Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 915
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета искам да питам колко струва раждането на близнаци? Пак ли е 1950 лв.? И се какво включвча в тази сума?
Извинявам се, ако е коментирано, но не съм прочела всичко!
И още: какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

Аз се следя при нея и съм много доволна, много е внимателна и обяснява всичко, ФМ при нея я направих. Живот и здраве ще раждам при нея Simple Smile Благодарение на нея и страхотната анестезиоложка имах чудесно раждане Simple Smile
Здравейте,
Много се радвам, че открих темата и в нея д-р Павлина Арабаджикова. Първото ми раждане беше при нея, в болница Тина Киркова през 2011г. Препоръчаха ми я приятелско семейство и бях възхитена от нея. Нямам търпение да я видя отново и дано тя отново бъде до мен при раждането на второто ми детенце.

# 601
Здравейте момичета Simple Smile
Имам въпростче  свързано с докторите от  ЖК в Надежда. Понеже аз се записах на ЖК при д-р Игнатов,но той сега напуска доколкото разбрах и съм в леко чудене към кой да се носоча.От началото на бременоста пускам едно изследване всеки месец - плацентарни молекули.
Тези от вас,който сте ги пускали дали може да споделите с кой от докторите там сте ги коментирали? По принцип съм се насочила към  д-р  Арабаджикова и д-р Димова?

# 602
  • София
и аз искам да попитам към кой лекар да се насоча, предпочитам да е мъж, благодаря предварително! bouquet

# 603
  • София
д-р Белкин

# 604
Аз съм много доволна от моя доктор там - Анатолий Кръстев. Не е супер приказлив, но винаги щом влезна при него, пита как съм, имам ли въпроси или притеснения и какво искам да обсъдим. Много е внимателен и обяснява много подробно. И все пак, най-много ми харесва това, че е адски спокоен. Винаги, когато съм се шашкала за нещо, ме е успокоявал и за мен това е важно.

# 605
  • София
Момичета, не съм си водила жк в Надежда, но искам да раждам там. От ЖК ми отказаха последния преглед в деветия, защото няма да раждам при тях.
Кога според вас е добре да си запиша час в Надежда - той така или иначе ще е платен.

# 606
А следяла ли си се там по време на бременността?
Аз другата седмица съм на последен преглед при репродуктивните и после трябва да се прехвърля при някой лекар да ме следи.Дайте съвет към кого да се обърна newsm78Може ли да се следя там ,а ЖК-то да ми е в друга клиника/от провинцията съм/?

# 607
Понеже аз се записах на ЖК при д-р Игнатов,но той сега напуска доколкото разбрах и съм в леко чудене към кой да се носоча.

И аз съм в същата чуденка. Казаха ми последните два пъти, че бил в болничен, не знаех, че ще напуска.

# 608
Момчета,тези който сте ходили или все още ходите при др Михова,може ли да ми кажете при нея има ли прегледи между ФМ? Вчера бях на ЖК при др Димова,останах с добри впечатления от нея,но прегледа на бебка беше доста бързичък,най вероятно така ще е на ЖК. И затова питам за др Михова дали може да се ходи поне един път в месеца,освен задължителните ФМ.

# 609
  • София
Момчета,тези който сте ходили или все още ходите при др Михова,може ли да ми кажете при нея има ли прегледи между ФМ? Вчера бях на ЖК при др Димова,останах с добри впечатления от нея,но прегледа на бебка беше доста бързичък,най вероятно така ще е на ЖК. И затова питам за др Михова дали може да се ходи поне един път в месеца,освен задължителните ФМ.

можеш да си ходиш и при Михова на прегледи. Даже кажи на д-р Димова, че ходиш и при Михова. Аз се следях при Димова и ходех при Михова на феталните. Когато Димова нещо имаше притеснение или не можеше да види нещо добре ме караше да ида и при Михова да го види тя по добре на 4D. Работят в екип, което е много добре.

# 610
Имам въпростче  свързано с докторите от  ЖК в Надежда. Понеже аз се записах на ЖК при д-р Игнатов,но той сега напуска доколкото разбрах и съм в леко чудене към кой да се носоча.От началото на бременоста пускам едно изследване всеки месец - плацентарни молекули.
Тези от вас,който сте ги пускали дали може да споделите с кой от докторите там сте ги коментирали? По принцип съм се насочила към  д-р  Арабаджикова и д-р Димова?

Аз се следях при д-р Арабаджикова и съм много доволна от нея. Много мила и обяснява каквото те интересува. Родих преди 3 месеца и понеже искахме нормално раждане за мой късмет бебчето тръгна да излиза в смяната на д-р Арабаджикова.  Помъчихме се за нормално но в крайна сметка стигнахме до секцио , което тя направи.  Много съм доволна от нея.

# 611
И аз родих преди три месеца със секцио. Понеже раждането тръгна през нощта преди деня за плановото секцио родих при Димова. Тази жена с поведението си ме накара да се чувствам виновна, че съм получила контракции по-рано. Може да е имала такова отношение, защото не съм нейна пациентка или защото и се е спяло през нощта... Както и да е минало заминало. После дори не ми каза кога ще маха конците, свалиха ми ги в манипулационната на десети ден.
Момичето с което бях в стая роди при Арабаджикова. Лекарката дойде няколко пъти да я види как е. Даже погледна и моята рана, защото имах обрив от лепенката. Много мила жена. Другото хубаво при нея е, че няма конци за сваляне след секциото.

# 612
Здравейте,

Има ли някой който е раждал нормално в Надежда и как протича целият ритуал Simple Smile?

# 613
Аз. Какво те интересува? Постъпваш когато имаш контранкции и те преглеждат в приемен, питат те как искаш да протече раждането и те качват в залите. Тях можеш да ги видиш на дните на отворените врати. За всяко нещо те питат, бащата може да бъде с теб. Следят тонове и разкритие. Аз минах пълна програма - започнах с ходене и танци и исках да издържа без успойки и окситоцин, но прокървих и се наложи да спукат околоплодните води, за да проверят дали всичко е наред с бебето (тук не ме питаха, казаха, че се налага, все пак ми дадоха време за реакция, ама какво да кажа, като наистина се налагаше). Трябваше да лежа, за да следят тоновете, та без възможност да се движа си поисках епидурална, с епидуралната дойде и окситоцина, обясниха ми защо се налага и така. Никаква болка след това, спокойно си дочаках пълното разкритие, напъни и раждане. Първи контакт, питаха за пъпната връв дали съм ок да я прекъснат, имах разкъсвания та докато ме шиеха предпочетох да е с тях и бащата да го мерят. След като шиенето приключи три часа бяхме само аз,бебето и бащата, като го пуснаха да ми донесе храна. Опити за кърмене, мина акушерка да види дали поставям бебето правилно.

# 614
Благодаря Естлар, кой доктор беше на смяна?
Като цяло звучиш доволна:)
Честито бебче, виждам че скоро се е родило, да ти е живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт