Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 176
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor
Отчитам само една тренировка, не ми стигнаха силите за две - Total Body Circuit. Утре ще направя Ab-са. Rolling Eyes
Сега ме подсетихте, че не можах да отворя линка на ТДИ. Може ли нов, че не знам къде да го търся? Да видя и аз, и да ударя едно рамо. Laughing

Моят хитрец е забавен, да...ама да не ти е в къщата, дет се вика! Mr. Green Добре, че другият брой е с по-различни кусури, че ако и двете бяха такива, щяха да ми стопят лагерите... Laughing

Тича ми се  и на мен навън, но няма кой да ме изкара. Нещо ми станаха много сложни и мързеливи сутрините, а вечер е пълно на игрищата...Знам, че е въпрос на навик,  но нещо не мога да се напъна...

# 556
Непокорна, ако чакаш някой да те изкара на стадиона, трудна работа. Навий се сама Wink

https://vimeo.com/111203857
Като гледам това видео и наклона на туй чудо, по което се катерят... май ми трябва по-стръмно баирче на стадиона, от де да го намеря  Laughing Абе май си ми е добре баирчето, ще продължавам да го катеря  Crazy

# 557
 Такааа аз утре потеглям на пътешествие с колело до язовир Пчелина. Ще спим на палатка и такаа като се върна ще разказвам по подробно  Simple Smile

# 558
  • София близо до Витоша
Сега свърших и тази вечер час скачане на въже. Чувствам се страхотно и заредена с много енергия. Уффф и на мен ми се искаше да избягаме от Сф, но тези финанси....

# 559
ДелиHug Ще ми припомниш ли кога заминаваш за Латвия и колко време ще си там, моля те? За пръв път попадам на човек, който ще ходи там.

Аз да взема да се отчета, че напоследък само коментирам и Мери ще вземе да ме накълца като кисела краставичка.

Тренировка: HIIT Cardo & Abs от ФБ + 30 мин йога

Закуска: ягоди, боровинки, покълнала спелта

Обяд: салата от бейби зеленолистни, микрозелении и един веган италиански кренвирш (не снимах  Embarassed )

След тренировка/вечеря: смути от спанак, круша, банан, манго, лимон, портокалов сок

# 560
Та 70 километра днес и утре толкова с колелцето  Simple Smile

# 561
  • Лас Вегас
За днес отчитам Tabata strength, Imsanity max30 и ден 9 от предизвикателствата. Не мога да повярвам, че издържах толкова без шоколад. Снощи ми се искаше сладичко и си направих сладолед от замразен банан. Това нещо е толкова вкуснооооо, не знам как не съм го пробвала досега.

# 562
Снощи ми се искаше сладичко и си направих сладолед от замразен банан. Това нещо е толкова вкуснооооо, не знам как не съм го пробвала досега.

Мдаааааа! А и може да се разнообразява с добавки като кис.мляко за по-йогуртов вкус; мед/фурми/ и какао за по-сладък и шоколадов; с горски плодове, с манго...  Wink
Фея, твоите "фръцли" са на възрастта на моите "зверчета". Удивявам се, че си ги научила да медитират. У нас това е абсурд.
Дрийми, благодаря за съветите  Hug Ще те послушам и ще пробвам с по-кратка йога. Надявам се да успея да "запаля" голямата ми дъщеря да я прави с мен. Малката е много гъвката и се чувства уютно с йогата, но каката е силова натура и е страшно скарана със стречинга под каквато и да е форма. С гирите не знам как точно ще се случат нещата - имам само от по 1 кг и по 4 кг. Ако с 4-ките ми е трудно, ще инвестирам в 2-ки. Така ще мога да си правя и различни комбинации за различните упражнения - 2+1; 1+4; 2+4...
В четвъртък правих рамо, бицепс, трицепс, а вчера се отдадох на различни видове скоци, бърпита и корем. Днес съм с мускулна на предно бедро, но мисля да отида на една тренировка канго джъмпс.

# 563
Добро утро- днес в почивния си ден отчитам ден 31 от Лесли + ден 2 от Павла  Peace + ден 12 ноу джънк
На обяд сме канени в леля ми на обяд и ще има БИИП...но аз ще се въздържа  Joy
Хубави почивни дни на всички  Hug

# 564
Добро утро

Цветелина ти от кога скачаш по 1 час на въже? Нещо друго добавяш ли като тренировка през деня? Каква е целта ти? Извинявам се, ако съм пропуснала отговорите до момента. Питам, защото при наличие на толкова много информация тук в темата и в интернет изобщо където с налични материали можеш да тренираш цялото тяло за по - малко време и без предпоставка за болки в ставите ми е странен избора ти на трениране. Т. е странен за мен, не, че се заяждам. Ако искаш можеш и да не ми отговараяш на въпросите. И се извиянвам, ако звуча хаотично, просто преди малко се събудих и още пия кафе и мислите ми не са подредени  Grinning

Приятен ден

# 565
ФейHug заминавам на 29 май и ще бъда в Рига за четири месеца. Вече нямам търпение! Ще ви атакувам със снимки, разбира се Wink
И снощи забравих да кажа на Айа колко много се радвам, че отново е сред нас!  Hug

По-късно планирам Руми, а сега ставам и започва лудо чистене.

И последно - да споделя днешната си закуска, която е на път да превърне в един от любимите ми десерти - кисело мляко, чия, повечко кокосови стърготини, докато се сгъсти хубаво млякото и малко пчелен прашец. Накиснах ги снощи и тази сутрин беше М-М-М!

# 566
промяна в плана за съжаление, счупи ни се ремаркето....нищо друг път. Ето една снимка

# 567
Аз не, че не си позволявам плодове и зеленчуци, ям когато ми се ядат. Не виждам промяната си в диетата като чак толкова дратична, понеже по принцип рядко се отдавам на вредни (пържени и тестени) храни. Просто попрекалявах със захарта, и то взе че се натрупа.  ooooh!
От вчера се отчитам с двойна тренировка:
http://www.benderfitness.com/2013/01/fitness-transformation-workout-2.html - 2 пъти и
http://www.benderfitness.com/2013/01/booty-bump-workout.html още 2.
Имах някакво ужасно главоболие, и ако не беше за него щях да мога да повторя и по още един път програмите, не са чак толкова натоварващи.

Групата е много приятна, и е интересно да видя какво използвате и вие, за да влизате във форма.  Peace

# 568
Аз отчитам едно бягане 5км днес, на което по някакво чудо направих добър спринт накрая.  Shocked

Следобеда го замислям за йога от Yoga with Adriene, че ще ми дойде добре след ученето.

Момичета, препоръчайте ми някаква тренировка lower body със собствено тегло за утре. Нещо нищо не съм си харесала, мислех си за Т25 lower body, той доста ми е писнал, но ми е добре откъм натоварване. newsm78

deliberation, много се изкушавам да ти изкопирам закуската, само с пчелен прашец трябва да се сдобия  Twisted Evil

# 569
  • UK
Днес само Yoga Day 5 Erin. (+ ден 16 ноу джънк)
Сега отивам с децата по парковете. Весел ден.

Общи условия

Активация на акаунт