Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Мерси, simpa, ще пробвам обезателно! Peace

От въжето се правят много готини прасци.

# 586
Рейн, MSM за колената на ТП.

# 587
  • София
Чак сега стигам да си отчета последната тренировка от Боди Революшъна. Много съм доволна от програмата.  Утре ще имам заслужена почивка и от понеделник с нови сили.
Мери, тези легионери много надъхващи!👍 И всички са в перфектна форма.

# 588
  • Stavanger,Norway/ Varna
От въжето се правят много готини прасци.

Аз затова се озаптявам с него, че в прасците съм като римски пехотинец. Иначе и аз не мога да си представя 1 час как ще скачам само. Аз го редувам по 200 до 500 скока на веднъж, последвано от бърпита, планински катерачи, други упражнения със собствено тегло и пак 200-500 (зависи от интензивността, която гоня) наведнъж, като сменям скоковете. Най- щадящи са боксовите скокове, то тогава едва отлепяш краката от земята и работят повече ръцете и прасците. Тичането, наприме, ми натоварва ставите много повече  Peace

# 589
Deli, и аз се радвам да те видя отново Hug И аз поне веднъж в седмицата закуска кисело мляко с чиа, но вместо кокосови или мед слагам ягоди или боровинки. Много ми е вкусно.

Мария Терзиева, и от мен огромно браво за постигнатите резултати.  Peace

Ние сме за уикенда на път и вървим по около 15 км пеш, отделно днес направих 30 минути йога с Лесли след събуждане, а вчера 20 минути пилатес за крака.
Храненето не е режимно, но пък вкусно. Crazy

# 590
  • 1st floor
Чак сега стигам да си отчета последната тренировка от Боди Революшъна. Много съм доволна от програмата.
И аз така! Може в бъдеще пак да я повторя! Grinning

Вчера се прибрах от работа и нямаше нищо за ядене, та се наложи да готвя. После стана късно и ме домързя да тренирам, та се отчитам днес рано сутринта с тренировка за корем от Т25. За довечера по план е Стреч, но мисля да вкарам и кръговата на Джаки преди това. Simple Smile
С храната нещо не се справям  Confused, отдала съм се на боклукоядене тия дни. Кантара и см не са мръднали, но ако продължавам така, точно това ще стане. Друса ме нервата, защото всички на работата са психясали, гонят бонуси, карат се за дреболии и издребняват за всичко. Колежката, която най-много съм защитавала и съм си го отнасяла заради нея, ми се качи тотално на главата. Реших, че слагам черта и който както знае да се оправя! Naughty Ето, оплаках се! Mr. Green Да избутам и днешния ден и за следващите осем дена имам само един работен!  Grinning Ще се отдам на душевен релакс (дай Боже!).

# 591
Добр'Утро Simple Smile
Вчера почивах. За днес не знам още какво ще отчитам.
Рейн, преди 2-3 години и аз имах болежки в коленете,придружени и с леки отоци. Като се качвах по стълби се чуваше звук като от ръждясали панти. Около 2-3 месеца пих Хондросейв. Тренировките не ги спрях, само изключих кардиото докато не минаха болките. Клекове си правех доста, като внимавах много за техниката. Нападите само с изпънат заден крак. Наблягах и на задно бедро. Да чукна на дърво от тогава нямам проблеми.

# 592
  • here, there, everywhere
Добро утро чаровници Grinning

Аз започнах денят с лоуър Фокус алфа, а довечера ще правя аб интервалс.

Може ли малко повече инфо за Хондросейв?

MSM малко ме притеснява, защото съм чувствителна към всички морски дарове( абе яко съм си алергична всъщност), а четох, че има нещо такова в състава. Преди време беше, дано не бъркам.

Храната ще я мисля в движение.

Непокорна, и аз тъпча боклуци като съм под стрес, а следващата седмица ще ми е изключително стресова. От сега се плаша какво ще погълна, че добре се познавам....

# 593
Nuclear,

мажи с Ben Gay или proenzi
На мен и двете ми вършат велика работа.

Може да потърсиш и Босвелия -
Лека е за стомах и не дразни на нищо, а е доста силно противовъзпалително и заздравява ставите.

# 594
 Nuclear, не мога да препоръчам нищо за ставите, но пък имам същия проблем с яденето под стрес. Последните месеци в такива периоди се отдавах на правене на здравословни десерти. И като ме прихване боклукояденето, ядях от тях. И те са суперкалорични и никак не е добре да се прекалява, но поне знаеш какво слагаш в устата си. Не съм яла нищо пакетирано и купешко от.... не помня от кога  Laughing Сега трябва да внеса контрол върху яденето на въглехидрати и сладко, пък макар и те да са от полезни съставки.
Имам МТ от петък. Вчера бях трудно подвижна, днес е по-добре положението. Храненето не съм го омазвала почивните дни, но пък и днес едва започна  Rolling Eyes Утре сутрин ще дам стартови кг и см /макар че много ме  е срам  Embarassed/ и почвам с 90 ДП ниво 3 и йогата на Ерин. Това ще е програмата от понеделник до петък, съботите ще редувам йога виняся в зала с канго, неделите - почивка. Сещам се за една приятелка, която казва, че събота е почивен ден за мъжа и начало на работната седмица за жената. Вчера гардеробите, банята, тоалетната и печките не ми стигнаха, отивам да си доработвам  Naughty
ПП: Сиска, честит рожден ден и честит нов дом! Нека началото на 37-мата ти година бъде поставено с бурен купон, много подаръци и незабравими мигове! Желая ти здраве, спортен хъс и сбъднати мечти! /аз съм след 4 дни и също ще чукна 37  Laughing/

# 595
  • here, there, everywhere
Гугълче, благодаря. Записвам си прилежно.

Yoya, това ядене под стрес ми проваля всичките усилия. Обаче се опитвам да го преборя и ще продължавам в тази насока. Въпросът е човек да се опита да се разсее в такива моменти и желанието отминава. Обаче аз на работата нямам време даже и да се разсея за малко. А за калориите си права-прекаляването си е прекаляване, нищо, че е от добри източници.

# 596
Хондросейв е името на добавката, мързи ме да търся кавички на таблета Simple Smile
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=102108.

# 597
Относно ставите - ако консумирате месо, препоръчвам костни бульони  Peace
Поне при мен има ефект - хапчета приемам само ако има някакво възпаление или травма

И при мен е супер стресирано и това ми се отразява на храненето. Нося кутии, но не успявам да стигна до тях навреме и все ми се получава по ядене и половина за целия ден. Това много ме изнервя, защото имах перфектния режим с приблизителни часове, което ми позволяваше да контролирам апетита и приетите калории

За тренировките - тъй като не успявам да тренирам повече от 3 пъти седмично, правя цяло тяло. За втори път случвам на адекватен треньор и съм много доволна  Peace

Прекрасна неделя на всички  Heart Eyes

# 598
Здравейте и от мен!
Вчера удържах фронта с всички БИИП и днес отчитам ден 13 без вредни храни  Peace
+ ден 32 от йогата на Лесли  Party. Днес мисля да се отдам на дълги разходки на хубавото време и пълен релакс. (Е с някоя и друга курсова работа, но..пак по-лежерно  Whistling)
Хубава неделя на всички  Hug

# 599
  • UK
Чак сега стигам да си отчета последната тренировка от Боди Революшъна. Много съм доволна от програмата.
И аз така! Може в бъдеще пак да я повторя! Grinning

Не вярвам да има някой, който да е направил цялата програма БР и да не е очарован от нея и резултатите! Peace  Все още това си остава най-добрата програма, която съм срещала и правила! Mr. Green Laughing Sunglasses

Днес само йога с Ерин ден 6. + ден 17 ноу джънк фууд.

Общи условия

Активация на акаунт