Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 109
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз съм на разположение  newsm66 Smile
Мери явно ще се погрижи за тебе. Joy

Агент, ние после ще се насладим на снимките ти, да не сме пас.  Laughing Hug

Днес  отчитам първата тренировка от UFC Fit - Power Punch. Хареса ми  - тренировката е за цяло тяло, с акцент -корем. Не е много натоварваща, точно ми идва като интензитет, няма прекалено сложни упражнения (само 2-3). Има  8 кръга с по 3 упражнения, които се изпълняват по два пъти. Т.е има доста разнообразие откъм упражнения и минава неусетно.
После добавих и рамо и ръце около 30 мин. Много добре се получи. Много отдавна не бях тренирала отделна част от тялото с тежести и съм много доволна.

Решила съм към основната програма да добавям и упражнения за различни части на тялото, като ги редувам.
ден 1- горна част (гръб, рамо, ръце)
ден 2 - долна част (дупе, крака)
ден 3 - горна част (ръце - бицепс, трицепс)
ден 4 - долна част (крака)
ден 5 - корем

Като почивките (2 дни) ще преценя в движение къде ще ги сложа - накрая или един посредата и един в края.
Не знам дали  няма в някои дни да ми дойде много  тренировка от програмата, която си правя  и допълнителни упражнения, но ще пробвам все пак.
Има ли някой с такъв опит?

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 13:21 от Home raider

# 661
Смоуки, много отхрачващо действа джинджифил с мед - на 100-ина грама мед добавяш към 1 чаена лъжица сух джинджифил, може и повече, ако търпиш люто. Не е много НВ, но помага.
Дана, много се радвам, че сте си изкарали така хубаво! И аз се нареждам за снимки.
Агент, точно такива подаръци много обичам и аз! Наслаждавай се и за нас Simple Smile

Аз днес може и да пропусна тренировка. Имам сериозна МТ на ключови мускулни групи. Но да видим как ще съм с времето де, ако сколасам с всичко запланувано, ще се поразбия.

# 662
Home, натоварващо звучи, ама защо нямаш нито един ден, в който да включиш гърди? Аз не отварям тренировката ти, та може да е включена мускулната група в нея и се извинявам, ако е така.

# 663
  • София
Yoya, много умела забележка (благодаря ти за което). Ще включа и гърдите, ще помисля къде.

# 664
Агент, това се казва истинска почивка и желан подарък! Приятно прекарване!

Бобченка, рецептата, за която споменаваш, не е ли със синапено семе? Доколкото знам то загрява. Лененото семе има други функции и се приема повече вътрешно.

Мери, страхотна идея за мусака Peace
Напоследък у дома изобилства от домашни кокоши яйца и рецептите ми все около тях се въртят.
Дюканската пърленка продължавам да я усъвършенствам Grinning. Днес за обед хапнах омлет от две яйца, стрък зелен лук, с малко добавени сирене и кашкавал. И толяма салата от моркови и цвекло.

Отчитам за днес три от тренировките на Румяна за ден 11 на 90ДП (ниво 3) - аеробика, тренировка за горна и долна част и HIIT. Чувствам се страхотно - добре натоварена отвсякъде Crazy.

Да споделя само, че МТ от балеринските я усещах доста дълго време Grinning.
Утре и вдруги ден мисля да ги повторя, че ще бъда в провинцията, а те са ми най-"лесни" за запомняне. Ще включа и малко повече скачане на въже.

# 665
Благодаря, момичета  Hug
Ще видя да пробвам с инхалации. Хич не съм от последователните аз - правя нещо 2 дни и ми писва, което е кофти, когато става въпрос за здраве  Grinning

Бобче, знам я тази лапа - със синап се прави, той много загрява. Ще го оставя за тежката артилерия, ако не се оправя тука до седмица

# 666
Отчет: б - 25 км каране на колелета с малките (дребното в трейлъра, а големият на негово колело; неделя: 10 километра бягане; днес - Джилиян БодиШред - Ден 1. Хареса ми.  Дана, как върви при теб? И пусни снимки от пътуването!

Дели, така ти се радвам и лекичко завиждам!  Рига ми е мечта! Искам снимки! 
Скрит текст:
Не съм ходила все още ... една от най-добрите ми приятелки е оттам и на ММ един от най-добрите приятели е оттам ... плануваме някой ден да отидем заедно с тях, но да видим кога ...

Фъстък, браво на вас!  А защо не чак до морето?  Ще е супер!  Една моя приятелка в момента е за един месец на колело в Испания и Франция ... Аз пък догодина съм замислила да ходим с ММ за 2 седмици на колелета в Норвегия ... Идеи да иска човек! Като заговорихме за колело, нещо много колоездачки ми се губят от темата  newsm78

Агент, да си изкараш прекрасно!  Надявам се да си изключила вече и WiFi-то.  "40 is the new 30  Wink"  А ТМ получава златен медал - най-вече защото ще се грижи за децата сам за 8 дни!  Чакаме снимки!
Скрит текст:
И оглеждай имоти за пенсионни дни - това ми е едно от местата, в които мисля да се пенсионирам живот и здраве  Crazy

Нюклеър, къде в Кали ще ходите?  Чакаме снимки и от теб  Wink

Ljoli & Dreamy, да ви е жива и здрава малката принцеса!  Много късмет да донесе на кралството!

# 667
Вив  Hug

След болкоуспокоително и торбичка с лед болката намаля и отчитам това тук с 2 по 5кг. гири

Бррр... бягам на зъболекар. За първи път отивам с желание  Crazy

# 668
Здравейте,

Аз не съм тренирала от миналата сряда. Не знам какво ми става, но нямам никаква енергия и тонус...ужас някакъв. Цял ден съм от дивана на леглото, дори спах два часа на обяд. С храната нямам проблем, режимна съм си, като си модифицирам Мимозата малко, но спазвам основните правила.  Отчитам си 14 ден от предизвикателството.
Утре спининг.

# 669
Отчитам днешната на Руми и два рунда от това https://youtu.be/ILYG8SpQRWs за десерт.
Нещо и трите кипри се разболяваме. Голямо подсмърчане пада.  Tired

Агентке, направо ме смая с подаръка ти  Shocked къде ги намирате тия мъже?  newsm78 На моя само да му подхвърля да ме прати сама на почивка?  #Crazy пффф голяма война ще настане  #2gunfire
Би, бързо да минава зъба, че това ми е най-болното място. След втората бремвнност толкова болка изстрадах от зъби, колкото не съм усетила от двете раждания (секцио де)  Peace Добре, че нашия зъбар работи и уикендите, че ММ ме води и бави децата, докато съм на стола

Много ме е яд... Щяха да отварят фитнес срещу нас (София-Люлин) пък в последния момент го направиха аутлет Адидас  Crossing Arms щеше ми се да имам къде от време на време да разнообразявам домашните тренировки...

# 670
МамаМил, да не би твоята приятелка да е по пътя на пилигримите. Аз запалих МП по него и искаме да го минем  Peace
Би, бързо да те излекуват!
Хармони, звучи ми като пролетна умора. Но апетита идва с яденето, колкото повече тренираш, толкова повече ти се тренира. Хубаво е, че си режимна, лека полека пак ще влезеш във форма.
МариЛин, тамън ще си накупиш екипче за домашните Simple Smile

# 671
За днес: JM - Killer Body - Workout 1 (Upper Body)

# 672
Дилянка, ето техният маршрут: 
Скрит текст:

Harmonie  Hug направи нещо лекичко колкото да ти дойде енергията  Hug

# 673
  • UK
Хахаха, доживях да ми честитят дете и на мен! Че и кралско такова  Laughing

Днес съм спала 3ч. едва, защото от клуба до нас дъниха до 3 ч. музика. Ужас някакъв. После 2 ч. до работа. Ужасен ден, очите ми са кървясали. Няма да тренирам, а планирах.

Агент, къде го намери този мъж? Дай да го запознаем с моя, да обменят съвети за подаръци, защото на мен ми писна да получавам за подарък ТЕХНИКА  Joy

# 674
  • here, there, everywhere
И аз се прибирам и съм буквално претрепана от работа. Няма да вечерям, но се успокоявам с чаша вино. Стреча остава за друг ден.

Фея, поръчах си като твоя МСМ. А дано да свърши работа.

Мама Мил, ще ходим в Лос Анджелес, Сан Франциско, до големия природен парк Йосемити.. Програмата е пълна, само да тръгнем.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 21:20 от Nuclear

Общи условия

Активация на акаунт