Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 129
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Отчитам ден 44 от 90 ДП на Руми. Бях замислила ден 5 от седмичната, но нямах нет сутринта и импровизирах с това, с което разполагам.

Дръпнах си Killer Body  на Джилиян и ми изглежда доста добре. Само не ми е ясен графикът или по-скоро с каква продължителност се препоръчва да се прави. Някой да знае? Иначе намерих в седмицата как да се разпределят тренировките и мисля да я пробвам скоро. Рейни, на теб разчитам, че ти пусна мухата Wink

# 601
Хм Дели и аз сега търсих план, но не намерих такъв. Онзи ден направих горна част + кик бокс пак на Джилиан и ми допадна, мисля така да ги съчетавам известно време. За план разбирам ако са много видеа като БР и да са систематизирани, но да правя по 1 видео цяла седмица нещо не ми допада идеята. Мисля да ги редувам.

Спешно се нуждая от диета, хора! Това моето не е нормално. Дилянка адмирации за постоянството. Искам и аз да не мога да се изкушавам ама не става  Confused Преди съм спазвала диети и съм била стрикнта. Чудя се дали да не подхвана някоя от диетите на Румяна.

Иначе за днес за сега отчитам само една кратка 30 мин. йога. За по - късно съм намислила корем от hard body и кик бокса на Джилиан. Сега чакам ТДИ да ми дойде на гости  Heart Eyes

# 602
Здравейте, драги! Simple Smile
Отчитам много хаотична седмица с тренировка от 90ДП (една единствена Blush), мц, хардкор градинарстване с косене на трева, променлив пролетен климат с много излизане и обикаляне във всеки слънчев момент. Никакво постоянство, но съм в голямо движение, така че не се чувствам зле и заседнала. Сега мисля да метна още някоя тренировка от 90ДП, за да вдигна силовите тренировки до две за тази седмица. Laughing Добрата новина е, че ще си купувам колело! Сметнах, че не съм имала и карала колело от седми клас, което прави има-няма 20 години Shocked, така че предстои да ви докладвам дали наистина не се било забравяло. Вече проучвам велопътеките в района и ме тресе голям ентусиазъм. Grinning

# 603
Здравейте дами, наблюдавам ви от доста време и се възхищавам на тренировките, режимите и като цяло постоянството което имате. Надявам се ще приемете едно младо девойче... само на 19.  Simple Smile

# 604
Рейни, ти не беше ли започнала Мимоза на Руми?  Peace

# 605
Спешно се нуждая от диета, хора! Това моето не е нормално. Дилянка адмирации за постоянството. Искам и аз да не мога да се изкушавам ама не става  Confused Преди съм спазвала диети и съм била стрикнта. Чудя се дали да не подхвана някоя от диетите на Румяна.

RainDanceMaggie, като чуя думичките "спешно" и "диета" в едно изречение направо се ужасявам ooooh!. Според мен стресовата ситуация, в която ще поставиш тялото си, няма да ти донесе дълготраен ефект. Това, разбира се, е само мое мнение.

Иначе съм съгласна с теб, че Дилянка е шампион по постоянство. И мисля, че това е причината за нейния успех - избрала си е режим в дългосрочен план и го спазва стриктно (ако има отклонения, са плод на случайност или на "празнични обстоятелства" Grinning. Голям фен съм й! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
  • au bout du monde
Пак му изпуснах края и не съм тренирала.
На работа ми е мн напрегнато и като се прибера не ми е до тренировки, най-често лапвам по нещо сладко, за да се успокоя Cry
Сутрин пък не мога да стана да тренирам,че като знам какво напрежение ме чака предпочитам да си поспя повече.
Иска ми се да започна някоя нова програма, нещо да ме привлече, но нищо не откривам Hug

# 607
Доотчитам се, че си направих замислената тренировка. Simple Smile

За тренировките - тъй като не успявам да тренирам повече от 3 пъти седмично, правя цяло тяло. За втори път случвам на адекватен треньор и съм много доволна  Peace
Смоуки, може би е станало дума, но съм пропуснала - какво стана с тренировките на пилон? Никога не съм имала възможност да пробвам, но на гледане много ми харесват и затова любопитствам. Simple Smile

# 608
Симпа  Laughing беше точно моментно състояние моето. От онзи ден насам само биипове има около мен и хич не им се старая да ги отбягвам и ми стана ужасно съвестно когато Дилянка каза за нейния ден вчера  Laughing Иначе Дилянка не, не съм я почвала Мимозата. Мислех си, но не знам дали ще мога да издържа. Абе карам си по стария план и това е.
А, исках да те питам за салатата от печени моркови - в вкакво ги мариноваше преди да ги изпечеш?

# 609
Маги, ето я цялата рецепта: http://dilyanatabakova.com/easy-and-healthy-salad-with-avocado-and-roast-carrots/  Не пропускай зехтина, аз тогава не го сложих, защото си я правих в ден на строг пост Peace

# 610
Мятам я. Май ти се е ядяло зехтин защото си го написала 2 пъти  Laughing Мерси, че сподели  Peace

# 611
А аз се присетих за една рецепта с печени (цели) моркови по Дж. Оливър Rolling Eyes
Някой беше публикувал една хубава снимка на продукта - рецептата иначе не я знам.

# 612
Ау, поправих го, хахахаха  Hug
Симпа, Маги, много ви благодаря за милите думи. Но и аз криввам от време на време  Heart Eyes

# 613
Отчитам тичане от Драгалевци до Бай Кръстьо, после още малко към Голи връх, но от големия сняг нататък само ходех бързо. От Голи връх тичах до Алеко още малко. Става ми все по-леко да си тичам в планината. Яд ме е, че не се усетих за снега и не реших просто да тичам до Бай Кръстьо и оттам да се спусна, след което пак да го кача. Щеше да е още по-хубава тренировка.

# 614
  • София
И аз се нуждая от режим, за да мога да се вкарвам в някакви рамки, но все не мога да си намеря подходящия за мен. Sad

Кiller body са 3 видеа, които се правят по 2 пъти в седмицата, като се редуват, а в неделя се почива. Това всъщност е плана. Ето едно ревю.

La Libellule, ти ли прави 21  fix на Аutumn Calabrese или се бъркам? Как беше?

Общи условия

Активация на акаунт