Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Поредното изтрещяло БНД. Жив да го ожалиш. Кими, как може така да го "подредиш" горкичкият. hahaha
Ако можеш да си намериш работа, а детенцето да тръгне на ясла или градина ще се поуспокоят нещата.
Големият ми син беше злояд, по-скоро го мързеше да се храни.По два часа не са ни мърдали на хранене. И на шут съм се правила само и само да яде.С второто не си го причиних това. Колкото изял - толкова. Като му изгладнее гъзето ще си поиска. За мърморенето от родата препоръчвам ти от едното в другото ухо и навън. Те си мислят, че го правят за добро, но постигат две неща - рушат ти авторитета като родител и те изнервят допълнително.

# 511
  • София
Кими , Кими изгонила си го чУвека да ходи немил недраг при други жени да прави деца !
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Как си го наранила и натирила горкото момче, па и излъгала да ходи при тази новата жена, за да можеш да си живееш живота самичка при мама и баба и да си си безгрижна и щастлива.... Нямаш срам ! Егоистка такава  Joy Joy Joy Joy Joy

# 512

А твоя бившия направо цепи мрака с тези изказвания.Представям си го и ме напушва смях...Знам ,че не е смешно.

Аз му се смея на простотиите. Хич не се и връзвам.

Ако можеш да си намериш работа, а детенцето да тръгне на ясла или градина ще се поуспокоят нещата.

Много е болнав. Това допълнително утъжнява обстановката. Ето го за последно 2 седмици ходи в градина и директно пневмония го обърна.

# 513
  • София
А какво разбирате под мизерстване?
Тези хора няма ли да ви помагат пак като се изнесете?Който може да се изнесе.
Пример,че да се изкажа по лесно.
Жената с детето живее сама.Разходите ток,вода..се поемат от родител.Или като закъса и се дават някакви пари.Може и продукти.
Така всички са по спокойни.

Под мизерстване разбирам, че пари от никой не мога да очаквам, сметките няма да ми ги плаща никой, храната също (може от време на време да ми сготви нещо майка ми, но чак да ми дава храна не).+ наем + разходи + детски градини + някакво занимание на малкия - ще си е пълно мизерстване , което не искам освен всичко да си причинявам...не знам кое е по-добре - да мизерствам или да бъда зависима с помощ  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 514
А сега нали пак делите разходи и други домакински нужди или не.
Предполагам /не че е вярното/ ,че сега майка ти като напазари и наготви ядете всички.Тока също не може да се раздели по равно и всеки да си плати ползваното.
Ако отидеш на квартира няма ли да ти даде яйца /например/ или да ти даде 50лв ,или да купи пантофи на детето...
Сега нали пак ти помагат...
Някой разбра ли ме или не  newsm78

# 515
  • София
А сега нали пак делите разходи и други домакински нужди или не.
Предполагам /не че е вярното/ ,че сега майка ти като напазари и наготви ядете всички.Тока също не може да се раздели по равно и всеки да си плати ползваното.
Ако отидеш на квартира няма ли да ти даде яйца /например/ или да ти даде 50лв ,или да купи пантофи на детето...
Сега нали пак ти помагат...
Някой разбра ли ме или не  newsm78

Естествено, че те разбирам , но някои родители хем ти казват, че си зависим, хем ако тръгнеш да си независим ти казват, че няма да се справиш и щом си решил да се държиш като независим да си изцяло такъв. Според мен няма да има особена помощ, защото така или иначе апартамента, в който живеем в момента е с високи консумативи и те ще трябват също да си ги плащат и няма да има огромен излишък - до степен да ми помагат на мен. Не са любители на купуването на дрешки и играчки (само за празници) и не мисля, че ще е много резултатно преместването.

# 516
Да разбирам.Това е много лошо.Не разбирам защо постъпват така след ,като човек щом полага усилия да се справя сам с проблемите си и е щастлив заслужава да бъде подкрепен и да му се помогне.Кой не иска да вижда детето си щастливо.
Уф.Много ми стана едно кофти и странно.Особено за Кими,че плаче заради тези неща.Ами и аз нямам решение да предложа нещо.

# 517
Не разбирам защо постъпват така след ,като човек щом полага усилия да се справя сам с проблемите си и е щастлив заслужава да бъде подкрепен и да му се помогне.Кой не иска да вижда детето си щастливо.
след  15-20 год ще си отговорите на въпроса. вие ще сте на същото място - на бабите  Laughing

# 518
Бонго,надявам се само да си прав,че ще стана баба.
Дано не карам детето си да се чувства така.Може нашето поколение да е друг модел баби..Ще видим.

# 519
лично ти може да не си натрапчива. но относно поколението ...
сегашните не сте доволни от вашите родители/баби. те пък не са доволни от техните.
както и да го мислите за бъдещото поколение вие няма да сте в нормите  Joy

# 520
Аааа аз от сега не съм в нормата.
И сигурно няма да са ми фенове децата и внуците.
Но все се надявам да се разбираме и да не си пречим,като аз съм си казала,че ще положа усилия дори и да ми коства нещо.
Много зависи и в какъв човек ще се превърне детето ми въпреки добрите ми намерения.

# 521
  • Шумен
kimmy, не си единствената към която са отправяни подобни "обвинения". БНД още си вярва, че е с друга понеже съм го видиш ли принудила да отиде при нея  Shocked То че имахме проблеми и преди нея имахме, ама пък чак за ръчичка да съм го завела при нея, така излиза по думите му  Joy

Аз ви бях поотървала, с моя натоварен график напоследък. Някой напред ме беше питал какво правя когато бабата ходи на почивка е ще ми се случи в края на месеца  Rolling Eyes Промениха ми графика за целта (все пак предупредих месец по-рано) и влязох в друг график след 4 дни работа/отработване в аванс. После ще си почивам уикендите за да си гледам сама близначките (помощничката като я няма). Вече с воденето и взимането от ДГ ще уговоря нещо с ДГ, сутрин ще ги оставям на лелите. А като ги знам че в 18.20 там е само пазача в двора и навсякъде вече свети а са с работно време 18.30  ooooh! Май ще се наложи някоя учителка да си спазва работното време и да гледа децата до 18.20 поне, не мога всеки ден такси да взимам и пак не говорим за час по-рано а за 10-15 минути само в което смисъл не виждам. Само да сме здрави  Praynig БНД вече отпраши към морето, та и той не ми е вариант за някаква помощ. Но аз знам че ще се справя, няма да се дам за 2 седмици я  Grinning

# 522
А ти винаги ли разчиташ на нея с този график?
Тя не се ли натоварва много.Сигурно не мърмори ,ама все едно е вързана за вас и няма мърдане.А ако се разболее или пак иска да отиде на почивка?Ами то и колегата ти може да иска да отде на почивка и ти да му вземеш смените?
Просто си потърси друга работа и на жената да и олекне.То верно трябва да се работи,ама Много си я пришпорила.Все пак е баба.Има дядо за който да се грижи.
И нужда от лично време.Сигурно ти е лека работата,но за сметка на бабата и на децата.

# 523
http://informiran365.net/Politika/Skandalno-DPS-uzakonyava-nezak … i-v-zakona-Vizhte

Хайде на къщитите.Строим по една и чакаме да я озаконят.

# 524
  • София
http://informiran365.net/Politika/Skandalno-DPS-uzakonyava-nezak … i-v-zakona-Vizhte

Хайде на къщитите.Строим по една и чакаме да я озаконят.

Много яко ! Тамън в контекста на нашия разговор - ние се чудим къде да идем самотни майки с деца, а на ромите искат да им осигурят даже незаконните постройки...сигурно защото имат повече деца от нас  newsm78
Давайте да раждаме по още 5-6 дечица и да си опънем едно общо блокче някъде и да си живуркаме спокойно и щастливо...

урааааа намери се решение...момичета , Бонго ,търсете подходящ терен !!!

Общи условия

Активация на акаунт