Бял списък за гр. Пловдив

• 584 470
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте момичета!Сигурно сте коментирали но моля ви да ми препоръчате добър ортопед  в Пловдив.Дъщеря ми е на пет месеца и е с дисплазия.Но ортопеда който и постави диагнозата не ми вдъхва доверие...

# 1 351
Здравейте момичета!Сигурно сте коментирали но моля ви да ми препоръчате добър ортопед  в Пловдив.Дъщеря ми е на пет месеца и е с дисплазия.Но ортопеда който и постави диагнозата не ми вдъхва доверие...

На мен ми препоръчваха др.Янакиев и др.Кабир.И за двамата имаше добри отзиви.Избрах Янакиев  Peace
Идва до дома,носи си и ехографа.Прегледа е 30 лв.А др.Кабир има кабинет на булеварда на военна болница.
За съжаление немога да ти дам координати на нито един от двамата,но ако се разровиш из форума,мисля че ще ги намериш.
Успех!

# 1 352
0886 786733 - това е тел. на Д-р Янакиев . Нас също ни е посещавал в дома ни и беше много удобно. А телефона съм запомнила, защото се набира 088 ortoped (буквите отговарят на цифрите) Успех!

# 1 353
  • о`майна лунна нощ е
0886 786733 - това е тел. на Д-р Янакиев . Нас също ни е посещавал в дома ни и беше много удобно. А телефона съм запомнила, защото се набира 088 ortoped (буквите отговарят на цифрите) Успех!

Преди две години и на мен ми даде визитка с телефона му, на която беше записано 088 ortoped  Има тънко чувство за хумор. Като специалист съм доволна от него.

# 1 354
здравеите моми4ета!
някоя правила ли е ин витро скоро при д-р Минев от ''Селена'' -Пловдив, и как  мина.
благодаря ви предварително.

# 1 355
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в квартал Кършияка?
Доктор Кръстева във ВИВИ намира се до Борбите. Много добър диагностицик е.

# 1 356
здравейте бихте ли ми казали мнението си за д-р Даниела Прокопова  работи в Медикус Алфа специалист вътрешни болести и нефрология

# 1 357
здравеите моми4ета!
някоя правила ли е ин витро скоро при д-р Минев от ''Селена'' -Пловдив, и как  мина.
благодаря ви предварително.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352540.0
 разгледай тази тема може някой от пишещите в нея да има повече инфо
успех

# 1 358
здравейте бихте ли ми казали мнението си за д-р Даниела Прокопова  работи в Медикус Алфа специалист вътрешни болести и нефрология
Мнение за д-р ПРокопова не мога да дам, но писах на предишната страница, че са ми препоръчали д-р Кумчев. Вчера бях на преглед. Хареса ми отношението към пациентите и дългите му обяснения. Предполагм, че ще продължа да ходя при него. Ако те интересуват координати, пиши на лични. А, да, прегледът беше в частния му кабинет, с много добър ехограф и работи със ЗК ( т.е. платих само потребителската такса 2.40).

# 1 359
Мога ли да получа мнение доктор Гинка Стоянова, гинеколог във втора градска Пловдив, предварително благодаря !

# 1 360
Някой има ли впечатления от Клиниката по еднодневна хирургия в "Свети Георги"?
На съпруга ми му се налага малка операция и джипито му е препоръчало там.Чухме няколко добри отзиви,но ще съм благодарна за още мнения.

# 1 361
  • До хладилника, който обичам
Тази тема има нужда от подреждане Simple Smile
Има ли доброволци, които да сортират - примерно, да се разделят от 1 до 10 страница, от 10 до 20 и т.н., откъдето да се извадят само отзивите за конкретни лекари (без въпросите и допълнителните коментари, ако нямат значение), които да се подредят в нова тема? Имам предвид от типа на:

Акушер-гинеколози:
Едикойси, адрес, телефон
Едикойси, адрес, телефон

Лични лекари (Джи пи):
Едикойси, адрес, телефон
Едикойси, адрес, телефон

т.н.

Или някакви други идеи някой да даде? Защото тема от 91 страници почва да става леко необятна за търсене, като получи човек насока "виж в белия списък"...

# 1 362
  Peace Съгласна, може би да се подредят по начина описан от теб, с едно допълнение - по азбучен ред. Няма да е лошо ако има и мнения за болници и клиники подредени по същия начин  Peace Например мен сега ме интересуват мнения за Втора градска, но трябва доста да се поразровя за да намеря конкретни данни за нея ooooh! . Дано идеята ти се осъществи  Hug

# 1 363
Какво мислите за гинеколозите Янакиева  ,    Бакалова  ,  Топалова  ,  Мерджанов? Добри ли са в работата си?става въпрос за следене на бременност.Незная към кой лекар към ЗК да се обърна.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:57 от fyrty

# 1 364
моята бременност следеше др Топалова и в послдствие родих при нея много съм доволна както от отношението така и от професионализма и , знам че работи и с ЗК в частния си кабинет

Общи условия

Активация на акаунт