Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 860
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
jul_j благодаря ти за изчерпателният отговор , на мен ми предстои раждане при нея др.Димова искаме нормално за сега аз и тя , дано се получат нещата...
Не ми стана ясно кога я слагат тази упойка? И самото поставяне боли ли ? Ако имаш време пиши Simple Smile ако ли не аз ще споделям как е минало  ooooh! Praynig

# 76

Във фактурата не пише нищо подробно. Към нея прилагат спецификация, в която вече има разбивка по пера. Какво пише в спецификацията не можеш да определиш ти. То си е регламентирано- избор на екип (да, няма такава услуга, но се пише), престой, неонатологични грижи .... не помня точно. На мен не ми възстановиха цялата сума заради някой от перата защото моята застраховка не ги покрива.  На касата като плащаш казваш, че искаш фактура и спецификация към нея. Аз не съм към ДЗИ, ти си питай застрахователя какво покрива, за да си подготвена каква сума ще ти върнат. Аз си разпитах застрахователя какво точно искат, за да няма разочарования после.

allaya, благодаря много за инфото. В деня на отворените врати питах на Информация, но от там ми казаха, че трябвало да се видя с финансовия директор на болницата  newsm78
Но това, което казваш със спецификацията напълно ме устройва. При мен няма да възстановяват цялата сума. 

# 77
jul_j благодаря ти за изчерпателният отговор , на мен ми предстои раждане при нея др.Димова искаме нормално за сега аз и тя , дано се получат нещата...
Не ми стана ясно кога я слагат тази упойка? И самото поставяне боли ли ? Ако имаш време пиши Simple Smile ако ли не аз ще споделям как е минало  ooooh! Praynig
На мен упойката ми сложиха между 5 и 7см разкритие, не е болезнено защото слагат друга упойка преди нея, която обезболява мястото  Peace

# 78
На мен упойката ми сложиха между 5 и 7см разкритие, не е болезнено защото слагат друга упойка преди нея, която обезболява мястото  Peace
Благодаря ти   bouquet

# 79
Имате ли отзиви за Д-р Личева?
    Аз посещавам ЖК при доктор Личева. За сега нямам никакви оплаквания, винаги е много любезна и усмихната. Все още съм в началото, но според мен щом се държи добре с новите пациентки , това й е отношението към всички. Все пак се надявам да не й давам поводи да ми се кара Laughing

# 80
  • София
Благодаря ти   bouquet

И на мен ми я сложиха след като имах 5-6 см ра3критие,но ме боля,3ащото имам проблеми с прешлените и се наложи да ме бодат няколко пъти,докато успеят,но това е друга тема. Simple Smile

# 81
Моето дете също спря да качва в началото на 9 месец, но ходех всеки ден на тонове,преглеждаше ме всеки път когато беше на работа,и  в началото на 38г.с направи секцио. Не съм плащала нищо допълнително, независимо че надвиших доста бройката на записа на тонове.
През цялата бременност ме информираше как се развива детето. Благодарение на нея имам едно щуро момче. Още от 4г.с до 38г.с направи всичко възможно бременността ми да е успешна.

Не трябваше да махаш мнението си, все пак всеки има право да каже мнението си за болницата и даден лекар, а останалите да го прочетат  Peace

# 82
allaya, благодаря много за инфото. В деня на отворените врати питах на Информация, но от там ми казаха, че трябвало да се видя с финансовия директор на болницата  newsm78
Но това, което казваш със спецификацията напълно ме устройва. При мен няма да възстановяват цялата сума. 

Аз се виждах с финансовия директор на болницата, но само за да ми обясни това което ти написах. Може да поискаш да се видиш с нея.
Само не забравяй като плащаш да кажеш, че искаш фактура на твое име със спецификация към нея. Тя се издава от финансовия директор. След като се видях с нея и ми обясни какво ще пише, ми я остави долу на регистратура и аз си я взех с фактурата.

# 83
Момичета, извинявам се че така нахлувам в темата ви, но исках да попитам - относно линка, който е за проверка на резултатите от изследвания ми изисква и парола, която аз естествено нямам. Та исках да попитам дали някой знае от къде мога да я получа. Благодаря предварително ако някой знае отговора  Simple Smile

Иначе и аз ходя на ЖК при д-р Димова и съм доволна на този етап, така че мога да я препоръчам с две ръце.

# 84
  • София
на регистратурата дават пароли.

# 85
на регистратурата дават пароли.

Благодаря ти много за бързия отговор Simple Smile

# 86
И аз първия път имах проблема с паролата! От лабораторията ми казаха "след 2 часа си ги проверете online" и ме пратиха да си ходя и в къщи седях на компютъра и гледах тъпо!!!  Blush

# 87
  • София
Здравейте,
искам да питам знаете ли дали се създаде някакъв кабинет за преглед на деца, дали има вече педиатричен кабинет или е като преди само ако има нещо и извикват лекаря.

# 88
Мисля, че съвсем скоро ще открият.

# 89
Здравейте ! искам да ви попитам доволни ли сте от жк водена от др. Любомир Христов. БЛАГОДАРЯ

Общи условия

Активация на акаунт