Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ще подскачам в него седнала и ще викам -Всички сме за Варна,всички сме за Варна..
Да повдигам ...духа на возещите се. travel
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ой и аз искам за тази Варна...пуста Варна...като ходех на гости у баба летата - случаите , в които се ходеше до Варна все едно в Монако ще ходя - такава радост беше...

# 616
  • Шумен
Леле, хора колко сте изписали. Благодаря за идеите с храната   bouquet Пробвала съм и да е интересно със всякакви форми. Интереса е до гледане и разваляне, но да опитат - никога  Stop Спрях да угаждам, то е да правя и да хвърлям голяма част от храната. Слушаме се взаимно, готвя пожеланото сутринта и стискам палци вечерта още да се желае (това когато почивам). Ще се мъчим и така а са хилки и двете ми госпожици 17-18 кг при ръст 115-116 см.  ooooh!

Седалки и столчета не коментирам, нямам особен опит с тях, сега и кола няма наоколо. БНД шофира, аз и книжка нямам. Купихме седалки преди 2 години, почти не са ползвани от близначките. През повечето време БНД държеше седалките в багажника а децата като качеше си щъкаха необезпокоявано на задната седалка  ooooh!

Пожелавам на всички ни да сбъднем мечтите си за семейство, патньор или неангажираща връзка. Кой каквото иска и му е удобно  Wink

# 617
Е, мерси Деси ! На теб също пожелавам да сбъднеш мечтите си.

# 618
  • Шумен
Благодаря ти, kimmy Simple Smile

Напред сте ми споменали зодията рак, леко странно ми стана колко точно отговарям на зодията си (аз хороскопи не чета и изобщо не съм наясно с тях). Наясно съм какво точно не искам, на база опит и точно с това не бих направила компромис със себе си повече. Допуснах тази грешка с БНД вече, не мисля да повтарям  Peace
А дали съм с точния за мен човек в момента не знам, времето ще покаже още сме заедно и съм щастлива с него (позабравено през последните години усещане)  Grinning

# 619
Ами грабвай децата и се мести при него.Така хем ще сте заедно,хем ще ти помага.Ще освободиш и свекърва си от задълженията,хем и апартамента им ще освободиш и ще си си доволна и щастлива.Няма да разчиташ на тяхното благоволение.
Само да не се изплаши новия мъж и де се окаже ,че е искал само ...теб. Wink

# 620
  • Шумен
Не ми е на дневен ред точно местене в друг град и ново съжителство в момента. Не се чувствам готова за  тази крачка а мисля и за децата не съм сама. С БНД заживяхме на 3-тия месец пресни гаджета заедно и се оказахме непознати почти, предпазлива съм сега (нещо нетипично за мен). Което пак не е никаква гаранция де, но го давам по-бавно и някак по-зряло  Mr. Green

# 621
Благодаря ти, kimmy Simple Smile

Напред сте ми споменали зодията рак, леко странно ми стана колко точно отговарям на зодията си (аз хороскопи не чета и изобщо не съм наясно с тях). Наясно съм какво точно не искам, на база опит и точно с това не бих направила компромис със себе си повече. Допуснах тази грешка с БНД вече, не мисля да повтарям  Peace
А дали съм с точния за мен човек в момента не знам, времето ще покаже още сме заедно и съм щастлива с него (позабравено през последните години усещане)  Grinning
desitoo, права си и аз на базата на опит говоря. В зодии аз също не вярвам. Пожелавам ти това да е се окаже точния човек за теб и да бъдеш щастлива с него.  Wink
Нормално е човек, когато е изживял негативни емоции да е 2 идеи по предпазлив.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 10:16 от moonlight_80

# 622
  • София
Ами грабвай децата и се мести при него.Така хем ще сте заедно,хем ще ти помага.Ще освободиш и свекърва си от задълженията,хем и апартамента им ще освободиш и ще си си доволна и щастлива.Няма да разчиташ на тяхното благоволение.
Само да не се изплаши новия мъж и де се окаже ,че е искал само ...теб. Wink

В тази връзка за грабването на дечицата ще ви разкажа за един мой случай с един ерген наскоро.
Излизаме що излизаме, виждаме се що се виждаме, 2 пъти взе отпуска за да се видим - говори ми как ще си ме взима с дете и със всичко и ще съм се местела с детето при него за да съм спокойна, независима и щастлива. И аз го гледам и се чудя как се мятат такива грандиозни обещания без да си наясно с всички отговорности и ангажименти, които носи съжителство с жена с дете, ако ти самия нямаш такива  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 и си викам, чакай чакай не казвай голяма дума, ще те видим какъв ентусиаст си толкова голям  Mr. Green
Видя веднъж малкия и много му беше сладичък за 2 часа  Peace и...навръх големия му ентусиазъм малкия се тръшна от варицела (ако си спомняте 1 януари тази година ми се опъпчи) и аз естествено зарязах и ерген и всичко и си се грижих за мъничето.
Големия ентусиазъм се стопи в същия момент, в който му отказах категорично да правя романтични разходки и вечери.  Stop
Реално подход към децата имаше, но с приоритет бе само и единствено добре прекараното с мен време.При първия ми отказ започна едно мрънкане, едно обвиняване, че съм го пренебрегвала и аз колкото съм търпелива набързо го освободих от всичките ангажименти за премествания, семейна идилия и щастие  Stop Stop Stop
Та така с грабването на багажа Simple Smile

# 623
Аз не знам дали ,като е по- предпазлив човек помага особено.
Защото едно е да искаш да попаднеш на верния човек от първия път друго да имаш опита и да си знаеш грешките и да не си губиш времето с неправилния човек отново.
Деситоо ,като иска една година или две да внимава и да преценява.Всичко е о.к.Той у тях ,тя у тях ,целувки ,секс и след тази година решава ,че трябва да живеят заедно,ама пича казва ми вече не те обичам,защото не му се носи отговорност ,не му се гледат деца и т.н.
И излиза ,че 1-2г е имала партньор за секс и развлечение.Не че е лошо.От опит.Но тя не иска това.Получава поредните загубени 2 години и ново разочарование.
Ако исках да правя ново семейство включвам детето активно в нашите отношения /без да разбира моите намерения и той и детето/,изисквам от него доста,проверявам,не правя компромиси със себе си и детето и ако не избяга значи съм едно стъпало нагоре към новото семейство.Знаете какво е да се гледа дете и този мъж трябва да е наясно какво го чака освен целувките и секса с мама.Не ,че пак има гаранция,но поне няма ди губя времето с поредния.Мъже за секс и забавления под път и над път.Такива да гледат семейство и чужди деца много малко.Колкото и грубо да звучи.

# 624
  • София
Ахам...няма баланс няма сигурност , няма гаранции, че една връзка ще се задържи въпреки децата и забавленията с мама (както казваш) Може една година може 2 дена може никога да не стане вярно е !
Може и успешно да си съжителстваш известно време и да стане така, че да не можете да продължите.
Аз лично имам опит с чуждо дете без да имам още свое и ако трябва да съм откровенна най-красиви отношенията ми останаха именно с детето на БНД, което обичам като свое и ми липсва ужасно. Никога не съм деляла татко и дете, никога не съм се сърдила, че отделя внимание на детето за сметка на прекараното с мен време. Така се завъртяха нещата, че ревнувах детенцето от татко му , а не таткото от детето  Joy Joy Joy Joy
Явно съм дететлюбка и мъжемразка  #Crazy #Crazy #Crazy
до такива изводи стигнах хихихих

# 625
  • Шумен
Аз с идеята да разбера какво би се получило го запознах много бързо с децата. За сега нещата са наред, но ще видим. Той деца няма, грижи се в някаква степен за племеника си и то доста адекватно (помага на брат си, съпругата му работи в Италия). Да аз искам семейство, такъв тип съм просто, но не на всяка цена. Затова и не запазих вече разбитото.

# 626
То как се запазва разбито семейство  newsm78

# 627
  • София
То как се запазва разбито семейство  newsm78
със зор  #Crazy
е не то може да си го запазиш по принцип - повечето мъже не признават посмъртно, когато нещата не вървят , основно защото ако признаят , че не върви ще трябва да признаят и своите грешки и това, че отчасти или напълно причината за да не вървят нещата е в тях. Няма такъв филм...и си кютат...
Затова толкова често имат паралелен живот мъжете - семейство и любовница...защото ако за нас нещо е на приключване или е приключило, го вадим наяве, а те колкото по-не върви, толкова по се омотават в омазване и замазване , усложнявайки допълнително нещата. Не за всички така - има и супер директни мъже, но сякаш ми се виждат рядкост...
БНД е такъв - щуква му, че не е щастлив, хооооп и развод, хрумне му после, че пак не е щастлив и хооооп...раздяла, хрумне му, че трябва да си търси пак щастието и хооооп хуква нанякъде, но си казва всичко директно - това му го признавам като основен плюс  Grinning нищо, че методите за казване право куме в очи са покъртителни просто  ooooh!

# 628
  • София
Благодаря на всички за дискусията по повод седалките за кола. Hug Hug Hug Наистина много ми помогнахте. Ще търся втора употреба седалка и ще помоля брат ми да я съхранява в гаража, ако има място - и без друго само той ни вози чат-пат.

Относно новата тема на разговор, много ми  е интересна и доста мога да разсъждавам по нея, защото такива каши, каквито съм забърквала по време на любовните си връзките не съм забърквала в никой друг аспект от живота.  hahaha Обаче за жалост сега нямам това време да коментирам, но ми беше страшно интересно да прочета написаното от нас.

Тези дни ми е натоварен графика. Събраха ми се накуп доста неща и рядко успявам да ви прочета, но ще наваксам, когато всичко си дойде по местата. Само моля да ми стискате палци да организирам всичко без проблем, че цял живот съм се имала за организирана личност, а откакто родих, тази моя представа за самата себе си рухна като пясъчна фигура.  ooooh! Ще разкажа повече, когато всичко мине успешно.

На всички, изживяващи междуполова тръпка  Wink пожелавам тръпката да бъде само приятна и да се развива така, както ще ги кара да се чувстват комфортно.  Sunglasses

# 629
А разбирам го това с паралелния живот,ама в повечето случаи единия иска да си тръгне и тогава как се спира този човек.
Деситоо беше писала в началото ,че нейния бивш има друга жена и си е тръгнал.Как да го спреш?Това питам.
То един човек като не те обича не знам за какво пък ти е да го прибираш и да си го държиш у дома.

Общи условия

Активация на акаунт