Бял списък за гр. Пловдив

• 584 455
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 320
 Бачуров не работи със ЗК, само частно. Иначе работи в Окръжна болница, там раждах. Ако искаш пиши ми на лични, питай каквото се сетиш.

# 1 321
Търся добър ортопед - имам проблеми с колената, моля помагайте newsm78

# 1 322
  • Пловдив
manqna И аз препоръчвам Д-Р МИХАИЛ БАЧУРОВ  Peace Blush.Невероятен специалист и човек.Да, не работи с ЗК , но можеш винаги да разчиташ на него за всичко.Няма случай , в който да не си вдигне телефона и да не ти отдели минимум 30 мин за преглед и консултация.Може би , защото ходих при доста некадърен АГ по ЗК , но освен за изследвания и болнични не съм го ползвала за друго.Там редовно ми мериха кръвно и килограми  Laughing и нито веднъж не измериха бебето ми .Днес беше и последната ми среща с ЖК по ЗК и все още не видяха пола, казаха ,че тъкмо ще бъде изненада  Laughing  Party.Не, че д-р Бачуров още преди месеци не ми го каза  Party , но ако се откажеш от по-чести прегледи на частно , не прави моята грешка и си избери добър лекар по ЗК , на който можеш да разчиташ

# 1 323
manqna, д-р Бабаков работи със ЗК, невероятен човек и специалист, спокоен ( дори много, но ако питаш мен бременните имат нужда точно от това). Той води моята бременност и при него родих, не съм имала проблем с нито един болничен, а от 5-ия месец трябваше да съм на легло. Изследвания всякакви пуска. Преглежда с ехограф всеки път ( а не полагащите се за цялата бременност 2 броя).Даже той по-добре измерваше теглото на бебчето ми (заради проблемната бременност, ходех допълнително и при едно от "светилата" в града, който твърдеше, че бебето ми е много едро - Бабаков каза - 3 кг, тя се роди 3050 гр ). Кабинетът му е срещу Макдоналдс при ВСИ, на бул Христо Ботев150 -За записване: тел:032/26-03-02
http://babakov.hit.bg/adres.htm

# 1 324
  • о`майна лунна нощ е
Търся добър ортопед - имам проблеми с колената, моля помагайте newsm78

Д-р Янакиев - работеше в Окръжна болница, Баба ми се оперира при него. Той е и един от препоръчваните детски ортопези в града. Водила съм малкия при него за рутинните изследвания, докато беше още бебе. Приема му за деца е в частната клиника Вела - срещу входа на х-л Лайпциг.

# 1 325
Вече не е във "Вела", а в медицинския център в мол "Грант" .
Мобилен : 0886786733

# 1 326
Може ли малко инфо за този МЦ в Гранда? На какъв принцип е? Има ли абонаменти, денонощен ли е?

# 1 327
manqna, д-р Бабаков работи със ЗК, невероятен човек и специалист, спокоен ( дори много, но ако питаш мен бременните имат нужда точно от това). Той води моята бременност и при него родих, не съм имала проблем с нито един болничен, а от 5-ия месец трябваше да съм на легло. Изследвания всякакви пуска. Преглежда с ехограф всеки път ( а не полагащите се за цялата бременност 2 броя).Даже той по-добре измерваше теглото на бебчето ми (заради проблемната бременност, ходех допълнително и при едно от "светилата" в града, който твърдеше, че бебето ми е много едро - Бабаков каза - 3 кг, тя се роди 3050 гр ). Кабинетът му е срещу Макдоналдс при ВСИ, на бул Христо Ботев150 -За записване: тел:032/26-03-02
http://babakov.hit.bg/adres.htm

Напълно споделям това мнение. Аз също съм негова пациентка. Препоръчвам го от все сърце  Peace

# 1 328
Може ли малко инфо за този МЦ в Гранда? На какъв принцип е? Има ли абонаменти, денонощен ли е?
Доколкото знам е предимно с АГ - насоченост:д-р Велевски и д-р Патешанов. Имат и ортопедичен  к-т: Янакиев и  д-р Генов. За повече инфо - отиди на място, нямам телефони на центъра, за да ги публикувам в темата.

# 1 329
  • София / Пловдив
Не са само АГ специалисти, има и други - невролози, ендокринолози, кардиолози, стоматологични кабинети, включително и основното звено на лаборатория "Писанец" е там.
Но дали имат абонамент и денонощни дежурства някои лекари и аз не знам.

# 1 330
мерси.   bouquet

# 1 331
Мами..  Hug
извинете за неудобството, но може ли да ми окажете малко помощ.  Praynig
Ориентирала съм се към др. Ставракиев , но не става дума за бременност, а за хронична инфекция, която не мога да излекувам вече 2ра година и много страдам.
Въпросите ми са:
1. работи ли той със здравната каса.. ако ли не, колко струва само прегледът при него?
2. имате ли мнение за него, защото намирам името му в белия и черния списък?
3. някакви координати, ако може..  Rolling Eyes

Много ви благодаря. Дано някой успее да ми помогне  Peace

# 1 332
 PeaceДа-работи със ЗК-но голямо чакане се чака почти винаги-та като ти даде час предвиди си поне още два в резерв Close-ей това ме изнервя само много при него-иначе последните години някак инертно все при него си правя прегледи и профилактика-доволна съм-не претупва и  е обстоятелствен и обяснителен Laughing-за мен е добър специалист,като терапевт-не съм раждала и правила консултации обаче при него/преди 13 години де Twisted Evil/
За координати сега ще проверя-на пръв прочит-идвайки от бившето кино Кочо Честименски/сега Фламинго/по Д.Николаев-първата кооперация на ъгъл-в сутерена-има табели Hug

# 1 333
Момичета помагайте трябва ми добър кожен лекар в Пловдив, които да  работи със здравната каса.Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете.

# 1 334
  • в Низината
Много моля някой да ми препоръча добър диетолог в Пловдив! Спешно е!
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт