Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 895
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • София
да попитам и още нещо:
- има ли удобно за паркиране място около болницата;
 - спазват ли се часовете за преглед или се чака много пред кабинетите;
- добра ли е организацията като цяло- регистратура, мед. сестри и т.н.
- има ли ги някъде цените на услугите в МБАЛ "Надежда", че в сайта им нещо не ги намерих newsm78
мерси bouquet

Подземния паркинг е 2лв за първия час и после 1лв на час,не винаги се чака много.Имам чувството че при репродуктивните чакането е най много.Аз при Чачева не съм чакала,като инам час и влизам.Питай за цените на регистратурата,има брошури за някои от тях,на таблото след входната врата също има.
благодаря Hug

# 661
  • София
да попитам и още нещо:
- има ли удобно за паркиране място около болницата;
 - спазват ли се часовете за преглед или се чака много пред кабинетите;
- добра ли е организацията като цяло- регистратура, мед. сестри и т.н.
- има ли ги някъде цените на услугите в МБАЛ "Надежда", че в сайта им нещо не ги намерих newsm78
мерси bouquet

Освен подземния паркинг има и един платен паркинг пред болницата на почти същите цени- 2.40 за първия час и после 1.20.
За женска консултация аз винаги чаках много. Часовете ги дублираха, защото имаше много хора, а ако уцелиш доктора да  има сешна операция се чака много.
Цената за раждане е 1950. Записите на тонове по 20лв. Другото може да питаш на информация.

# 662
Здравейте,
Някой има ли информация  относно прегледа след раждане?
Разбрах, че трябва да отида на такъв преглед до месец след раждането - така ли е? И също, къде да се запиша за него, на ЖК при моят доктор или? И безплатен ли е този преглед или се плаща? И ЖК, и раждането ми бяха в Надежда...

# 663
Аз доколкото знам, ако прегледа е в рамките на 30 дни от раждането, е безплатен. Като се обадиш да записваш час, обясни за какво си. Аз се записах при лекарката, при която раждах, прегледа беше в 3-ти кабинет и по различно време, а не във времето на ЖК.

# 664
  • София
Имайте предвид, обаче че часовете са пълни, на мен в деня на изписването ми записаха дублиран час с друга пациентка за след 20тина дни, други опции нямаше.
Като цяло ще отида и ще чакам може би и до края на записаните часове.
Прегледа в рамките на 30 дни е безплатен, след това е 40 лева ако не бъркам.

# 665
Аз имах някакъв голям късмет, защото се обадих за час четвъртък или петък беше и ми дадоха час за понеделник  Shocked при д-р Димова бях  Peace

# 666
Момичета,моля ви обяснете ми как стоят нещата с взимането на болничен.....нищо неразбирам. Дали са ми само една бланка с данни за пациента за епикризи и болничен лист....само тава попълвам и го нося ли? Аз ли пиша от кога да ми започне...Благодаря ви

# 667
Добър ден записах се за фетална морфология при Михова може ли някакви отзиви за нея като лекар благодаря предварително

# 668
  • София
Добър ден записах се за фетална морфология при Михова може ли някакви отзиви за нея като лекар благодаря предварително

браво че си успяла при нея да се запишеш. За мен тя е най добрата лекарка и можеш да си спокойна. Ще останеш много доволна. Изключителен човек, много мила, много обяснява и всичко вижда.

# 669
  • гр. София
Д-р Михова е невероятна. Много е мила, обяснява и невероятен специалист.

# 670
Д-р Михова, Д-р Георгиев, Д-р Чачева , който да хванете няма какво да го мислите, защото всички си знаят работата и я вършат със сърце.
Simple Smile  Sunglasses

# 671
аз съм доволна от др. Христов- води ми женската консултация а др. Игнатов - скрининга и феталната морфология. вечна благодарност  и към двамата Simple Smile

# 672
Mim4oo, болничен дават, ако си записала ЖК при тях. Трябва да им занесеш лична амбулаторна карта /предварително си купуваш от някоя книжарница и личния ти лекар трябва да я завери/. В надежда попълваш бланка за болничен и заедно с личната амбулаторма карта ги даваш на акушерката в ЖК и й казваш от коя дата ти трябва. Болничният е 30 дни, които после се продължават с нови болнични, като малко преди изтичането ги предупреждаваш да ти издадат новия. Болничните се получават от гише информация няколко дни по-късно.
Колкото до д-р Михова - тя е невероятна, много е миличка и е много добър специалист!

# 673
  • София
Здравейте, родих в Надежда в края на декември и при нас се изолираха стафилококи от носен секрет. Има и обрив по тялото. Със сигурност е болничен щам.
Искам да помоля майките на бебчета, минали по този път да ми кажат как са лекувани, тъй като педиатъра ни изписа капки, бактробан и мазане с джинджира. Така ще се излекуват ли пъпчиците? Може и на лични да ми пишете, за да не спамим темата. Много ще съм ви благодарна, защото вече всички вкъщи сме е постоянен дискомфорт в носа. 😟

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 15:27 от Dandiela

# 674
Момичета основния пакет в Надежда включва ли скрининг

Общи условия

Активация на акаунт