Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 916
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Frozy, аз раждах естествено и при приема в болницата ми взеха кръв. Така че не е необходимо да пускаш пкк предварително. Също така изследванията си влизат в пакета. Не съм доплащала.

# 586
  • София
Благодаря ви момичета  bouquet
Аз се шашкем повече за документите от колкото за раждането, за него съм много положително настроена  Simple Smile
А имахте ли освен обменната карта и направление номер 7, на повечето момичета, с които си пишем май не им го издават.

# 587
Да, имах направление. От ЖК ми го бяха издали още в началото на 9тия месец.

# 588
  • София
аз бях секцио и преди приемането сама си платих изследванията-така искаха. Отделно,че и бабата в приемна се мръщи,че на вирусологията са минали 3 месеца.

# 589
Благодаря ви момичета  bouquet
Аз се шашкем повече за документите от колкото за раждането, за него съм много положително настроена  Simple Smile
А имахте ли освен обменната карта и направление номер 7, на повечето момичета, с които си пишем май не им го издават.
Не се шашкай за глупости  Hug А например влязох да раждам неделя за понеделник през нощта, а направлението ми изтичаше във вторник. Др Генадиева реши да го преиздаде, защото се виждаше, че раждането ще се проточи. Така че щом си здравноосигурена могат да направят всичко и на място.

# 590
Здравейте момичета!

Желая на всички леко раждане и преживяването в болницата да е на високо ниво!

Моят въпрос е малко по-различен - надявам се да ми отговорят особено пациентките на д-р Михова и Димова.

Бих искала да попитам дали докторките преглеждат внимателно - особено като се взимат проба за бактерии с 'онзи уред', защото много мразя тези наши женски прегледи (ако не съм при моята си гинеколожка - всеки път все едно ме изнасилват Sad Cry)

PS Опитвам се да си намери свестен гинеколог

Благодаря

Поздрави

# 591
Др Михова преглеждо много обстойно и внимателно. С вагинален уз имах само 1 преглед-ако не се лъжа в 16гс,за да види дължината на шиийката и после не се е налагало

# 592
  • София
д-р Михова ми е правила преглед за разкритие, нищо не усетих, много внимателна беше.
след няколко дни при друг лекар беше съвсем различно, идеше ми да го изритам направо.

# 593
  • София
Момичета, ползвали ли сте нощниците в Надежда, не ми се купуват нови, като у дома няма да ползвам такива  newsm78

Благодаря на всички за отговорите за документите, дадоха ми дори направление 7 онзи ден, но пък ми отрязаха последната ЖК за деветия месец, та май ще трябва да си запиша час в Надежда, така 20 дни до термин, без нито един преглед ми се вижда доста неадекватно.  Crossing Arms

# 594
Фрози, ползвах нощница 2 дена, после си облякох моя пижама, която представляваше блуза с къс ръкав и три четвърти долнище. Когато родиш, въобще няма да ти прави впечатление дали си с нощница или си гола  Mr. Green

# 595
  • София
аз ползвах техните, бяха огромни , това им беше недостатъка.
хубавото е че и през два часа да поисках нова все даваха.

# 596
  • София
Мерси момичета, не ме вълнуват какви са, просто не ми се купува нещо за три дни, което после няма да ползвам  Whistling

Пък и да взема мои, ако ги омажа, кои ще ги пере, така поне както казваш ще мога да сменям с техните  Hug

# 597
  • София
Здравейте момичета!

Желая на всички леко раждане и преживяването в болницата да е на високо ниво!

Моят въпрос е малко по-различен - надявам се да ми отговорят особено пациентките на д-р Михова и Димова.

Бих искала да попитам дали докторките преглеждат внимателно - особено като се взимат проба за бактерии с 'онзи уред', защото много мразя тези наши женски прегледи (ако не съм при моята си гинеколожка - всеки път все едно ме изнасилват Sad Cry)

PS Опитвам се да си намери свестен гинеколог

Благодаря

Поздрави

Привет, аз изкарах 2/3 от ЖК при Димова (после я смених) - тя почти всеки път ме гледаше с вагиналния накрайник и никога не съм усетила дискомфорт. Не се притеснявай от това - накрайникът е тънък и не се усеща. После като раждах  ми правиха мануален преглед за разкритие - определено беше неприятно, ма мен си ме болеше и без това, та не знам дали е толкова от прегледа.

# 598
Благодаря rozzzi за отговора. Надявам се и други момичета да се включат.

Аз обаче имам предвид не вагиналния накрайник, а т.нар спекулум - за взимане на проба за влагалищен секрет или въобще вагиналния преглед.

Извинявам се - надявам се, че не досаждам с този въпрос.

Поздрави,

# 599
  • София
Да, ясно - явно не съм те разбрала предния път. Относно стандартния преглед и използването на спекулум - преглеждали са ме д-р Димова, д-р Белкин, д-р Христов, а може и някой да пропускам около раждането - нямам оплаквания от никой от тях.

Общи условия

Активация на акаунт