Токуда болница София - 20 тема

• 88 144
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не е нужно да пазиш час

# 556
Здравейте, момичета,

Благодарение на темите за Токуда и вашите мнения и аз направих избор да родя там. Дълго се чудих между Кирякова и Герганова и накрая избрах тази, за която имаше час по-рано - Кирякова Simple Smile. След седмица ми е първият преглед при нея. Терминът ми е началото на ноември и се надявам на естествено раждане с епидурална упойка. Стискайте ми палци Simple Smile

# 557
  • където ми е най-добре
Здравейте, момичета,

Благодарение на темите за Токуда и вашите мнения и аз направих избор да родя там. Дълго се чудих между Кирякова и Герганова и накрая избрах тази, за която имаше час по-рано - Кирякова Simple Smile. След седмица ми е първият преглед при нея. Терминът ми е началото на ноември и се надявам на естествено раждане с епидурална упойка. Стискайте ми палци Simple Smile
И двете са много мили, добри и внимателни към пациента и към работата си. Лека бременност и леко раждане. С пожелания за едно здраво и усмихнато бебче  ylinfant

# 558
  • Sydney
Сори за офф-а, но ми се стори интересно - днес минах покрай Токуда, на входа за болницата има голям билборд с бебешки обувчици и надпис "Благодарим ви д-р Корсачки" Simple Smile

седи от миналата година Simple Smile

# 559
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета,

Чудесен избор  Peace В грижовни ръце си  Hug

# 560
  • София
  Здравейте! Спешно ми трябва тел. на д-р Димитров...може ли някой да ми го прати на лични?
Благодаря!  bouquet

# 561
Здравейте, някой може ли да ми даде на лични телефона на който мога да си запиша час в частния кабинет на д-р Илиев? Много благодаря  Simple Smile

# 562
  • София
  Здравейте! Спешно ми трябва тел. на д-р Димитров...може ли някой да ми го прати на лични?
Благодаря!  bouquet

Няма как така да дадем телефона на някой лекар ако той лично не ти го е дал.

# 563
  • София
Здравейте, някой може ли да ми даде на лични телефона на който мога да си запиша час в частния кабинет на д-р Илиев? Много благодаря  Simple Smile

Д-р Илиев работи само в Токуда.

# 564
  • София
Благодаря!  bouquet

Няма как така да дадем телефона на някой лекар ако той лично не ти го е дал.

Той ми го даде, но аз го загубих преди да го вкарам в телефона...

# 565
Здравейте, искам да питам за запис на тонове трябва ли да се обаждам предварително или мога да отида когато и да е?
Д-р Герганова ми каза на кои дати да отида, защото тя сега е в отпуска и се чудя дали мога просто ей така да се изтипосам в произволен момент.

Можеш да отидеш без час,просто ще изчакаш да ти дойде реда

# 566
Здравейте, мами,

можете ли да ми препоръчате добър педиатър в Токуда, който да се грижи за моето бебче след като се роди и да ни посети вкъщи в първите 24 часа след болницата? Разбира се и да работи със здравната каса, защото не мога да си позволя всеки път да си плащам прегледа...

# 567
  • Sydney
Здравейте, мами,

можете ли да ми препоръчате добър педиатър в Токуда, който да се грижи за моето бебче след като се роди и да ни посети вкъщи в първите 24 часа след болницата? Разбира се и да работи със здравната каса, защото не мога да си позволя всеки път да си плащам прегледа...
няма такъв вариант (доколкото знам аз)  Rolling Eyes

# 568
  • Калифорния
Значи ви трябва личен лекар. В сградата на Токуда работят 5-6 ЛЛ, но те са наематели там, самата болница не предлага лични лекари и не отговаря за тях (аз мисля че по принцип ЛЛ са еднолични търговци навсякъде, а не са към конкретно здравно заведение). Мисълта ми е, че ако просто Токуда ти е удобна като локация, можеш да избереш д-р Пелова. Тя се помещава на първия етаж на Токуда, но не работи за болницата. Педиатър е и аз съм доволна от нея, но то си зависи какви са твоите изисквания към ЛЛ.

# 569
Значи ви трябва личен лекар. В сградата на Токуда работят 5-6 ЛЛ, но те са наематели там, самата болница не предлага лични лекари и не отговаря за тях (аз мисля че по принцип ЛЛ са еднолични търговци навсякъде, а не са към конкретно здравно заведение). Мисълта ми е, че ако просто Токуда ти е удобна като локация, можеш да избереш д-р Пелова. Тя се помещава на първия етаж на Токуда, но не работи за болницата. Педиатър е и аз съм доволна от нея, но то си зависи какви са твоите изисквания към ЛЛ.

Моите изисквания не се различават от твоите предполагам- да е внимателна, мила, компетентна в работата си като лекар и винаги отзивчива в моментите, когато ми е нужна помощ за бебчо... Д-р Пелова отговаря ли на тези критерии?

Общи условия

Активация на акаунт