Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, благодаря ви за милите думи.  Hug Вдъхнахте ми известна доза успокоение. Ще поживеем, ще видим. Какъвто и характер да има, тя си е моята сбъдната мечта, безценното ми щурче и винаги ще се гордея с нея.   Heart Eyes

хубаво е, че си с нея все още, но и сигурно ти е много трудно финансово без да работиш.  Sad

Предпочитам да съм с нея пред връщането толкова скоро на работа. Ако работата ми беше по-добре платена, щях вероятно да се върна, но сега няма смисъл и по-добре да се погледкаме още малко.  Party Всъщност вероятно ще ми остане несбъдната мечта да имам свестен мъж със свестни доходи, а аз да гледам децата и домакинството. Никога не ми е била приоритет работата, а сега майчинството така ми се услади, че сигурно ще ми се реве, когато свърши.  Laughing

Кими, мен също никога не ме е бивало във флиртовете, но като ти е паднал случай, си направила въможно най-добре, че си се възползвала. Давай по-често така.   Sunglasses

# 556
  • София
Момичета, благодаря ви за милите думи.  Hug Вдъхнахте ми известна доза успокоение. Ще поживеем, ще видим. Какъвто и характер да има, тя си е моята сбъдната мечта, безценното ми щурче и винаги ще се гордея с нея.   Heart Eyes

хубаво е, че си с нея все още, но и сигурно ти е много трудно финансово без да работиш.  Sad

Предпочитам да съм с нея пред връщането толкова скоро на работа. Ако работата ми беше по-добре платена, щях вероятно да се върна, но сега няма смисъл и по-добре да се погледкаме още малко.  Party Всъщност вероятно ще ми остане несбъдната мечта да имам свестен мъж със свестни доходи, а аз да гледам децата и домакинството. Никога не ми е била приоритет работата, а сега майчинството така ми се услади, че сигурно ще ми се реве, когато свърши.  Laughing

Кими, мен също никога не ме е бивало във флиртовете, но като ти е паднал случай, си направила въможно най-добре, че си се възползвала. Давай по-често така.   Sunglasses

Защо се подценяваш така миличка? Свестните мъже да не са срещу заплащане? Колкото си по-богата толкова по-добър мъж ще намериш ???!!! Аз ти пожелавам от сърце  един прекрасен мъж, който да те обича много и да се грижи за теб и малката прекрасна душица...заслужаваш мечтите ти да се сбъднат всичките и да си спокойна не само за малката, но и ти самата - имайки опора до себе си и семейството , за което си мечтала, а не се е получило....
Прегръщам те мила - мисли позитивно и най-смелите мечти се оказва, че са именно , това, което заслужаваш  Hug Hug Hug Hug

# 557
хмм.... богатата жена не мож си намери мъж , камо ли пък да е по-добър.  Laughing

# 558
  • София
хмм.... богатата жена не мож си намери мъж , камо ли пък да е по-добър.  Laughing

Уууууу остави се - то е ясно, че аз и пари да имам няма да си намеря какъвто ще да е, защото подбуждам към обществено опасно поведение.....
Изядоха меееее  Shocked

# 559
кой бре ?  кой направи тази грешка  Joy

# 560
Абе да ви кажа и то едно флиртуване. Той е един загорял младеж този. Като ми се лепна. Няма оттърване. Ама наистина все едно още съм в училище се почувствах. То се настанява до мен, прегръдки, глупости. Аз ли съм вече повредена не знам, но такова детинско поведение ме отблъсква. Нещо ми напомня за бившия.

# 561
  • София
кой бре ?  кой направи тази грешка  Joy

Peace brothers  Peace Peace Peace - след тази дискусия днес се убедих, че с такива позитивно настроение към чуждите дечица родители ще го наблюдавам моя син мнооого внимателно - я си отвори устата в заведение - ще му налагам сурови глоби...паричнин - за да си плащам борчовете ако не дай боже тръгне към вратата тичайки....сакън...  Praynig

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 23:24 от Линдичка

# 562
Аз това със срама като игричка малко го играя. Ма така съм си от време оно.

Иначе от както съм родила много се промених вече. Гледам на мъжете по съвсем друг начин. Една морална станах, че чак не ми се говори.

# 563
  • София
Аз това със срама като игричка малко го играя. Ма така съм си от време оно.

Иначе от както съм родила много се промених вече. Гледам на мъжете по съвсем друг начин. Една морална станах, че чак не ми се говори.

Simple Smile мани мани...; лошото е, че при мен стават агресивни....мислят, че се майтапя с тях и един вид им се подигравам...а то е чист срам, страх и нежелание да започвам, нещо което ми е супер ама супер далечно в момента...аз си мисля как да платя детската на детето той ме знимава с това колко яко си изкарал "въ клубъ"....не ме интересуват клубове, не ме интересуват свалки...интересува ме да съм спокойна и да не се притеснявам за пари и тъпотии...нормално е когато една жена се чуди как да купи на детето си или как да плати на детето си да не е спокойна и да не е отворена за връзка...
Но ние бъркаме с това девственическо поведение...знам че е така и аз съм виновна в случая, но не искам да направя нищо....може и да не съм готова още да направя каквото и да било !

# 564
Момичета и бонго, за мен в една връзка трябва да има преди всичко ужаение. Двама човека, които гледат в една посока и взаимно се допълват, разбират и уважажат. Пожелажам го на всички тук след време да срещнете подходяща за вас половинка и да сте щастливи. Wink
Кими, няма лошо човек да пофлиртува от време на време. Забавлявай се, когато ти се отдаде възможност. Laughing  Аз лично тези неща не ги умея.
За срама аз не го играя. Такава съм си личи ми, даже и много се ядосвам на себе си. А и развода също си оказа влияние станах малко по-затворена и мнителна, което не е добре. Трябва ми време явно.

# 565
  • София
Да мине време - е колко време да мине?
То и живота ми ще мине в срам и избягване на определени ситуации защото си мисля, че всички са еднакви. Много тъпо ми е понякога като си мисля, че един ден ще съжалявам, че съм пропуснала някакви хубави моменти от страх, че нещо може да се повтори или от нежелание да се ангажирам както съм го направила преди.
За любовта и уважението трябва и ентусиазъм Simple Smile

# 566
Да така е. И аз тъкмо това си мислех, че  трябва най накрая да се взема в ръце, защото живота си минава, но трябват и действия не само приказки. И мен ме е страх от същото, но стахът до нищо добро не води.

# 567
  • София
Да така е. И аз тъкмо това си мислех, че  трябва най накрая да се взема в ръце, защото живота си минава, но трябват и действия не само приказки. И мен ме е страх от същото, но стахът до нищо добро не води.

Hug  bouquet  bouquet
Понякога хубавите моменти са по-близки и по-реални отколкото очакваме. Може би страх и срам ни карат да сме по-небрежни и да не ги забелязваме мила моя  Thinking

# 568
Мен точно отннова грешка, от нов провал ме е страх и затова съм толкова резервирана в отношенията си с мъжете. Даже днес се замислих над някои неща и то излезе, че аз реално погледнато на този етап от живота си освен чисто сексуална връзка с някой друго не мога да имам. За такива сериозни обвързваници хич и не мога да мисля.

# 569
  • София
Кими да ти кажа то и това си е нещо  Joy Joy Joy
Понякога от най-несериозните връзки стават сериозни обвързвания - това на шега , подвежда много хората !

Общи условия

Активация на акаунт