Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 934
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Казвам каквото мисля .Искам да съм точна и ясна.Не искам да подвеждам никого.А с приятелите още повече.Точно защото е човешко да сгрешиш.А повечето хора само ти гледат сеира.И се хилят зад гърба ти.

# 736
Ето ви нещо забавно за зодиите : http://www.peika.bg/statia/Ako_12_te_zodii_patuvat_v_edna_kola__l.a_i.94003.html
Прави сте! Нещата не опират само до зодий. Аз също харесвам откритите хора, но повечето не са такива и се дразнят от истината. Уф, това с хиленето за гърба най го "обичам".

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 11:38 от moonlight_80

# 737
Аз съм сбъркан овен. Трудно казвам НЕ, затова много често се оказвам натоварена с допълнителна работа и услуги, които определено ми идват в повече. Мразя разправии и скандали. Вече внимавам за какво паля на четвърт оборот и гледам да пускам повечето неща покрай ушите си. Битката с вятърните мелници ми дойде до гуша. Rolling Eyes

# 738
  • София
Ми и аз трудно казвах НЕ преди и не вдигах никъде в никакъв случай никакви скандали, от няколко години се научих обаче да казвам смело, откровено и в очите НЕ НЕ МОГА!
И да ти кажа по-лесно ми е и понякога е по-добре да кажеш няколко НЕ и да ти остане сила и енергия за другите ангажименти, които поемаш. Натоварването понякога е за сметка на качеството и поемайки 100 ангажимента и 200 дини под една мишница , поне половината от нещата в стремежа си да угодя на всички ги претупвам и се пренатоварвам ужасно. По-добре като кажа ДА да си е ДА и да имам възможност да направя добре това, което съм обещала отколкото да се натоваря психически и физически и да не свърша както трябва повечето неща. А за скандалите - мълча до момента, в който не се пробват да се възползват от търпението ми или се опитват да минат през мен за да постигнат своите си цели. Това го мразя от дъното на душата си и вече давам сериозен отпор вместо да си замълча, както правех преди. Ако нещо съм разбрала напоследък това е, че търпението е злато, ако проявяваш търпение, към интелигентни хора или хора, които го заслужават и оценяват Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 16:08 от Линдичка

# 739
да пускам ли нова тема или държите вие да я пуснете ?

# 740
  • София
Пускай я ти, Бонго. Я тази колко бързо я изписахме и как сладко си приказвахме. Явно си ни кадемче.  Wink

# 741

Общи условия

Активация на акаунт