Приятели за секс?

• 48 395
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
Mr. Green Mr. Green В случая сексът е разменна монета срещу секс. Нищо по-различно от това, което правиш с твоя мъж вечер под чаршафите Laughing
Значи действай спокойно с твоя шеф тогава, щом си такава жалка картинка Laughing
Искрено се надявам, че просто се правиш на глупава и неразбираща hahaha
Ако пък не ще се притесня, че явно тук сте се събрали доста хора, които си плащате за всичко със секс Sick

# 196
Ех Мамасита, с твоите оргазми при всеки акт, пожелавам ти да изпиташ удоволствието да ДАДЕШ повече, отколкото да получаваш.  Peace

Ъ, нещо не разбрах, нечестно ли постъпвам? Аз пък си мисля, че секс не се е случил, ако жената остане незадоволена. И е повод за отнемане на точки.

Какво значи да дадеш повече? Обясни ми, давам ли достатъчно, като готвя вкусно или от време на време трябва да правя секс, без да ме е грижа за моето удоволствие? Това няма да стане.

Направо ми е странно как има жени, които правят секс и не очакват оргазъм. Това е нещастна работа...

ако не можеш да си обясниш, да ти обясня аз ?  Laughing
има жени, които за да свършат имат нужда от повече стимулация ..
тези жени не се насищат така бързо .. на секса ..
жената която свършва по трудно, но все пак свършва ..
влага повече старание , повече енергия и от всичко повече ..
просто защото тя има нужда от повече ..

ако имаш до себе си мъж, който свършва през 2-3 минути и той .. добре .. намерили сте се .. примерно .
но ако и мъжа има нужда от повече .. ти да свършиш 3-4 пъти .. и ще се наситиш ..
или дори да не се наситиш .. ищяха ти ще намалее ,
докато ако не си свършила ни веднъж за това време .. за което свършваш да кажем 3-4 пъти ...
ще си със същия първоначален заряд .. да не казвам по голям ..
което за мъжа , който е с теб е готино  Flutter

# 197
Ех Мамасита, с твоите оргазми при всеки акт, пожелавам ти да изпиташ удоволствието да ДАДЕШ повече, отколкото да получаваш.  Peace

Ъ, нещо не разбрах, нечестно ли постъпвам? Аз пък си мисля, че секс не се е случил, ако жената остане незадоволена. И е повод за отнемане на точки.

Какво значи да дадеш повече? Обясни ми, давам ли достатъчно, като готвя вкусно или от време на време трябва да правя секс, без да ме е грижа за моето удоволствие? Това няма да стане.

Направо ми е странно как има жени, които правят секс и не очакват оргазъм. Това е нещастна работа...
Твърдиш, че абсолютно никога не си правила секс без да стигнеш до оргазъм ... Е, защо ли не вярвам, че при първия ти път, а и поне още няколко след това, си изпитвала истински оргазъм? newsm78
Вярно, има хора, които могат да получат оргазъм само от целувки или докосване, но все пак  Whistling

# 198
 Напротив, никога, абс. никога не съм имала сексуален сеанс без оргазъм. Факт. За мен е толкова лесно и тривиално, че наистина не е най-важното. По-важно е усещането след това, енергиите, които се обменят. Там вече може да има разлика от земята до небето. Иначе физическото удоволствие е по подразбиране. [/quote]

Аз пък се чудех дали думата "сеанс" включва партньор. Малко ми звучи като спиритичен сеанс, който може и да протича самостоятелно.

# 199
  • София
Такааа...изчетох темата дотук с абсолютен кеф  Flutter Разбрах, колко голямо значение има възрастта на коментиращите, повече вятърничавост или повечко мъдрост много определят мнения по въпроса  Peace Но...лошо няма, темата е доста интересна и актуална в наше време, мисля ... Особено пък и като е пукнала чудна пролет Wink

Кефи ме Мамасита, защото казва верни неща и защото е абсолютно сигурна в това, което изрича. Евала!  bouquet Съгласна и съпричастна съм и с тези, които са имали подобни отношения и щом са могли да се настроят подобаващо и да си ги изживеят хубаво, чУдно! Обаче ... Никога не мога да се съглася с твърдение, че има жени, които се удовлетворяват САМО и САМО със секса. Абсурд! Защото истински хубав секс с реален и неописуем оргазъм жена може да има изключително и само ако отвътре я грее чувство. Не казвам, че е любофф...но чувствено отношение към мъжа, с когото е тя. Не отричам прекрасен и бурен, готин секс без чувства...но такъв може да се случи веднъж и това е.

Може би мъжете по се водят по долния си мозък и са им по-лесни този тип отношения Thinking

И моите адмирации за nofelet! Изкефи ми определение "връзка без обещания, без ангажименти". Защото лично за мен няма такова понятие «неангажираща връзка», щом е връзка ...значи си вързан вече и ангажиран ..много или малко Simple Smile

# 200
Обаче ... Никога не мога да се съглася с твърдение, че има жени, които се удовлетворяват САМО и САМО със секса. Абсурд! Защото истински хубав секс с реален и неописуем оргазъм жена може да има изключително и само ако отвътре я грее чувство. Не казвам, че е любофф...но чувствено отношение към мъжа, с когото е тя. Не отричам прекрасен и бурен, готин секс без чувства...но такъв може да се случи веднъж и това е.

Дръжки! Нали не си мислиш, че си единствената жена на света.

# 201
Mr. Green Mr. Green В случая сексът е разменна монета срещу секс. Нищо по-различно от това, което правиш с твоя мъж вечер под чаршафите Laughing
Значи действай спокойно с твоя шеф тогава, щом си такава жалка картинка Laughing
Искрено се надявам, че просто се правиш на глупава и неразбираща hahaha
Ако пък не ще се притесня, че явно тук сте се събрали доста хора, които си плащате за всичко със секс Sick

Само ти единствена в тая тема говориш за секса като за платежно средство, така че направи си изводите що за прост...ско мислене имаш.

# 202
  • София
Обаче ... Никога не мога да се съглася с твърдение, че има жени, които се удовлетворяват САМО и САМО със секса. Абсурд! Защото истински хубав секс с реален и неописуем оргазъм жена може да има изключително и само ако отвътре я грее чувство. Не казвам, че е любофф...но чувствено отношение към мъжа, с когото е тя. Не отричам прекрасен и бурен, готин секс без чувства...но такъв може да се случи веднъж и това е.

Дръжки! Нали не си мислиш, че си единствената жена на света.
Дръжки не дръжки, ама си е факт  Laughing И за мое удоволствие и кеф сме доста много на този свят, това прави живота по-забавен и изключително атрактивен  Wink

# 203

Твърдиш, че абсолютно никога не си правила секс без да стигнеш до оргазъм ... Е, защо ли не вярвам, че при първия ти път, а и поне още няколко след това, си изпитвала истински оргазъм? newsm78
Вярно, има хора, които могат да получат оргазъм само от целувки или докосване, но все пак  Whistling

Абсолютно и от първия път. Имайки предвид, че първият ми път беше чак на 19, а не на 14, та бях доста подготвена, физически и психически. Сега по отношение на "истински оргазъм" могат да се напишат книги, но мисля, че знам за какво говоря. Освен това когато правиш секс на 19, да кажем, че хормоните са се погрижили да нямаш досадна девствена ципа и да кървиш като заклана, или пък да има болка.

Та кажи на кое викаш истински оргазъм, за да го различим от фалшивия такъв.

Сега, ако някоя заблудена девойка се е оставила да я къртят на 14 и чак след 22 е разбрала какво е някакъв оргазъм, това вече е проблем.

Абе има майстори и хора с талант в тая област, какво да се прави, не всеки го може.

# 204
  • София
А, чувства има. Сексуалното привличане може да бъде много силно чувство.

# 205
  • София
Може, физиката понякога е доста силен аргумент Simple Smile Обаче не е за многократно повтаряне.

# 206
Само ти единствена в тая тема говориш за секса като за платежно средство, така че направи си изводите що за прост...ско мислене имаш.
Аз? Точно аз съм тази, която смята, че секса не е разменна монета, но явно не можеш да четеш или не разбираш простичките ми изречения  Crazy
Не беше мой коментара, в който се казва, че секса е екстра, с която човек постига целите си. Не беше мой и този, в който се обяснява, колко скъпи са нечии сексуални услуги и как секса наистина бил разменна монета Whistling
Това, което бях споменала е, че според мен някои пишещи си отварят краката едва ли не без желание, само защото половинката им е направила нещо за тях и те трябва да си платят. Друг е въпроса, че се появиха хора, които потвърдиха думите ми и от там се заформи дискусията, в която аз категорично отказвам да приема, че нормален човек може да плаща със секс за нещо.

# 207
  • София
Може, физиката понякога е доста силен аргумент Simple Smile Обаче не е за многократно повтаряне.

Че кой те кара да повтаряш? Аз съм повтаряла, защото ми харесваше.

# 208
  • София

Че кой те кара да повтаряш? Аз съм повтаряла, защото ми харесваше.
И не си имала никакви емоции освен физическото привличане и удоволствието, което получаваш? Simple Smile В този аспект го казах.

# 209
Проблемът в тази тема е, че когато кажа "сексът е средство и инструмент", то въображението на БГ женската спира главно до материални цели.

Не, сексът е инструмент за постигане на много по-фини цели. Правилното използване на сексуалността може да ти настрои правилно съзнанието. Обратното също важи: неправилното използване може да ти изкриви възприятието и съзнанието. Сексуалността може да е лепило между двама човека и да създаде стабилна общност, но може да ги накара и да се намразят.

Знам например, че сексът с втория ми съпруг поражда много приятна енергия и взаимодействие. И хич не си отварям краката по задължение, макар че има известно планиране, за да са редовни нещата. Сексът не е несериозна и фриволна работа, човек трябва да знае като го прави, какво още прави.

И тъй като в широкия смисъл единствената енергия на човека е сексуалната, то на практика за всичко плащаме със секс, а после може да си платиш за секса с много неща, искаш или не искаш. Просто тази разменна връзка е залегнала в природата на нещата и уравнението трябва да се балансира. Така че всеки секс се плаща, а ако нещо се плаща, то се плаща със секс.

Ето един пример: имала съм периоди на академични усилия, които са поглъщали цялата ми сексуална енергия и са я превръщали в писателска креативност. Тоест плащала съм със секс на писателската муза дори.

Нямате въображение и това си е...

Общи условия

Активация на акаунт