Бял списък за гр. Пловдив

• 584 464
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 290
Д-Р ДИНКО МАНДОВ, страхотен специалист, много позитивен човек, който не те натоварва с излишна информация и в същото време не ти я отказва ако я поискаш  Wink Той ми води АГ прегледите и също така ми прави секциото. Работи на бул. "Христо Ботев" - частен кабинет, но работи със Здравната каса, във "Весела", а може и другаде, но за тези двете съм сигурна. Родих във Весела само заради него! Хиляди благодарности!   bouquet

# 1 291
никой ли не може да ми каже нещичко за Кръшков

# 1 292
  • София / Пловдив
никой ли не може да ми каже нещичко за Кръшков

Писано е за Кръшков, не е много, но има мнения и за него.
Просто хвръли едно око от първите страници още и ще прочетеш.

# 1 293
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в квартал Кършияка?

# 1 294
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в квартал Кършияка?

Аз смених "д-р" Цветан Златев зад м-н Мисота с Жени Пашева от поликлиниката на ВМИ.Дори и малко по-далеч вече имам истински личен лекар , за разлика от бившия ми вече такъв  Stop.Не знам при кой си сега, но в никакъв случай не избирай моя първи  ooooh! ooooh! ooooh!!

# 1 295
  • Пловдив
rrhh,защо не си доволна от него?Аз съм доволна дотолкова, доколкото винги,когато ми е необходимо направление за определен лекар,ми дава,за разлика от д-р Петрова,която работи в Захарния комбинат,и която все нямаше направления и ме разтакаваше постоянно.Д-р Златев в интерес на истината до сега все съм го използвала за направления,попълване на документи и рецепти,та за това ми стана интересно защо си недоволна от него като лекар.
Иначе,Хавана,не ти прпоръчвам д-р Петрова.Много е бавна,не дава направления,все я няма,когато ти потрябва ooooh!

# 1 296
Не че ми е за тук мнението, но да си кажа за Милинич - много мила жена, но като специалист нямам положително мнение. И двете си деца водих при нея с различни проблеми - малката с възпалено ушенце, баткото със съмнения за синузит. Лечението беше неадекватно и при двамата. Да не ви занимавам с подробности, но за малката каза, че има доста кал в едното (болното) ушенце и й изписа лечение без изобщо да аспирира тази кал. Баткото го лекуваше с някакви билкови хапченца, при положение, че имаше гной в носа и се изискваше доста по-сериозно лечение  Rolling Eyes
Иначе да - мила жена, но само това.
М-у другото, Д-р Карен Джамбазов ми направи лошо впечатление - търсихме го по спешност една събота (за ухото на малката) и доста грубо ни отряза, че в събота не приема, без изобщо да попита аджеба за какво става въпрос. Не бих отишла и при него, колкото и добър специалист да е  Sick
Ако прецените, че постовете ми не са за тук - моля, изтрийте ги  Peace Все пак темата е за добрите лекари, а не са лошите Simple Smile
И за да не е само спам - доволна съм от д-р Петров, УНГ. Когато Джамбазов ни отряза по телефона, д-р Петров също каза, че в събота не работи, но попита за какво става въпрос. Прие ни след като разбра, че положението е сериозно и почисти ушната кал, която д-р Милинич не беше почистила  Mr. Green Доволна съм!  Laughing

За специалист и аз не мога да кажа Simple Smile По-скоро си кара по учебниците Simple Smile
Аз бях завела Тони при нея да вземе секрет, който се оказа съвсем чист.. (това ми беше и целта - исках да си докажа, че зелено-жълти сополи може да си извират и без да има буби в тях  Crazy)
Изписа ни антибиотик и капки за нос и уши.. обаче не съм давала нито едното, защото го лекувам с хомеопатия Simple Smile При лекари ходя само за сведение, ако сама не мога да видя нещо  Mr. Green
Иначе на контролния преглед след 4 дни заключението й беше: "Почти е минало, но го пийте още 3 дни АБ"  Mr. Green
Та го "пихме" 7 дни АБ-то Laughing

# 1 297
  • Пловдив
rrhh,защо не си доволна от него?Аз съм доволна дотолкова, доколкото винги,когато ми е необходимо направление за определен лекар,ми дава,за разлика от д-р Петрова,която работи в Захарния комбинат,и която все нямаше направления и ме разтакаваше постоянно.Д-р Златев в интерес на истината до сега все съм го използвала за направления,попълване на документи и рецепти,та за това ми стана интересно защо си недоволна от него като лекар.
Иначе,Хавана,не ти прпоръчвам д-р Петрова.Много е бавна,не дава направления,все я няма,когато ти потрябва ooooh!

Да наистина "д-р" Златев става само и единствено за издаване на направления.На мен все пак ми трябва личен лекар, а не секретарка на други "специалисти".Аз също никога съм нямала проблеми с направленията.Сега имам лекар , който и ми дава направления /макар че тя си разбира от работата и често не са ми нужни/ и ме лекува.А при Златев получавах само и единствено първото."Излекува" варицелата на мъжа ми с Доксициклин /въобще не е нужно да изписваш антибиотик при варицела  ooooh! ooooh! ooooh!/, въпреки болните му бъбреци.Така лежахме в болница с бъбречна криза и с увеличен период на развитие на варицелата /по време на вземане на антибитиока се забавят избиването на пъпките, но не се спира процеса/   ooooh! ooooh! ooooh!.Златев е доволен на пациентки "бабички", които ги манипулира както си иска, които не му държат сметка как ги лекува и какви грешки допуска.За него важи и култувата реплика "Щом си бременна мен ме забравяш .Гледаш ме на снимка.Вече твоя лекар е гинеколога. ooooh! ooooh! ooooh!.Ами много ясно на мен всеки друг освен него би ми бил стократно пъти по полезен от него.И като видях , че проследява и бременност паднах от смях  Joy Joy Joy.Абе да е жив и здрав , но никога да не ми се налага да разчитам на него за каквото и да било.Той лекува дори и инфаркт само с диети.Не яж сирене, яж извара и така , но аз диетолог си имам.Сега си намерих и лекар  Wink Hug.Това е мое мнение и никого не товаря с него.Отговарям на запитването ти.Макар че това е бял Списък , а посочения "д-р" не е за него и аз съм в нарушение  Embarassed

# 1 298
Моля ви да ми дадете координати на д-р Димитров-детски кардиолог  .Мерси

# 1 299
Ако става дума за този Димитров който работи към Детска Клиника на ВМИ ето:
032/210071
0898909960

# 1 300
  • Пловдив

Да наистина "д-р" Златев става само и единствено за издаване на направления.На мен все пак ми трябва личен лекар, а не секретарка на други "специалисти".Аз също никога съм нямала проблеми с направленията.Сега имам лекар , който и ми дава направления /макар че тя си разбира от работата и често не са ми нужни/ и ме лекува.А при Златев получавах само и единствено първото."Излекува" варицелата на мъжа ми с Доксициклин /въобще не е нужно да изписваш антибиотик при варицела  ooooh! ooooh! ooooh!/, въпреки болните му бъбреци.Така лежахме в болница с бъбречна криза и с увеличен период на развитие на варицелата /по време на вземане на антибитиока се забавят избиването на пъпките, но не се спира процеса/   ooooh! ooooh! ooooh!.Златев е доволен на пациентки "бабички", които ги манипулира както си иска, които не му държат сметка как ги лекува и какви грешки допуска.За него важи и култувата реплика "Щом си бременна мен ме забравяш .Гледаш ме на снимка.Вече твоя лекар е гинеколога. ooooh! ooooh! ooooh!.Ами много ясно на мен всеки друг освен него би ми бил стократно пъти по полезен от него.И като видях , че проследява и бременност паднах от смях  Joy Joy Joy.Абе да е жив и здрав , но никога да не ми се налага да разчитам на него за каквото и да било.Той лекува дори и инфаркт само с диети.Не яж сирене, яж извара и така , но аз диетолог си имам.Сега си намерих и лекар  Wink Hug.Това е мое мнение и никого не товаря с него.Отговарям на запитването ти.Макар че това е бял Списък , а посочения "д-р" не е за него и аз съм в нарушение  Embarassed

Съжалявам,за това,което ви се е случило SadНо на мен никога не ми се е налагало да ме лекува,явно няма и да се допитам до него след това,което ми разказа.Съжалявам,че провокирах изказване не по темата,но  за мен беше от полза.
Моля Rrhh и останалите потребители да ме извинят Hug

# 1 301
Благодаря Валерия,за същият става въпрос.

# 1 302
  • Пловдив
Цецинка  Hug

# 1 303
  • Пловдив / София
Не знам в тази тема дали мога да вписвам и стоматолози, но тъй като не видях друга, ще пиша тук.

д.р Ирена Мартинова-Калфова
стоматолог
бул. Христо Ботев 109(близо до Военна болница), ет.1 кабинет №1
тел.627299

# 1 304
Аха, да добавя и :
Д-р С. Кондов - онкогинеколог - тел. 0887256129

Лелееее, само защото това е "бял списък" ще се въздържа от всички коментари, които мога да направя....Ще кажа само, че...никак не съм съгласна д-р Кондов да е в този списък! Просто не заслужава!!! Много съм разочарована от него! Crossing Arms Naughty

Общи условия

Активация на акаунт