Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 129
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Хоум мерси за ревюто и графика. Сега ще ги разгледам

Иначе аз днес тренрах долна част: кик бокс (голямо мятане на ръце и крака  Mr. Green хич не съм в синхрон) + Killer Body 2 Low . Голям задух голямо нещо и много пот  Laughing

# 616
Това от мен: Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation
https://www.youtube.com/watch?v=BLW7M2rVQLY

# 617

Кiller body са 3 видеа, които се правят по 2 пъти в седмицата, като се редуват, а в неделя се почива. Това всъщност е плана. Ето едно ревю.

И аз само това ревю намерих всъщност, но се чудех да не би някъде да пише и времетраене на програмата. Все пак благодарности и от мен, Хоум   bouquet

# 618
JM - Killer Body - Workout 1 (Upper Body)
https://www.youtube.com/watch?v=ajVUds-rov0

JM - Killer Body - Workout 2 (Core)
https://www.youtube.com/watch?v=YeBZ37dcVlw

JM - Killer Body - Workout 3 (Lower Body)
https://www.youtube.com/watch?v=L8DLJ8o_rYw

Утре ги почвам.

# 619
Днес-почивка!

За вчера добавям 3 км  Mr. Green . Не съм тичала от 7 години когато тичах по 40 км на седмица. Тичах с количката. Сякаш ми хареса, но трябва и аз да се отнеса по-сериозно към коленете си. Ще си купя по-добри наколенки, започвам редовно с MSM( до сега бях нередовна), купих си магнезиево олио. Ще ви държа в течение.  Mr. Green

Лек ден!

# 620
Свети като каза МСМ и се сетих, че трябва да благодаря на всики за съветите за ставите на МП. Предала съм дословно информацията  Hug дано да се вслуша в съветите ви. Само не знам МСМ дали има в БГ ако реши да взима такова. Да чете и да мисли, аз не съм в неговото тяло и не знам. А на вас благодаря  Hug

# 621
Ехее, Killer body много прясно качена, супер  Peace Peace
Джилиан ми е много приятна, редовно правя Banish fat, boost metabolism, понеже е само със собствено тегло. Крайно време е да си взема едни гири  Embarassed

Днес Bodyweight Only Fat Burning HIIT Cardio Workout + Total Body Toning: Fitness Blender Blend

Само на мен ли смуутитата ааадски ме отварят апетита, не мога да спра да мисля за храна след днешното  ooooh!

# 622
Аз мога да отчета 2 часа на стадиона. Половин час бягане - 5км, половин вървене, няколко обиколки помагах на малката с ролерите и накрая дружно играх футбол с децата. Искам още  Laughing

# 623
отчета ми днес е каране на колело до своге и обратно...баири яко по едно време многооо ми беше тегаво и не знаех дали ще мога да се прибера...мислехме с влака, нооо аз мислих мислих викам а бе няма да се излагам я тръгнала съм с колело ще се върна с колело. Та тотал 100 км днес  Simple Smile

# 624
Сиска, честито и от мен! Нека ти се случва това, което е най-добро за теб и семейството ти!

Нюки, аз пия веге MSM, който не съдържа морски дарове.

# 625
  • UK
Здравейте, днес съм като звяр на каишка - седим вкъщи, понеже времето е кофти и няма къде да се отиде около нас, трябва да събирам багаж, но няма смисъл сега да го правя и само се напрягам от мисълта. Цял ден си чудя каква работа да си намеря, макар че съм доста настинала и по-добре да лежа. Сега направих ден 2 от йогата на Лесли, добре ме загря. С храната съм яко мазало.

# 626
  • София
deliberation, прави го докато не ти омръзне.  Peace Според мен може дори и една седмица, щом не е упоменато на самото ДВД колко време. На едно място прочетох, че се прави 4 седмици.

# 627
  • au bout du monde

La Libellule, ти ли прави 21  fix на Аutumn Calabrese или се бъркам? Как беше?

Започнах я, но не я довърших Embarassed Cry За трепане съм си.

# 628
Аз съм на разположение  newsm66 Smile

# 629
  • au bout du monde
Аз съм на разположение  newsm66 Smile

Мерси Hug Утре ще ставам в 7ч - харесах си килър боди hahaha
Дано ми проработи плана. Ще отивам да лягам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт