Приятели за секс?

• 48 397
  • 373
  •   1
Отговори
# 180
Desss, по нашите по-развратни щати, има и друго - booty call, много подобно на friends with benefits.
Тези неща са платени  Mr. Green

Не са платени. Върви в двете посоки: от жена към мъж и обратното. Или от жена към жена, или мъж към мъж, зависи от сексуалната ориентация. Ето ти определениe:

when the opposite sex rings you for some fun in the bedroom, that being the sole purpose of the phone call

http://www.urbandictionary.com/define.php?page=2&term=booty+call

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 01:01 от Сирена

# 181
 Laughing Laughing На тоя му писнало да го търсят само за секс по никое време:

This bitch ass is calling me at 2am again for some ass. I ain't nobody's booty call.

# 182
за болестите- естествено ,че с презерватив Peace
Добре де презерватива ще те предпази от бременност, но не и от полово предавани болести, защото секса не е само проникване, от фелацио и кунилингус също се хващат венерически болести. Тогава защо хората си мислят, че като са правили секс с презерватив са спокойни и защитени?

# 183
Може ли пак да се пише във форума анонимно?

# 184
То за да си изкарате добре на дискотека и ресторант, нали все пак приятелят трябва да може да си плати поне за себе си; да е организиран, за да може да се облече, наконти и излезе; да може да спазва уговорки.

А тук се иска пичът да си лежи в леглото, мадамата да дойде със собствен транспорт, да правят секс и да си отиде. Айде, от него да мине, може да му почисти малко стаята, че все пак се е трудил човекът.
Защо реши, че трябва жената да иде? Мога аз да ида или да се срещнем на друго място какъв е проблема?  Wink

# 185
Нищо нередно не виждам в такива отношения. Peace
Единственият проблем е, че хубавият секс, както и страстта, та дори и уговорката, че има лимит на връзката, често несъзнателно водят единия към влюбване. Simple Smile И тогава става драма.
И аз така мисля.
За болестите предполагам ,че за такъв човек всеки би избрал някой на когото има доверие.И обикновено в такъв тип връзки съм забелязала ,че повечето си правят секс само те и няма трети лица в отношенията им.Просто се залъгват ,че това е връзка само за секс .

# 186
И аз така мисля.
За болестите предполагам ,че за такъв човек всеки би избрал някой на когото има доверие.И обикновено в такъв тип връзки съм забелязала ,че повечето си правят секс само те и няма трети лица в отношенията им.Просто се залъгват ,че това е връзка само за секс .
То си е връзка само за секс, а по скоро се залъгват, че ще се виждат и с други хора, но дефакто се виждат само двамата! Simple Smile

# 187
"Ако правех секс като нормалните хора на моята възраст "

Ами прави де! От небето ли да ти падне тоя секс?

# 188
Аз разбрах, че сладура общо взето е лузър, който не може да се пласира, не ще и да учи. Поне един английски да хване...

Безплатно само акъл давам, ама и това скоро няма да е без пари. Хващай се в ръце, не си в първа младост, направи нещо от себе си, защото сега си точно типажа, който отблъсква жените.

Истинският мъж лъха на инициативност, подхваща неща, намира си пътя.

Със сигурност не хаби сили да обяснява как друг му е виновен.

Така че, Ванко, Сладуре, 89- прави нещо.
Ако правех секс като нормалните хора на моята възраст най-вероятно щях да имам мотивация за всичко това, но понеже не правя нямам мотивация за абсолютно нищо! Знам, че когато го правя сякаш ставам съвсем друг човек и тогава ми идва мотивацията иначе как да стане не се чувствам комфортно или адекватно при такава сериозна липса! И не знам кой е този Ванко дето сте го лапнали!  Sunglasses

Абе приятелю какъв ти е проблема със секса?Чак пък такава нужда ли имаш,че и по форумите взе да търсиш? Нямаш ли някоя бивша приятелка където ще ти върже?Защото да си толкова време без жена очевидно имаш някакъв проблем.Според мен не си търсиш само приятелка за секс, ами към такава се насочваш поради липсата на каквато и да е жена в живота ти.И за какъв интервал от време става въпрос,че не ми стана ясно?Я се стегни!Никоя жена не иска хленчещ лигльо,който все се оплаква от нещо и си ги избий тези комплекси.Не чакай секса да те мотивира сам трябва да се мотивираш.Ако ти си добре имаш самочувствие и се чувстваш добре все някоя ще се намери да се лепне.Ако си намериш такава приятелка "само за секс"по добре и кажи,че искаш само секс след акта,че иначе рискуваш да не ти върже  Laughing Не всяка се навива  Naughty

# 189
Сладуре, фиксираните в идеята непременно да правят секс, изобщо не са секси. Много им личи отстрани и звучат смешно. Тези връзки колкото и спонтанно да започват, има някаква вербална прелюдия. Ако не можеш да вържеш нормален разговор няма как да стане.

# 190
Дайте да му съберем по левче за професионалистка, че много е загорял човекът...

# 191
  • Перник
Ето ти една мотивация: намери си доходоносна работа, че да можеш спокойно да си платиш на професионалистка.

# 192
На 26 години нормалните мъже обикновено са във връзка и имат капацитета да я поддържат. Съответно когато си с партньор, правиш и секс, така разправят.

Той се притеснява човекът, че не е лесно. Ми не е лесно- на мен да не мислиш, че ми е лесно, след като не приличам на манекенка? То при жените всъщност целта е друга, не е сексът, но мисля, че схващаш за какво става въпрос.

Никой нищо не е решил със стоене и мрънкане.

# 193
Има само сексуални връзки. Аз съм имала такава  като необвързана- редовен секс, излизания чак не, но вечери, взаимопомощ-по скоро той ми е помагал- не финансово, вече 20 години сме приятели . Ако искам да правя  секс и сега с него ще откликне, но зависи от мен.Дори съм му искала ключ от апартамент , за да се видя с друг. По принцип гледам по- различно на живота от повечето жени и за мен приятелство за секс не е проблем, просто човек има нужда от нещо в даден момент от живота и ако му върже - екстра. Не бих си позволила да се влюбя , отговорен човек съм, то не че пита де, но все пак, когато човек е сложил ясна граница, възможно е да не се преминава. Понякога се случват предполагам усложнения, но "който го е страх от вълци, да не ходи в гората ", нали?
Ех Мамасита, с твоите оргазми при всеки акт, пожелавам ти да изпиташ удоволствието да ДАДЕШ повече, отколкото да получаваш.  Peace

# 194
Ех Мамасита, с твоите оргазми при всеки акт, пожелавам ти да изпиташ удоволствието да ДАДЕШ повече, отколкото да получаваш.  Peace

Ъ, нещо не разбрах, нечестно ли постъпвам? Аз пък си мисля, че секс не се е случил, ако жената остане незадоволена. И е повод за отнемане на точки.

Какво значи да дадеш повече? Обясни ми, давам ли достатъчно, като готвя вкусно или от време на време трябва да правя секс, без да ме е грижа за моето удоволствие? Това няма да стане.

Направо ми е странно как има жени, които правят секс и не очакват оргазъм. Това е нещастна работа...

Общи условия

Активация на акаунт