Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Е туй направо ми заприлича на космическа совалка /седалка/.Не бях виждала такова нещо.
Столчето е с капацитет от малки години,кг.Няма други колани.А моя не искаше колана на колата.От ниското почити не вижда.И клана на колата е удобен и върши реално работа при по -големи деца и от моето.
Моя и без да се блъсна може да се обеси на него от чекнене и дърпане и увъране и закачене на краката.

# 601
От ниското почити не вижда.
с едно обикновено столче ще "порасне" на височина. но колкото е по -нависоко , толкова е по-неустойчиво. ако се гледа за безопасността де.  Laughing
за уточнение - аз съм върл противник на коланите

# 602
Да имам и обикновенно столче.Не се закрепя за седалката на колата и когато шава се размества.Съответно вече ефекта е нулев.
Но моя си е шавлив.Не зная как пази равновесие,но не се кандилка по завоите ,а и се изправя между седалките.Скучае на дълъг път.Мисли за там където сме тръгнали и друго не го вълнува.

# 603
а когато е в столче с облегалка не се изправя между седалките и не скучае  newsm78

# 604
  • София
а кажи ми горната (светлата) част от какво предпазва при челен удар ?

Прав си да ти кажа...не беше май този, онзи обгръщаше детето като пашкул беше с Isofix и детето се предпазваще от колана на колата не неговия собствен///ще питам и ще го публикувам правилно...

# 605
Същото е човеко.Слиза и от двете места.Казвам,че аз ми се струва по -стабилно голямото столче.Като му се скарам се връща и на двете места се опакова обратно с коланите.Но на седалката трябва да намести и нея.Иначе си харесва повече големия стол.Заспива в него.На седалката не заспива.
Него ,ако питаш правилната поза за возене е да виси половината през отворения прозорец с изплезен език ,като куче.Най-дълго така може да изкара.

# 606
беше с Isofix и детето се предпазваще от колана на колата не неговия собствен
каква е ролята на столчето все пак  newsm78

# 607
  • София
беше с Isofix и детето се предпазваще от колана на колата не неговия собствен
каква е ролята на столчето все пак  newsm78

За мен сигурността и удобството на детето са на първо място - после красотата....но и начина на поставяне не е за подминаване...моя имаше и лятно хавлиено покривало за да не се поти когато е топло от допира с изкуствения материал на столчето (за нашето говоря),

# 608
неразбираемо ли питам , но неразбираемо ми отговаряш  Laughing

# 609
  • София
неразбираемо ли питам , но неразбираемо ми отговаряш  Laughing

Ми пояснявай за кое столче питаш пък ти  ooooh!
Аз помислих, че за столчето за кола по принцип питаш.
А за това бежавото не ме питай, защото не съм сигурна дали беше това - като питам утре ще кажа.

# 610
все пак не говорим за моят трон/стол  Joy

# 611
  • София
все пак не говорим за моят трон/стол  Joy

играта на троновете - ако се замислиш за 150 - 200 - 250 лева дето сме дали за столчета знаеш ли какви столове за възрастни има  Money Money Money Money Но пък са си удобни !
Аз един път се събрах в едно детско столче по неволя и да ти кажа не ми беше много дискомфортно  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 612
Аз може ли като по-големичка да седна в някой мъж,ако толкова няма място в колата.
Няма да се събера в столче и да не се засрамвам.

# 613
  • София
Аз може ли като по-големичка да седна в някой мъж,ако толкова няма място в колата.
Няма да се събера в столче и да не се засрамвам.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е защо да не седнеш душа...най- много да засрамиш кавалера на някой завой  Joy Joy Joy

# 614
Ще подскачам в него седнала и ще викам -Всички сме за Варна,всички сме за Варна..
Да повдигам ...духа на возещите се. travel

Общи условия

Активация на акаунт