Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 129
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Хоум, аз също видях сега, че пише 4 седмици към линковете в тубата, ще видим аз колко ще изкарам Simple Smile
Маги,
Скрит текст:
аз използвам този МСМ. На прах е, разтваря се във вода, не е неприятен з апиене и е много икономичен  Peace

# 631
  • 1st floor
Отчитам се още веднъж за днес - Кръговата на Джаки плюс Стреч-а на Шон.
Лека нощ от мен, че ще заспя направо на клавиатурата! Mr. Green

# 632
Отчитам тичане от Драгалевци до Бай Кръстьо, после още малко към Голи връх, но от големия сняг нататък само ходех бързо. От Голи връх тичах до Алеко още малко. Става ми все по-леко да си тичам в планината. Яд ме е, че не се усетих за снега и не реших просто да тичам до Бай Кръстьо и оттам да се спусна, след което пак да го кача. Щеше да е още по-хубава тренировка.

Към това отчитам и нощно тичане: 28 обиколки на училищния двор. Можех и повече, но нещо ми се появи мазолче на палеца и се отказах. Абе кифленска му работа.  Mr. Green Утре имам записан и 1 час в Залата на Юли та може би по-добре, че мазола ме спря та утре да съм дроб.  Mr. Green

# 633
Отчитам се от дълга разходка в планината, от която се върнах супер уморена. По програма имах тренировка, и я свърших към 22:30. Късно е, но поне знам, че не съм пропуснала ден.  Peace

# 634
  • UK
И аз тази сутрин си свалих Килър боди. Планирала съм я за тази седмица - вторник, четвъртък и неделя! Peace Останалите дни пилатес и йога!

# 635
Отчитам 1.5 часа йога, ама йога, нежно и спокойно - в джунглата, под звука на прибоя!

Искам да си похваля много моят любим съпруг, който ми направи най-хубавият подарък за РД!
Скрит текст:
8 дни йога и сърф ритрийт в Коста Рика, докато той се грижи за децата вкъщи!!! Няма такъв кеф!!! Няма такъв плаж! Няма такъв прибой! От вчера съм тук и още съм като Алиса в страната на чудвсата! А такава депресия ме гони, че правя 40 год на 6-ти май! А най-големият майтап е, че днес в класа по йога срещнах една немкиня, която е избягала от рождения си ден в Коста Рика.... познайте кога е родена! Естествено - на моята дата и в моята година  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бележка под линия: Любимият, като всеки мъж, беше измислил къде-къде по-конвенционални подаръци за мен, но леко побутване и мотивиране му отвориха очите за "правилния" подарък  Crazy
[/spoler]

Сега или по-късно ще ви прочета назад! Апропо = тук няма покритие на мобилен оператор, само wifi  Mr. Green

# 636
Еееех Агентке страхотен подарък си получила. Изживяване, спомен, а не вещ. Любимите ми  Heart Eyes Наслади се и изживей си тези безценни дни с голям кеф и хич не мисли за времето (годините, щото има много 20 годишни, които искат да са на твое място и да изглеждат като теб)  Hug

Аз мятам 30 дневното предизвикателство на Ейрин. Днес ден 1.

Добро утро, усмихнат ден и спорна седмица от мен  Hug

# 637
  • 1st floor
Агентке, голямо браво на твоя мъж!!! Peace Те повечето мъже трябва да ги подбутваш, ама някои не поддават въобще!!! Mr. Green Размечтах се и аз за такова място... Grinning Почвам от сега му намеквам на ММ къде се бяга от 40-те!!! Joy

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 10:39 от НеПоКоРнА

# 638
На някои доста подбутване им трябва  hahaha Агентке, да си изкараш страхотно, ама като гледам, друг начин няма  Laughing Hug

Аз отчитам 10 обиколки на стадиона (3 км=20 мин, май са много  Thinking )  Crazy Нямам причина вече да се отчитам с 4-5-6-7 обиколки хохо  Joy + 10 спринта по стръмното наклонче. Стига за добро утро Grinning

Гледам, че Руми пуснала предизвикателство да хванем по 15 мин слънце на ден, без да искам съм го покрила  Mr. Green

# 639
Ехх и с 100км каране на колело не успях да ви впечатля....нищо като отидем до морето с колела може и да успея  Simple Smile

отчитам горна част всички мускулни групи кръгова

# 640
Ехх и с 100км каране на колело не успях да ви впечатля....нищо като отидем до морето с колела може и да успея  Simple Smile

отчитам горна част всички мускулни групи кръгова
Ооооо, мен ме впечатли определено   bouquet
Агент, прекрасен подарък  Hug Моите подаръци винаги са тривиални и материални  Confused
За днес мога само закуската да отчета - овесени ядки, чия, половин лъжица мед и сиренце. За обяд  си нося 2 яйца, дюканска пърленка, сирене и домат. Стискайте палци довечера да успея да мина само със зелено смути, че пак съм оточна и трябва да я разкарам тая вода  Crossing Arms Ще тренирам вечерта и ще отчитам най-вероятно утре

# 641
  • here, there, everywhere
Фея, благодаря за информацията. Не знаех, че и такова МСМ има. Определено ще попрочета.

Агент, супер подарък. Използвай момента максимално да се отпуснеш.

Аз отчитам втора тренировка за вчера аб интервалс. Тази сутрин Спойд алфа. Довечера ще метна малко стреч, че съм много натегната и изнервена. Чак сърцето ми претупва от стрес.

Аз имам 2дедмици до пътуването до Калифорния и вече нямам търпение. Имам спешна нужда от релакс.

# 642

Смоуки, може би е станало дума, но съм пропуснала - какво стана с тренировките на пилон? Никога не съм имала възможност да пробвам, но на гледане много ми харесват и затова любопитствам. Simple Smile

Нищо не направих аз  Mr. Green Ходих точно 2 пъти, но още като беше студено. И то нали се тренира по къси панталонки, а в залата не ми беше достатъчно топло. После се тръшнах с пневмония и съвсем отиде конят в реката  hahaha

Момичета, кажете какво да правя с дробовете си - два антибиотика изпих и сто литра сиропи и пак не мога да извадя всичките секрети  Rolling Eyes Не мога да дишам като хората и кашлям, кашлям  Crossing Arms

# 643
 \\\Фъстъчка\\\  мен направо ме вцепени  Laughing ама тъй като нямам нищо за отчитане  Blush не писах .
Agent Provocateur браво на мъжът ти ,някой и с побутване не успяват да схванат .
До края на седмицата трябва са съм си избрала и направила програма и да започна с ежедневното отчитане !

# 644

Смоуки, може би е станало дума, но съм пропуснала - какво стана с тренировките на пилон? Никога не съм имала възможност да пробвам, но на гледане много ми харесват и затова любопитствам. Simple Smile

Нищо не направих аз  Mr. Green Ходих точно 2 пъти, но още като беше студено. И то нали се тренира по къси панталонки, а в залата не ми беше достатъчно топло. После се тръшнах с пневмония и съвсем отиде конят в реката  hahaha

Момичета, кажете какво да правя с дробовете си - два антибиотика изпих и сто литра сиропи и пак не мога да извадя всичките секрети  Rolling Eyes Не мога да дишам като хората и кашлям, кашлям  Crossing Arms
Защо не пробваш с инхалации? Кипваш вода на котлона в някаква съдинка. Мяташ вътре 2 лъжички сода за хляб. То започва да се пени и да изкарва пари. С кърпа на главата започваш да дишаш усилено над парата и гледаш да поемаш дълбоко, с пълни гърди. Ще започнеш доста да кашляш за няколко минути, но ще изкараш всякакви секрети. После е хубаво да се гушнеш за час поне на топло. При мен поне работи мноого добре това.

Агент, ти направо изби рибата.  Crazy Ей това е мъж.  Mr. Green

Фъстък, и мен ме изкефиха 100те км.   bouquet До морето аз се чудя дали тази година да не тичам.  Laughing С почивки като Дизела, ама май май няма да се наканя на такова чудо.

Мери, 3 km за 20 мин. ти е 9 км/ч. Съвсем добре. Simple Smile Аз си ги взимам с 12 км/ч обикновено, ама на мен в тичането ми е акцента.  Peace

Аз за днес отчитам неразположение + мазол.  Mr. Green Отмених си днешната тренировка за утре по случай тази 2 в 1 комбинация. В Неделя се записах на състезание пак.  Mr. Green Ей на това: http://trailseries.bg/palakaria/ Аз се записах на 10,75 км. Това ще е по-лесно от предното, което си беше баир след баир. Grinning Това е по-равно.

Общи условия

Активация на акаунт