Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

О душа - рядко има мъж, който да е по-устойчив психически от жена. Ние сме много по-стабилни, въпреки, че е логично точно обратното.
а де .... почти ти повярвах  Joy

# 646
  • София

О душа - рядко има мъж, който да е по-устойчив психически от жена. Ние сме много по-стабилни, въпреки, че е логично точно обратното.
Важното е винаги да научаваш нови неща Бонго Simple Smile

# 647

Зависи. Индивидуално е Simple Smile

# 648

Бонгооо,ти си една нежна душа с мъжки атрибути. Joy hahaha

# 649

О душа - рядко има мъж, който да е по-устойчив психически от жена . Ние сме много по-стабилни, въпреки, че е логично точно обратното.
а де .... почти ти повярвах  Joy
кое ? да стигнеш до това заключение ли ?  Laughing

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 09:38 от bongo_2007 ®

# 650

кое ? да стигнеш до това заключение ли ?  Laughing
бонго, добре, че си ти за да ме подтикнеш да стигна до него  hahaha

# 651
  • София
Не .Прекалено много се вглеждате в детайлите.
Идеални няма.Ако чакате принца на белия кон накрая най-много да дойде само коня.Тъй,че по лежерно и без много очаквания.

п.п.Аз познавам семейства в които се чудя как мъжете още не са хванали пътя. Не ми се влиза в разправия с вас ,че има такива жени.Едините ни бяха приятели ,но заради жената повечето от компанията спряхме да ходим у тях.Няма да забравя как разправяше,че тя нямала намерение да ходи на работа.И на интервютата се представяла така,че да не я вземат.А на интервюта ходела за да не мърмори родата,че само стои в къщи.Това 5-6г вече беше без работа и те щели да я гледат.Абе принцеса на 8 часов работен ден.А иначе пълен боклук.

100% съгласна съм. Има големи гадинки между жените, също както има свестни между мъжете, ама свестните мъжаги отдавна са резерве, така че за нас каквото остане.  Laughing
Аз принц отдавна не чакам. Когато чаках принц, се запознах с бащата на малката. Помислих го за принц, `щото като чакам принц, друго не може да ми се покаже, видиш ли.  Laughing Е, малко грозничк ми се стори, но си спомних приказката за жабока и целувката, та ... Подлъгах се. Случва се. Но оттогава принц не чакам. Вместо това отглеждам принцеса, белким тя си намери принц някой ден.  4470

# 652
И на мен ми се вижа ,че читавите мъже са заети.Познавам няколко и направо ме е е яд ,че са заети.После се сещам за лафа,че чуждата гъска лебед изглежда ...и пак се връщам в началото.
Баба ми казваше ,че един мъж е както го научиш.Та значи тези жени са могли да си направят мъжете Убави и да си ги ползват.Аз не можах.Значи грешката е в моя телевизор.
И тука вече отивам да си сипя по едно ,че главата ми бръмва..
Научи малката да не отстъпва от женската си същност.
Туй с еманципацията да го забрави.Защото ще и се наложи да работи колкото мъж ,но и да продължава да върши женската работа.Равни права не значи равни задължения.

# 653
  • София
Минавам набързо.  Искам да ви почерпя виртуално за моето малко християнче.  Heart Eyes

# 654
Да е жива и здрава за радост на всички у дома.Щастливо детство и много успехи.

# 655
pandachina, честито !

# 656
pandachina, да вие е жива и здрава малката сладуранка и да продължава все така да ви радва!

# 657
  • Шумен
Честито ти Християнче! Да е жива и здрава, много пакости и пожелавам. Безгрижно детство  Simple Smile

# 658
  • София
Пандичке, Честито, да й върви по мед и масло Simple Smile

# 659
  • София
Аз пак последна -  ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ !!!
Да е жива и здрава и много много добър човек да бъде !

Общи условия

Активация на акаунт