Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 933
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Някой има ли информация дали д- р Цветков преглежда по ЗК и ако да къде? Благодаря.

# 346
Не преглежда по ЗК.

# 347

И аз потвърждавам Simple Smile

# 348
Здравейте! Някой ходи ли в "Надежда" само за запис на тонове, без да се проследява при техен лекар? Каква е процедурата - колко струва и кой разчита тоновете след записа? Следят ме другаде, където започнахме и тоновете, но понеже ще раждам в "Надежда", може би е добре да направя няколко записа при тях? Ако всичко върви по план, ми остават само 3 след утре  Praynig

# 349
Аз ходя само на запис на тонове. Запазваш час - може и онлайн - после минаваш през регистратура, от там касата (20 лв) и после - кабинета за тонове. После записът се носи или в някой от кабинетите на женската консултация или пренаталната диагностика, за да го видят (като се минава бързо).

# 350
Благодаря, atallaya. А плаща ли се отделно за разчитането от лекар или с тези 20 лв. се минава?

# 351
Благодаря, atallaya. А плаща ли се отделно за разчитането от лекар или с тези 20 лв. се минава?
Не, не се плаща допълнително.

# 352
Супер, благодаря много за информацията. Значи там ще ходя, тъкмо да свикна с обстановката.

# 353
Супер, благодаря много за информацията. Значи там ще ходя, тъкмо да свикна с обстановката.
Моля! То и аз за това реших да ходя там 2-3 пъти на тонове, да ми е  по-познато.

# 354
Здравейте. Имате ли представа колко струва доплер +биометрия на плода?

# 355
Момичета искам да питам колко струва раждането на близнаци? Пак ли е 1950 лв.? И какво се включвча в тази сума?
Извинявам се, ако е коментирано, но не съм прочела всичко!
И още: какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 17:02 от monii

# 356
Момичета искам да питам колко струва раждането на близнаци? Пак ли е 1950 лв.? И се какво включвча в тази сума?
Извинявам се, ако е коментирано, но не съм прочела всичко!
И още: какво ви е мнението за д-р Павлина Арабаджикова? Раждала ли е някоя от вас при нея?

Аз се следя при нея и съм много доволна, много е внимателна и обяснява всичко, ФМ при нея я направих. Живот и здраве ще раждам при нея Simple Smile

# 357
Здравейте, някой да е лежал скоро в Патологична и високорискова бременност?
Колко ми излиза ден престой, изследвания и т.н.?

# 358
  • София
aко си по пътека май не се плащат 3 или 5 дни, иначе по 70лв на ден.

# 359
По пътека съм, да. Предполагам прегледи и изследвания плащам. Ще се обадя да попитам какво трябва да си нося.

Общи условия

Активация на акаунт