Токуда болница София - 20 тема

• 87 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
По- скоро го споделям като новина. Исках да разбера, ако някой знае нещо повече, да сподели. Като например Илиев ли ще поеме отделението? Нов ли ще има? Къде отива Лазарова?

# 16
  • Sydney
По- скоро го споделям като новина. Исках да разбера, ако някой знае нещо повече, да сподели. Като например Илиев ли ще поеме отделението? Нов ли ще има? Къде отива Лазарова?
ама къде го пише това? или това ти е лична информация?
преди, когато Лазарова отсъстваше по болничен отделението беше поето от Илиев...

# 17
До 10-тина дни вероятно ще ходя на място и като разбера, ще ви пиша за анестезиолога Simple Smile
Относно избора на анестезиолог - говори си с докторката, която си избрала, за да видиш дали ще бъде на смяна въпросния ден и ако не е варианта е да изместиш датата на секциото (ако това изобщо е възможно,  касае се за 1 ден разлика най-вероятно). Избора на анестезиолог е отделна услуга, която се заплаща.
Относно услугата " раждане без избор на екип" - тя отпада и няма да се предлага, но не мога да кажа от кога.
Относно д-р Лазарова - да, тя напуска ( не мисля, че някъде биха я изгонили). Няма да бъде д-р Илиев новия началник на отделението.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 00:06 от Sunny17

# 18
  • в 1001-та нощ
Sunny17  Blush благодаря за информацията  Peace

# 19
a.l.e.n.a, можеш ли да ми препоръчаш добър перидатър в Токуда? Търся си свестен лекар, добронамерен и не изнервен, който не изписва АБ за всяко нещо и е готов ако реша да не слагам ваксини да ми напише,че са сложени, ако имам нужда за детска градина. Има ли такова животно в Токуда или всичките са строги и праскат с антибиотици. И все пак, трябва да е кадърен, компетентен лекар, който да мисли и да не иска да ни хоспитализира за най-малкото нещо или да прави други неща, само и само да вземе пари по ЗК.

Някакви идеи?  Simple Smile

# 20
  • Калифорния
И на мен ми е интересно, в Токуда има ли лекари, които издават фалшиви бележки за ваксини, болнични и други подобни документни измами?  Money

# 21
Oceanborn, без да искам да разплавам спор, но не смяташ ли, че това не е редно?

моите впечатления от педиатрите в Токуда (сблъсвала съм се с 2-ма) са, че са крайно некомпетентни, абсолютно некадърни, невъзпитани и като цяло крайно неприятни (и двата пъти бях подложена на обиди, натоварена с мнооооого изследвания и след това изпратена в Пирогов, където ме посрещнаха с домуните "от Токуда пак ли искат да им решаваме казусите"). колкото соляма фенка съм на АГ-то там, толкова не харесвам педиатрите и само се моля да не ми се налага да лежа в болница с децата.

# 22
  • Sydney
това с ваксините е измама и води до големи проблеми, ако "хванат" лекаря, че пише не бита ваксина за бита... такъв лекар там няма да намерите и дори намек може да ви донесе проблеми... имате право да откажете поставяне на ваксини да детето ви, като си носите съответните последствия - не получавате пари от държавата (те, не че са много), няма право на ясла/градина и тнт, но предполагам сте наясно с тези неща... другото - да не си спазваш правата от взетото решение за мен е нередно, нагло и безотговорно на всяко ниво... не съдя родителите, които отказват слагането на ваксини, а съдя прикриването на този факт и неспазването на правилата, които произтичат от избора му!

# 23
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, можеш ли да ми препоръчаш добър перидатър в Токуда? Търся си свестен лекар, добронамерен и не изнервен, който не изписва АБ за всяко нещо и е готов ако реша да не слагам ваксини да ми напише,че са сложени, ако имам нужда за детска градина. Има ли такова животно в Токуда или всичките са строги и праскат с антибиотици. И все пак, трябва да е кадърен, компетентен лекар, който да мисли и да не иска да ни хоспитализира за най-малкото нещо или да прави други неща, само и само да вземе пари по ЗК.

Някакви идеи?  Simple Smile

Д-р Константинова от неонатологията, но е работи по каса. е съжалявам за нито една стотинка, която съм оставила за преглед при нея. Отговаря изцяло на търсенето ти  Peace

За ваксините, разбира се - не  Peace  И не вярвам, който и да е лекар там да го направи, някак не ми се вписва  Blush

И на мен ми е интересно, в Токуда има ли лекари, които издават фалшиви бележки за ваксини, болнични и други подобни документни измами?  Money

Дълбоко ме съмнява  Stop

# 24
д-р Константинова наистина е страхотна.
аз харесвам и д-р Масларска. но те са в неонатологията.
алена, те докога следят децата?

# 25
  • в 1001-та нощ
Питала съм - няма възрастово ограничение - баткото водя, все още, ако се налага  Peace

# 26
И аз водя там баткото (4г.) при д-р Константинова и също съм много доволна.
От педиатрията, за мен  лекар, на който мога да се доверя изцяло е д-р Лисички.

# 27
И аз съм за Константинова и двете деца си ги водя само при нея (4 и 2)голям професионалист,не обича да изписва антибиотици,ако наистина не се налага,но със сигурност няма да фалшифицира бележка за ваксини.Кой би си рискувал работата с такава измама.

# 28
Привет, момичета!
Можете ли да ми кажете за проследяването на бременност в Токуда? И предната бременност бях там, но по ЗК, а сега д-р Кирякова е само с платени прегледи. Въпросът ми е, че прегледите по ЖК ги пишат като ехограф и съответно взимат по 30лв, а очаквах да са по 15 (както са прегледите по ЖК). Мисля си, че вероятно стандартния преглед по ЖК включва преглед без ехограф  и може би затова процедират така, но ако някой има повече инфо, ще се радвам да сподели.

# 29
алин, аз се следях платено цялата бременност, не мога да дам инфо за по ЗК, но само исках да кажа, че прегледите не се водят ехограф, а са си ехограф всеки месец.

Общи условия

Активация на акаунт