Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София близо до Витоша
Добро утро

Цветелина ти от кога скачаш по 1 час на въже? Нещо друго добавяш ли като тренировка през деня? Каква е целта ти? Извинявам се, ако съм пропуснала отговорите до момента. Питам, защото при наличие на толкова много информация тук в темата и в интернет изобщо където с налични материали можеш да тренираш цялото тяло за по - малко време и без предпоставка за болки в ставите ми е странен избора ти на трениране. Т. е странен за мен, не, че се заяждам. Ако искаш можеш и да не ми отговараяш на въпросите. И се извиянвам, ако звуча хаотично, просто преди малко се събудих и още пия кафе и мислите ми не са подредени  Grinning

Приятен ден

Бях чела в една статия на Страхил Иванов, че е хубаво да се редува кардио с тежести. И какво правя аз 3 пъти в седмицата тренирам ръце, крака,дупе с тежести, клекове, а 2 пъти в седмицата скачам на въже/преди по половин час,но вече свикнах с ритъма и скачам по час/ Аз не целя да сваля кг - 53 кг съм в момента, но 2 бременности но 25 кг отгоре, кожата ми се разтегна и искам само да я стегна/ Надявам се правилно да правя нещата.

Хубав ден

# 571
Аз не, че съм много веща в спорта, все пак тренирам в къщи и черпя информация от нета и тук, т.е мнението ми не е меродавно. Аз не бих издържала на час скачане на въже, на мен 30 мин. тичане (монотонно, интервално - няма значеение) ми доскучават, за това се чудя. Но все пак за това сме различни хора, разбира се.

Аз днес все още не съм тренирала. Времето тук взе да се разваля и май ще вали и нещо ми притихна ентусиазма. Ще го пиша почивен и ще метна една йога по - късно днес. Брей колко  бързо  минават почивните дни, чак ме е яд. Ако и работните минаваха така бързо  Laughing

# 572
Лора, пчелният прашец изобщо не е здължителен, аз го добавих, защото имам в наличност сега. Преди си бях правила и само кисело мляко+кокосови стърготини+малко мед и пак беше  Heart Eyes

# 573
Дели, да не те мислим тебе, обикаляш си по света и у нас Grinning А аз при всяко къпане с добро те споменавам  hahaha Hug

Днес не тренирам Grinning Ама си купих обувки, другата седмица съм на сватба  Mr. Green

Фея, точно теб няма да кълцам  Joy знам те аз, че тренираш  Hug

Фъстък, не разбрах върнахте ли се или си направихте плануваното пътуване?  Simple Smile

# 574
За днес една лека тренировка за дупе и корем, 40 мин.

Снощи бяхме на РД, но торта не съм близнала.  Mr. Green

Дели, Hug

Фъстъче, това е язовира, който се намира до Разград, нали ( въпросителна-Мери  Mr. Green ).

Лек ден!

# 575
  • here, there, everywhere
Рейни, уви права си за почивните дни. Hug

Аз вдъхновена от вас потичах тази сутрин. Опитвах се да си контролирам дишането и да вдишвам през носа, но сякаш това още повече ме измори. Много ме мори това тичане да му се на види, но и аз ще го моря пък.

Преди малко правих и тотал боди алфа и сега съм полегнала изморена на дивана. Още не знам утре какво ще тренирам. Предполагам, че зависи и от времето. Май ще вали ( боже, каква изненада Mr. Green).

Дели, и аз съм смесвала кисело мляко с кокосово люспи( не стърготоните, а едни такива по-големи парченца). Потвърждавам, че и на мен много ми се услади, но калориите ми така удрят тавана, та се опитвам да се въздържа.

Фъстъчено май се е разминало с пътуването. Нищо, ще има и друг път.

# 576
Аз водих децата на малка екскурзия днес. Не остана време за тренировка, защото исках да гледам и Гришо, та се метнах с едни гирички в ръцете и две тежести на краката и 40 мин поскачах здраво на степера   Laughing
То като гледам спокойно можех да пропусна тениса...

# 577
Днес пак се разминах с тренировката, но не е изключено и тази вечер на дежурството да метна няколко серии стъпка върху стол, клекове, напади, мъртва тяга с тежест (няма да издавам какво ползвам за тежест, че ще ме уволнят Wink). На миналото дежурство от такава "тренировка" се бях сдобила със сериозна МТ.

Като храна днес отчитам овесени ядки със сирене, копривена супа и една дюканска пърленка.
Оказа се много вкусна и по всичко личи, че ще ми стане любима.

# 578
За да не спамя само, отчитам доволно за днес Ден 4 от седмичната Руми. Малко по малко влизам в релси, почти не съм изгубила форма  Whistling
Нещо мотивацията ми е спаднала напоследък, но смятам да се стягам в кръста вече, макар че аз плаж тази година няма да видя, та поне това не ме притеснява толкова   Twisted Evil

Нюки, точно вчера в ДМ гледах едни такива люспи и им хвърлих око, макар че тук са скъпички техните неща  Crossing Arms
Мери, Свети,  Hug

# 579
Благодаря на всички за поздравите и подкрепата! Наистина осъзнавам , че тук е единственото място в БГ , където "другият" ще се зарадва и ще те поздрави за успеха ти и съм много щастлива че съм част от тази група.  bouquet
Тези дни нямам никакво свободно време , иначе тренировките си вървят. Утре ще почивам .Тази вечер ще е изпълнена с грехове- вино и спагети .Второто не съм яла от 5-6 месеца ,а обожавам.Приятна почивка , до понеделник!

# 580
Дели, ще чакам снимките с нетърпение! Мога да си представя колко ти е приповдигнато...

Фъстък, това приятелят ти ли е? Колко е доволен само  Grinning

Мери, ти знаеш, че тренирам, ама новите знаят ли? Важно е да давам личен пример  Mr. Green

Та ето го днешния отчет:

# 581
  • UK
Oх, и аз добре, че пропуснах Гришо, ами отидох да тренирам.  Rolling Eyes
Направих си зверска тренировка днес, много съм доволна, ама утре не знам как ще ходя. Загрях с 3км. тичане, докато гледах по ББС на екранчето на пътечката кога най-накрая ще излязат Кейт и Уилям с момиченцето, на третия км. ми писна да гледам кадър от вратата на болницата и продължих с тренировката на матовете - те тогава излезли, да им се невиди  Crossing Arms.
Продължих с 2 серии упражнения със собствено тегло за глутеус - кикове нагоре и настрани, след това тръстери с тежест 9кг. В почивките - планк и ренегатско гребане. Оттам в залата с щангите - 2 серии х 12 клек с щанга зад врат, мъртва тяга, добро утро, в почивките придърпване на скрипец. Накрая 5 мин. на машината за гребане. Така обичам да тренирам, бавно и в празна зала, в делничните дни е абсурд това да го направя.

Сега готвя греховно калорично ястие - чили кон карне, но ми харесва да мисля за него като протеиново зареждане  Laughing.

simpa, каква е тази дюканска пърленка?
Аз вчера за първи път правих хляб с ръжено брашно, обаче хич не ми се получи - стана като калъп сапун за пране "Чайка" и на вкус май също е горе-долу така (в частта, която се яде). Мрън.

И понеже знам, че някои от вас за почитатели на балета, а днес е починала Мая Плисецкая, ви поздравявам с това: https://www.youtube.com/watch?v=ZsewfOr3IXo

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 22:25 от Ljoli

# 582
  • Stavanger,Norway/ Varna
Рейн, влизам в защита на въжето  Crossing Arms Това за мен е и ще си остане любим кардио уред, който тренира цялото тяло, особено ако е тежко като моето. Аз за 40 мин с въжето в ХИИТ протоколи се разбивам без да ми доскучава. Споделяла съм и преди тренировките си, а седа като се затопли (тук сме още със зимните якета) ще се отчитам по- често с него.

Днес нямах тренировка, но се порадвахме на слънчице и разходка.
Открих, че ако се разбие замразено манго с кисело мляко или като мен с кесам(кварк) и протеин, става страхотен сладолед. След като ММ поиска да ми изяде половината, значи става  Mr. Green

# 583
Пърленката наистина е много вкусна.

Продуктите:
1 яйце, 3 с.л. овесени трици (или 2 с.л. овесени трици + 1 с.л. смляно ленено семе), 1 с.л. кисело мляко, 1 с.л. извара (аз сложих сирене, че изварата ми беше станала за боклука), 1/3 ч.л. бакпулвер, сол (по избор).
Изпича се в незалепващ тиган, като се обръща и от двете страни като палачинка.
Е, нека да се знае - по-вкусна е от палачинка Peace.

# 584
Ааа Бобче моля ти се, аз с никой не искам да споря, особено с теб  Laughing Просто се чудя при положение, че има толкова много клипове в нета и за 30 мин. спокойно можеш да си изкараш белия дроб от кардио аз ще метна въжето и то за цял час  Rolling Eyes аз не си се представям, това имах предвид, иначе със сигурност каквото и кардио движение за 1 час да правиш ще има ефект. Само не знам след известно време как се отразява на ставите.
А като казах стави - МП вече се оплаква от болки в колената  Cry магнезий ли препоръчвате? Как се пие? Друго какво ще препоръчате (освен почивка?)

Общи условия

Активация на акаунт