартал Кършияка?
Аз съм при д-р Ортомаров в Медисити на ул. Ибър. Нямам оплаквания. Внимателен е, направления ми дава каквито ми трябват. Но от друга страна, аз не боледувам и не се виждаме често с него Simple Smile Но за 7-8 години, откак съм при него, съм доволна.

Бихте ли ми препоръчали добър очен лекар/ка?  Rolling Eyes
Ще съм благодарна да напишете и болницата/кабинета, където работи.
Д-р Дженева и д-р Лесинска.
И на двете не мога да ти дам адрес и контакти, но ги има из тази тема. И на двете съм била пациент, и от двете съм доволна  Grinning Частен прием и двете.

# 1 311
здравейте момичета имам проблеми с бъреците и пикочните пътища от години бихте ли ми препоръчали някой добър нефролог или уролог Simple Smile  няма значение дали работи с здравна каса

# 1 312
Эдравеите отново,в една от предните страници бях попитала,дали някои има впечатления эа др.Христамян.бях при него на преглед и мога да кажа че е страхотен човек и най-вече много добър специалист.Той е онкко гинеколог кабинетът му е до кино Гео милев,но не работи с эдравната каса

# 1 313
Здравейте, аз съм нова все още във форума , но от няколко месеца следя темите с интерес.

Първо искам да ви поздравя всички, че сте винаги отзивчиви и изчерпателни в отговорите си и в споделянето Hug

Преди няколко дни разбрах, че съм бременна и съм много щастлива от факта. Но пред мен изникна проблемът при кой АГ да отида, за да ми води бременността. Моето Дрипи Д-р Малинова (страхотен човек и лекар Hug ) ме посъветва да потърся АГ, който не е толкова зает. Естествено заетостта зависи от репутацията и качествата на лекаря. Чувала съм, че не винаги добрите АГ специалисти по раждания и операционни интервенции са и най-добри във воденето на консултации и че трябва да се избере специалист, който да има подход и систематика на водене на консултация. Това не пречи да се посещава и специалист с изградено име за допълнителна сигурност.
Аз лично разполагам с информация за много специалисти, които са именити и много заети (частният кабинет на д-р Минев е в съседния вход до нас), но съгласете се с мен, че лекар който има 30 пациента, чакащи пред кабинета си, понякога ще забрави да  спомене някоя малка, но много важна подробност, касаеща бременността, и която в последствие ще се окаже от решаващо значение.
Ето в това е моята дилема.

Моля някой, който е посещавал или все още посещава АГ и е доволен от начинът му на работа и отношението му по време на водене на консултации да ми пише.

# 1 314
Здравей, manqna, и честитиа бременност! Малкия ми син родих при Минев, но наистина той е претрупан с работа. Сега за близначките избрах да пробвам как е при д-р Бачуров, тъй като още като бях в Гърция четох във форума само положителни мнения за него. Наистина останах много доволна. За всяка пациентка си има досие в компютъра и след всяка консултация записва снимки и данни от нея. Отделял ми е и цял час, за да ми разказва за развитието на близнаците. Никога не усетих, че бърза да ме разкара, защото отвън го чакат още 20 жени, например, а винаги ме е изслушвал и е отговарял на въпросите, които ме вълнуват. Затова и родих при него.
 Мисля, че ти самата трябва да усетиш кой лекар ти допада, пробвай при няколко и сама ще решиш, но аз ти препоръчвам Бачуров.

# 1 315
manqna, не разбрах по ЗК ли искаш или частно?
Ако е частно  с две ръце ти препоръчвам д-р Карагьозов, ако е по ЗК аз ходя само за изследвания при д-рМерджанов, не мога да ти кажа точно как следи бременност, защото мен ме гледа формално защото знае че ходя при другия лекар, но иначе обяснява, добър си е.

# 1 316
До колкото съм запосната трябва да си намеря лекър по ЗК, за да може да ми пуска иследвания и за да е по-лесно оформянето на документите за болничен и майчинство. Но вече започвам да се чудя дали не е по-изгодно да се ходи само на часно, макар че парите никак не са малко.
Това ми е първа бременност и съм все още малко ошашавена и незнам какво да правя.
Иначе със сигурност ще посещавам и д-р Минев, защото ми е много близо до вкъщи, а и чувам много хубави неща за него.

magy_m78 мойеш ли да ми дадеш малко повече инфо за д-р Бачуков.

Аз живея в центъра и ми се иска лекарят ми да ми е по-наблизо, а не на другия край на града.

# 1 317
Дайте ми координати на добър мамолог или онколог. Трябва ми за ехография на млечни жлези.

# 1 318
Валерия  Аз лично преди няколко години имах проблем с гърдите. За мен най-добрият ехографист е д-р Кьосев във ДКЦ2 /на Ресторант Стадиона/. Просто няма грешка.Аз само на неговата преценка се доверявам. Иначе д-р Валентин Иванов е номер едно за онко. Мисля че е завеждащ на онкологичното отделение във ВМИ.

# 1 319
и аз ходя във 2-а поликлиника срещу ресторант стадиона, на последния етаж има едно ремонтирано отделение.

Общи условия

Активация на акаунт