Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 144
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Гугъл, тенкю за инфото Grinning Това ми е първото бягане с 10 обиколки за тая година. Има за къде да се подобрява Simple Smile

А теб да те очакваме да си първа на това състезание, а?  Flutter Crazy Grinning Hug

Like_smoke, инхалациите са добър вариант, както Гугълчето ти е казала. Имаше и разни етерични масла, които помагат, ама точно в момента не се сещам кои бяха  newsm78

# 646
Отчитам тренировка с Руми от 90ДП.

Фъстък, аз тепърва ще се качвам на колело, та мен определено ме впечатли! Simple Smile

Агент, този твой мъж е златен! И приятно изкарване!

Смоук, мисля, че някакви инхалации ще е хубаво да направиш. Тук може да се вземе машинка за инхалации под наем от аптеките. В България не ми се е налагало да се интересувам и не се сещам дали има такава практика, но то може и по стария метод - над тенджерка с билки и захлупена с хавлия над главата. Чудесно е и за кожата на лицето. Laughing

П.П. Ех, те вече всички написали за инхалациите. Simple Smile Ама няма да се трия.

# 647
Добро утро от мен, росна-прясна завърнала се от Тирол.
Такава красота беше, че окото не може да я поеме наведнъж, за фотоапарати да не говорим. Може да си щракаме 1000 снимки, пак няма да е същото. Според мен ябълките в целия свят идват от Южен Тирол. Нямаше местенце без ябълкова овошка, собствен ябълков сок, ястия с ябълки. Куфарът ми беше пълен с ябълки на връщане. Crazy

Фъстък, мен ме впечатлиха 100-те километра.  bowuu Ние в събота си взехме също колела, за да обикаляме долината. Минахме 21 километра, но нашето беше по-скоро лежерно разглеждане. Имаше си велосипеден път покрай реката, гледки наляво и надясно, във всяко малко селце по капанче за колоездачи - не са ни пресъхвали устите. Laughing На мен много ми хареса и не знам защо досега не сме го правили. И аз като Барба искам колело.

Агент, това е страхотна почивчица, приятно ритрийтване!

И неща по същество щях да казвам, но сега не се сещам. Ще се отчитам след работа. Хубав ден!

# 648
Отчет за днес: три кръга от днешната на Руми+ 2 кръга с Павла (ден 2)+ ден 33 от йогата на Лесли  Peace Чувствам се...перфектно, хахаха. За закуска омлет със сьомга и домати, и краставици.
Фъстък, аз събота ще извадя колелото и ще обикалям  Peace Страхотна тренировка си си направила
Агент, страхотно! Да си изкараш незабравимо!

# 649
Омлет със сьомга?  Thinking Grinning

# 650
Ooo, да, върху омлетчето- пушена сьомга, мммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
Мирише ми на Мастър шеф  Joy   Heart Eyes Hug

# 652
Ооо, точно за това не съм се вдъхновила от там...но трюфелите, трюфелите ги сънувам  Joy Heart Eyes

# 653
Лелееее, тия трюфели бяха божествени, особено на Елена изглеждаха......  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy спирам, че много биииийпнато ще стане пак  Grinning

# 654
инхарации с кармолис препоръчвам 3 пъти на ден + изпиване на течноста за 3 дена няма и спомен от кашлица. Продава се в аптекити  Simple Smile

# 655
  • Stavanger,Norway/ Varna
Смоук, когато бях на 15, бях много зле след една пневмония и една доцентка ме вдигна на крака и предотврати влизане в болница с лапа от ленено семе май. Ако идкаш да пробваш, кажи да попитам мама за подробностите. Помня, че ми налагаше гърба с това нещо и то така загрявашее, но след седмица дробовете ми бяха като нови 😀.
Аз се запалих по колоезденето. От няколко дни обикалям окръга с голямата щерка с колела и не му работят скоростите и е ужас и сега си търся друго- втора ръка 😀.
Днес отчитам 10К и размазване на дупето с клекове. 3 часа по-късно съм с мускулна треска, не ми се мисли утре как ще съм. Искам да наблегна и на корема, но така да не обичам 😐

# 656
Момичета, кажете какво да правя с дробовете си - два антибиотика изпих и сто литра сиропи и пак не мога да извадя всичките секрети  Rolling Eyes Не мога да дишам като хората и кашлям, кашлям  Crossing Arms
Смоук, препоръчвам ти единствено билки, но трябва да си много редовна.
Прави си чай, всяка вечер. Билките, които обожавам и съчетавам са мурсалски чай, мащерка, лайка, салвия (градински чай по няколко листенца), джинджифил на ситно.
Става прекрасен ароматен билков чай, който наред с другите си ползи пречиства добре бронхите. Запарваш и пиеш с малко мед. До седмица редовна употреба трябва да има подобрение.   Peace Hug

Агент, всичко това звучи божествено! Наслади му се  Heart Eyes

Да можеше да попадна само за ден на подобно местенце, но моят козирог наред със всичките му добри страни би било катастрофа да го оставя с домакинство и деца  Crazy Определено имам нужда от поне ден само за мен, уви...

Отчитам три поредни почивни дни с мъж и деца в къщи, ужасен зъбобол до степен подуване  Sad
Довечера имам час за зъболекар.

# 657
Бобче, давай тази рецепта насам, питай мама, че и на мен ми стана любопитно за МП..
Би, и твоя чай ще му докладвам Simple Smile

Аз наготвих нещо, ама как да го нарека... не е точно мусака, но от този тип - тиквички и броколи, отгоре сипах един буркан с доматен сок с моркови, оставих във фурната да омекнат и направих заливка с 200 г кисело мляко, 4 яйца, 20 г сирене (за какво ли изобщо го сложих Grinning ), 100 г кашкавал накрая като се запече останалото. Накрая като се раздели на 4, фитнеспала ми показа, че са около 250 калории (зеленчуците не смятам), та си добавих и 50 г сирене и сега си облизвам пръстите  Heart Eyes Crazy

# 658
  • София
Здравейте момичета  Hug
Виждам, че почивните дни са ви минали страхотно  Heart Eyes
Агент, направо УАУ! Е тва си е работа, захвърли всичко, и WIFi-я фключително и се наслаждавай  Heart Eyes Уникален подарък, пожелавам си го и аз  Mr. Green
Фъстъче, не само, че ме впечатли, ами се ококорих! Как сто км. бе ... леле ...  Whistling
Би, много гадно ми стана, че те боли зъб. Дано днес ти мине по-лека и довечера да се разреши проблема  Hug
Мери и Дилянка ще ги пердаша. Стига сте гледали тоя Мастър шеф бе, после аз съм била мазохистка, че хода на море с кантара  Joy

Ами още щях да пиша, ама какво беше ...
а да, сетих се  Laughing

Гугълче, пожелава ми бързичко да се оправиш от двойното неразположение и късмет на състезанието. Като нищо ще си първа  Hug
Как мина кафенцето на ТДИ и Рейни? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дана, малеййй, какъв приятен пет редов разказ ... дай още  Praynig Пренесох се там направо  Crazy Ако имаш подходящи снимки, с удоволствие бих ги видяла  Hug

И щях да забравя отчета ...
ден 43 /90ДП + 20 мин.кардио на кростренажора.

# 659
  • UK
За днес пилатес за корем 30 минути, ден 7 йога с Ерин и ден 18 ноу джънк фууд.

Агент, твоят мъж ни отвя всичките с този подарък! Well done! Simple Smile Да си изкараш вълшебно!

Фъстък, страхотни 100 км колоездене, браво!

Гугъл, успех на състезанието и аз мисля, че ще грабнеш златото! Относно бягането до морето Shocked Shocked Shocked

Дана, звучи вълшебно!!! Дай снимки да оплакнем окото!

Общи условия

Активация на акаунт