Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 29 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Какво ще кажете скоро да си организираме среща стига да няма болни деца преди да са започнали отпуските и не сте още на морска вълна, въпреки че сезона вече започна?  Laughing

# 661
  • София
Какво ще кажете скоро да си организираме среща стига да няма болни деца преди да са започнали отпуските и не сте още на морска вълна, въпреки че сезона вече започна?  Laughing

О аз съм за категорично Simple Smile
Къде обаче? Вечната дилема  Thinking Заведение с детски кът или парк?  newsm78

# 662
  • София
Парк, разбира се. За какво да затваряме децата на хубавото време

# 663
За нас също ще е по добре на вън, но на Пандичка предполагам ще и е по комфортно в заведение с детски кът с което трябва да се съобразим. Нека всеки да си каже мнението и дано този път се съберем Simple Smile.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 15:59 от moonlight_80

# 664
  • София
Да - за малкото християнче на Пандичка, или по-скоро на Пандичка ще и' е по-спокойно ако сме някъде , където хем е навън хем е малко заградено. Ще мисля къде , мислете и вие за да измислим перфектното място за всички Simple Smile
Сега следващия въпрос - кога???
Не по обяд, защото почнаха вече жегите, по-скоро по-ранните сутрини на някоя събота и неделя ли?
Коя ? Последната на месеца? 27.06 или 27.06???
Какво мислите?

# 665
За времето е добре или рано сутрин или вечер след 18 ч. А няма ли например открити заведения с детски кът? Аз много не съм запозната по въпроса Simple Smile.

# 666
Аз съм за когато кажете. Стига да сме здрави, че при мен това е водещ критерии. Според мен си е в детски кът по добре. Поне е по спокойно. А и ако почнат жегите 11ч. вече е напекло, а в детския кът няма такава опасност.

Мене пък ме е налегнала една меланхолия. Уж много чаках лятото, ама сега есента искам, за да се почувствам малко от малко заета. Много ми е едно такова еднообразно. Всеки ден е като предишния. Нищо, ама нищо не се случва.

# 667
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  Hug

За среща гласувам с две ръце. Много сте мили, че се съобразяввате с мен.Наистина ще ми е по-спокойно в детски кът с аниматори, за да мога да си поговоря с вас докато някои голям човек се занимава с дребосъчка. Но вашите деца са по-големи и сте мнозинство, затова, ако предпочитате друго място, ще се съобразя.    Hug

# 668
Надуйте им един басейн.Напълнете им го с водичка.Топнете децата вътре и готово.
А вие под един чадър.

п.п. ние ходихме на басейн и открихме сезона.Аз почити -не.Но детето сякаш скрити хриле има.Като види вода и няма изваждане.

# 669
  • София
А вие под един чадър.

п.п. ние ходихме на басейн и открихме сезона.Аз почити -не.Но детето сякаш скрити хриле има.Като види вода и няма изваждане.

И аз бих опънала едно басеинче с голямо удоволствие, но няма къде Деситке  Sad
Няма къща, в парка не става....а представям си и по едно чадърче да си забучиме в някоя градинка  #Crazy #Crazy #Crazy

# 670
Ще ви завиждам благородно, но съм много далеч от вас и няма как ..........

# 671
  • София
Ще ви завиждам благородно, но съм много далеч от вас и няма как ..........

Ще се наиграем (наприказваме) и за теб Simple Smile  Hug

# 672
А вие под един чадър.

Няма къща, в парка не става....а представям си и по едно чадърче да си забучиме в някоя градинка  #Crazy #Crazy #Crazy
А бе какво те притеснява.Зора е докато откачиш после става лесно  hahaha

# 673
  • София
А вие под един чадър.

А бе какво те притеснява.Зора е докато откачиш после става лесно  hahaha

Най-рационалното ми притеснение са кърлежите и мръсотията, а останалите притеснения са ми свързани с обществения ред (въпреки, че много пъти съм виждала в паркове празнуване на детски рожденни дни , балони и маси), но някак си не мога да си представя да опънем чадърчетата и басеинчето по средата на някой парк и да останем незабелязани  Laughing Laughing Laughing
По-добре детски кът или някоя, по-голяма и по-богата на съоръжения детска площадка, да ни е мирна главата !  Simple Smile

# 674
Беше шега,ама ти май не ме разбра  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт