Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за диетата на Червенкова?
Какви са различните мнения за диети и отслабване?
Какви са мненията за подаръци за деца и тяхното развитие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за диетата на Червенкова?
-
Какви са различните мнения за диети и отслабване?
Форумът съдържа различни мнения относно диетите и загубата на тегло. Някои участници споделят своите лични преживявания с различни методи, като изразяват загриженост относно тяхната ефективност. Други обсъждат хранителните си предпочитания и споделят личните си борби при справянето с наднорменото тегло.
-
Какви са мненията за подаръци за деца и тяхното развитие?
Формулярът включва различни мнения относно подаръците за деца и тяхното развитие. Участниците предлагат идеи като глобуси, телескоп, образователни игри, макети и лични преживявания с детски подаръци. Освен това се обсъждат различни детски дейности и интереси, като танцуване, спортни занимания и образователни игри.
-
Какви са мненията за извънкласните дейности на децата?
-
Какви са мненията за развитието на децата?
Вдъхнахте ми известна доза успокоение. Ще поживеем, ще видим. Какъвто и характер да има, тя си е моята сбъдната мечта, безценното ми щурче и винаги ще се гордея с нея. 

Всъщност вероятно ще ми остане несбъдната мечта да имам свестен мъж със свестни доходи, а аз да гледам децата и домакинството. Никога не ми е била приоритет работата, а сега майчинството така ми се услади, че сигурно ще ми се реве, когато свърши.

мани мани...; лошото е, че при мен стават агресивни....мислят, че се майтапя с тях и един вид им се подигравам...а то е чист срам, страх и нежелание да започвам, нещо което ми е супер ама супер далечно в момента...аз си мисля как да платя детската на детето той ме знимава с това колко яко си изкарал "въ клубъ"....не ме интересуват клубове, не ме интересуват свалки...интересува ме да съм спокойна и да не се притеснявам за пари и тъпотии...нормално е когато една жена се чуди как да купи на детето си или как да плати на детето си да не е спокойна и да не е отворена за връзка...