Приятели за секс?

• 48 393
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Проблемът в тази тема е, че когато кажа "сексът е средство и инструмент", то въображението на БГ женската спира главно до материални цели.

Не, сексът е инструмент за постигане на много по-фини цели. Правилното използване на сексуалността може да ти настрои правилно съзнанието. Обратното също важи: неправилното използване може да ти изкриви възприятието и съзнанието. Сексуалността може да е лепило между двама човека и да създаде стабилна общност, но може да ги накара и да се намразят.

Знам например, че сексът с втория ми съпруг поражда много приятна енергия и взаимодействие. И хич не си отварям краката по задължение, макар че има известно планиране, за да са редовни нещата. Сексът не е несериозна и фриволна работа, човек трябва да знае като го прави, какво още прави.

И тъй като в широкия смисъл единствената енергия на човека е сексуалната, то на практика за всичко плащаме със секс, а после може да си платиш за секса с много неща, искаш или не искаш. Просто тази разменна връзка е залегнала в природата на нещата и уравнението трябва да се балансира. Така че всеки секс се плаща, а ако нещо се плаща, то се плаща със секс.

Ето един пример: имала съм периоди на академични усилия, които са поглъщали цялата ми сексуална енергия и са я превръщали в писателска креативност. Тоест плащала съм със секс на писателската муза дори.

Нямате въображение и това си е...
+1  newsm10

# 211
Охо, много вървежна тема! Аз се записвам , че е възможно да има само сексуални връзки, без обвързване; Колкото до оргазмите, имах един познат , който имаше голям стрес от това, че жена му не му давала да свърши преди нея..Не че нещо не му беше наред. Wink
В крайна сметка "за всеки влак си има пътници". Чудя се само на някои ограничени мнения, няма да конкретизирам..Дерзайте, дерзайте - така ще има повече хляб за сексуалните връзки  Sunglasses

# 212
  • София
Скрит текст:
А, чувства има. Сексуалното привличане може да бъде много силно чувство.
Може, физиката понякога е доста силен аргумент Simple Smile Обаче не е за многократно повтаряне.

Че кой те кара да повтаряш? Аз съм повтаряла, защото ми харесваше.
И не си имала никакви емоции освен физическото привличане и удоволствието, което получаваш? Simple Smile В този аспект го казах.

Ако под "емоции" имаш предвид "влюбване" - не, не съм била. Мъжете ми бяха симпатични, имах им доверие, че не са някакви серийни изнасилвачи, защото се познавахме в някаква степен, и знаех, че няма да ми досаждат с въпроси от сорта на "ти къде беше, когато те нямаше".

# 213
  • София
Скрит текст:
А, чувства има. Сексуалното привличане може да бъде много силно чувство.
Може, физиката понякога е доста силен аргумент Simple Smile Обаче не е за многократно повтаряне.

Че кой те кара да повтаряш? Аз съм повтаряла, защото ми харесваше.
И не си имала никакви емоции освен физическото привличане и удоволствието, което получаваш? Simple Smile В този аспект го казах.

Ако под "емоции" имаш предвид "влюбване" - не, не съм била. Мъжете ми бяха симпатични, имах им доверие, че не са някакви серийни изнасилвачи, защото се познавахме в някаква степен, и знаех, че няма да ми досаждат с въпроси от сорта на "ти къде беше, когато те нямаше".
Вярвам ти, хора сме и сме различни. Просто този тип отношения ми се струват доста "сухи" откъм емоционалност, но определно могат да са доста "мокри" откъм физиката  Wink

# 214
  • Gotham City
Имах си такова приятелче, явно съм от типа жени, които споменава негативна в началото на темата, аз чувства не изпитах, но той се влюби, прекратихме отношения, за да не му се задълбочават чувствата, сега е щастливо обвързан, както и аз.
Сякаш вече остарях за тези неща, може би ако не бях обвързана щях да мисля по друг начин, но на този етап домашния уют и спокойни отношения ми идват чудесно  bowuu

# 215
  • SF
Съгласна и съпричастна съм и с тези, които са имали подобни отношения и щом са могли да се настроят подобаващо и да си ги изживеят хубаво, чУдно! Обаче ... Никога не мога да се съглася с твърдение, че има жени, които се удовлетворяват САМО и САМО със секса. Абсурд! Защото истински хубав секс с реален и неописуем оргазъм жена може да има изключително и само ако отвътре я грее чувство. Не казвам, че е любофф...но чувствено отношение към мъжа, с когото е тя.   Не отричам прекрасен и бурен, готин секс без чувства...но такъв може да се случи веднъж и това е.

Може би мъжете по се водят по долния си мозък и са им по-лесни този тип отношения Thinking

И моите адмирации за nofelet! Изкефи ми определение "връзка без обещания, без ангажименти". Защото лично за мен няма такова понятие «неангажираща връзка», щом е връзка ...значи си вързан вече и ангажиран ..много или малко Simple Smile

Аз пък съм съгласна с тебе.
Нещо такова написах като собствено мнение в темата. Секс, само секс, с приятел секс... не ми пука, ако няма чувства. Ако той няма чувства. Гадно ми е да гледам на секса като на вид услуга, която единият прави на другия.
А неангажираща връзка си е чист оксиморон.

# 216
  • Сф

А неангажираща връзка си е чист оксиморон.

Да не би да искаш да кажеш оргазматрон???  Joy

# 217
  • където ми харесва
Ма като почнете да се правите на възвишени на такава елементарна тема...не ви разбирам. Има поставен въпрос, дават се отговори, дискутира се по тях и току долети някоя дипломирана на тема"секса без чувства не носи удоволствие" и започне да обяснява, че на тоя свят няма жена, която да изпитва наслада от секс, в който не е вложила сърцето и душата си...и всичко в мен умира. Не, уважаеми, има хора, които не са издигнали на пиадестал своята душевност и емоционалност и просто искат да разпуснат с някой, който в този момент е на тяхната вълна. Не задълбавайте много, само да се изкарате единствените, изпитващи оргазъм и удоволствие от секса, щото, разбираш ли, е най-любимия ви човек на тази земя.

# 218
  • Gotham City
Ма като почнете да се правите на възвишени на такава елементарна тема...не ви разбирам. Има поставен въпрос, дават се отговори, дискутира се по тях и току долети някоя дипломирана на тема"секса без чувства не носи удоволствие" и започне да обяснява, че на тоя свят няма жена, която да изпитва наслада от секс, в който не е вложила сърцето и душата си...и всичко в мен умира. Не, уважаеми, има хора, които не са издигнали на пиадестал своята душевност и емоционалност и просто искат да разпуснат с някой, който в този момент е на тяхната вълна. Не задълбавайте много, само да се изкарате единствените, изпитващи оргазъм и удоволствие от секса, щото, разбираш ли, е най-любимия ви човек на тази земя.
+1

Това е само в  главите на някои. Като си наложиш "Без чувства няма оргазъм" ми няма да има да  Mr. Green

# 219
" Не, уважаеми, има хора, които не са издигнали на пиадестал своята душевност и емоционалност и просто искат да разпуснат с някой, който в този момент е на тяхната вълна. Не задълбавайте много, само да се изкарате единствените, изпитващи оргазъм и удоволствие от секса, щото, разбираш ли, е най-любимия ви човек на тази земя."

Не съм сигурна, че са хора. Може би някакъв вид двукраки говорещи животно, но чак хора...

Пък и защо да не си издигаш душевността на пиедестал? Че какво друго има да се прави на този свят, освен да си работиш по съзнанието и душевността?

# 220
  • София
Скрит текст:
" Не, уважаеми, има хора, които не са издигнали на пиадестал своята душевност и емоционалност и просто искат да разпуснат с някой, който в този момент е на тяхната вълна. Не задълбавайте много, само да се изкарате единствените, изпитващи оргазъм и удоволствие от секса, щото, разбираш ли, е най-любимия ви човек на тази земя."

Не съм сигурна, че са хора. Може би някакъв вид двукраки говорещи животно, но чак хора...

Пък и защо да не си издигаш душевността на пиедестал? Че какво друго има да се прави на този свят, освен да си работиш по съзнанието и душевността?

Joy  Joy  smile3542

Пак ми припомни лексиконите.

# 221
  • Gotham City
Извинявай, животни сме занчи...

# 222
Обясни ми пак защо е грешно да не се грижиш предимно за душевността си.

Аз например имам приятели за философски разговори.

# 223
  • София
Горките.

# 224
Обясни ми пак защо е грешно да не се грижиш предимно за душевността си.

Аз например имам приятели за философски разговори.
А ти защо не обясниш как така лепиш етикети на някои, че били "двукраки говорещи животни" и то само заради факта, че си позволяват да имат по-различно мнение от твоето?

Общи условия

Активация на акаунт