Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 922
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Frozy, rozzzi, благодаря за отговорите!

# 571
  • София
Казаха, че имат диванче, пред родилните зали и таткото може да излиза и влиза когато прецени, че има нужда от почивка, или ако се притеснява от изгонването на плода, тъй че не се притеснявай  Hug

# 572
Супер, благодаря, т.е. той в хода на нещата може да си прецени, което е чудесно, няма да го мисля Simple Smile Като реша окончателно там да раждам, ще ви досаждам с повечко въпроси, че сега е раншко още Hug

# 573
  • София
Момичета, на отворените врати забравих да питам - нямаме брак - таткото трябва ли да си осигури декларация, или може на място да припознае бебето - съответно ако да, има ли такса?
Също така, дали ще искат и от мен такава - в някои болници искали и от двамата родители.

# 574
  • София
Момичета, на отворените врати забравих да питам - нямаме брак - таткото трябва ли да си осигури декларация, или може на място да припознае бебето - съответно ако да, има ли такса?
Също така, дали ще искат и от мен такава - в някои болници искали и от двамата родители.

да искат декларация, но трябва да се роди детето първо, че ако не се лъжа в нея се опоменават имената на детето, твойте данни и трябва да е нотариално заверено

# 575
  • София
То детето каква име има на този етап - не трябва ли точно за това да го припознае бащата за да се издаде акт за раждане с бащино и фамилно име?  newsm78

# 576
  • София
То детето каква име има на този етап - не трябва ли точно за това да го припознае бащата за да се издаде акт за раждане с бащино и фамилно име?  newsm78

детето си има име веднага щом се роди. Питат ви преди да родите или веднага след това за име , презиме и фамилия.
И много ясня че се споменава, как иначе ще се напише че признава еди кой си ей така.
Този документ се иска преди изписването, имате достатъчно време да се направи.

# 577
Forzy, ние имаме брак, но това, което видях от другото момиче в стаята изобщо не съвпада с това, което е написала guerry. Питаха ни в родилна зала като излезе има ли си име, но нито са го записали, нито нищо. Просто нали така се питат родителите. После на следващия ден или по-следващия минава една жена, която само с това се занимава. Кара майката да каже тогава официално имената, записва всичките данни на майката и бащата в едни формуляри и взима декларацията. Детето няма как да има имена, след като няма акт за раждане... И всеки нотариус си има образец за тези декларации, така че няма нужда да се мисли текст, а от болницата не изискват нищо специално, то няма и какво де. Обикновено е нещо от сорта на "Аз еди-кой-си припознавам дете от еди-какъв-си пол, родено на еди-коя-си дата от еди-коя-си майка." или нещо в този дух, но те нотариусите си знаят работата. Аз имах и копие на личната карта на бащата в себе си, както и моята лк.

# 578
Здравейте ,
попитаха ме за името веднага след като се роди бебчето, и след това докато бях в болницата таткото извади декларация нотариално заверена, в която се пише името на детето. Декларацията я дадохме в деня на изписването.

# 579
  • София
Има място,определено за придружител в родилна зала и може да стои докато сам реши.Нашият татко беше до мен докрай и сам преряза пъпната връв.Още докато бяхме в родилна зала ми дадоха лист,на който четливо да напиша трите имена на бебето

# 580
  • София
Един въпрос към родилите естествено момичета - в списъка с документи от болницата искат пкк не по- стара от 7 дни, ама първо по жк нямам повече изследвания и със сигурност от последната са минали въпросните 7 дни, отделно как да налучкам кога да си пусна пак пкк като идея нямам кога ще зараждам  newsm78 съответно, ако някое от изискуемите изследвания са по-стари и ми ги пуснат по време на раждането таксуват ли се извън цената за раждане?

# 581
  • София
аз на секцио отидох без пкк, беше непланувано.
нищо не съм плащала допълнително, ама не помня и да са ми правили пкк  Rolling Eyes

# 582
Здравейте, искам да попитам момичетата, които се следят в Надежда, в коя г.с. ви насочиха от репродуктивните специалисти към ЖК и за след колко време ви записват час за ЖК /доколкото зная има някакви графици месец за месец /

# 583
  • София
Един въпрос към родилите естествено момичета - в списъка с документи от болницата искат пкк не по- стара от 7 дни, ама първо по жк нямам повече изследвания и със сигурност от последната са минали въпросните 7 дни, отделно как да налучкам кога да си пусна пак пкк като идея нямам кога ще зараждам  newsm78 съответно, ако някое от изискуемите изследвания са по-стари и ми ги пуснат по време на раждането таксуват ли се извън цената за раждане?
Frozy, аз също се чудих за това и питах лекаря от ЖК - той каза, че няма нужда нищо да правя и че тази ПКК се прави като влезеш да раждаш. Аз не си спомням кога са ми взели кръв, ама ми сложиха абокат и може тогава да е. После в епикризата пише, че са я правили и ги има резултатите, та явно аз съм била много вглъбена в раждането и не съм разбрала. Не съм доплащала нищо за това.

# 584
  • София
и аз бях секцио и ми взеха ПКК преди раждането. До колкото знам си влиза в пакета за раждане.

naya_ мен Персенска ме следи до към 12 седмица и ме прати после към Михова за първата фетална в 13 седмица и след това се записах на ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт