Приятели за секс?

• 48 347
  • 373
  •   1
Отговори
# 330
  • където ми харесва
Аз лично познавам само една жена, която има такива отношения и е ОК, а не е като да не съм срещала доста хора.
Другите декларират, че искат това, но скоро се оказва друго. Искат време, внимание, да знаят че няма друга и т.н.
Накратко - не е за всеки.
Естествено, че не е за всеки, а и на всичкото отгоре, едва ли тези, които го практикуват са се ограничили единствено до това.
Зависи и от възрастта и от самия човек, и от настроението, в което е в момента.
Ама аз все си мисля, че темата беше за "приятели за секс", а не неангажиращ секс с непознат  Grinning

# 331
Приятели за секс са двама приятели, познати, непознати мъж и жена- които се разбират да се срещат само с уговорката да правят хубав секс и да си задоволяват нуждите!

Приятел в случая е образно казано.  Wink

# 332
Според мен след такъв тип "връзка" влизането в "правия" път е почти невъзможно!
Имах едно колежка, която се занимаваше с подобен тип дейност. Първо имаше приятел и бяха суингъри, след като се разделиха обаче неангажиращите й връзки бяха толкова много, че дори имена не помнеше. След това се появи "принца на бял кон" перфектния за нея мъж, мил, добър,  с добра работа, възпитан, обичаше я адски много и бе готов на всичко за нея... но предполагам се досещате, че не стигнаха до никъде, тъй като явно не й беше достатъчен...

Аз лично съм тотално против такъв тип взаимоотношения, защото за мен секс без чувства е нещо нелепо и немислимо. Разбира се живеем в свободна страна, така че всеки прави каквото си иска Simple Smile  bowuu

# 333
  • Сф
Добре де, попадала съм в мъжки компании , говоря за мъже по на 40г., със семейства, деца;
Много от тях имаха нещо настрани , млади девойки например и винаги са ми казвали , че е само за секса.Тоест държат си на семействата, но имат нужда и от още секс явно. Консуматорски е живота вече , всеки търси още и още. Разбира се, понякога се получават усложнения, но не е задължително, зависи от много фактори. Защо мислите, че няма и жени, които търсят и защо винаги жените са заклеймявани като "лошите"?
 Като започнете с тия чувства направо ме разбивате- естествено , че има харесване и пасване, но ако има пък чувства би трябвало да си се съберат двамата, става рядко това обаче. И ей така си карат , някои с години......само за секса

# 334
Приятели за секс са двама приятели, познати, непознати мъж и жена- които се разбират да се срещат само с уговорката да правят хубав секс и да си задоволяват нуждите!

Приятел в случая е образно казано.  Wink
Заради ей това ти определение всеки разбира темата по свой собствен начин, защото "секс с приятел/познат" е много по-различно нещо от "секс с непознат" ... А ти един път пишеш в заглавието "Приятели за секс", после намесваш и непознати, след това пак говориш за "приятели с привилегии" и т.н. С две думи объркваш пишещите тотално и за това скачаме от вид на вид.

Скрит текст:
Сладуре, имам чувството, че искаш ей така някоя да се появи и да ти каже "Хайде да имаме неангажираща връзка." без ти да направиш дори минимално усилие за да я привлечеш и предразположиш за нещо такова ooooh!
С такова поведение и явна липса на самочувствие вероятността да те огрее е все по-малка Whistling
Ами аз правя даже доста усилия, но за сега резултат няма! Все пак аз пускам теми, пиша, питам не чакам мен да ме питат естествено(макар, че и ако някоя реши да ме пита няма да е лошо)! От къде реши, че нямам самочувствие? Simple Smile
Съжалявам, че ще те разочаровам, но пускането на теми във форуми като бг-мамма или тийнпроблем (някой го беше споменал, предполагам и там се подвизаваш) не е правене на доста.
В случая трябваше да се подразбира, че става дума за излизане и контакт с повече хора, предимно момичета за да придобиеш самочувствие и да можеш спокойно да говориш с тях, пък дори да са непознати и красиви.
А с това ти отговарям на въпроса, защо смятам, че нямаш самочувствие. Имам много приятели и познати мъже и нещата, които описваш са присъщи именно на тези с ниското такова, които в живота си са имали почти минималистичен контакт с жените. А и ако имаше достатъчно самочувствие нямаше да ти се налага да търсиш подобна връзка в нета - в сайтове за запознанства, форуми и сайтове с обяви (с които, стана ясно, си доста запознат).
Един съвет - запиши се на фитнес. Имам съмнение, че в телосложение още приличаш на пубертет. Няма жена, която да харесва подобен тип мъжки форми. Чрез фитнеса ще се тонизираш, ще се постегнеш и пооформиш. А успоредно с това ще успееш да се запознаеш и с момичетата, които редовно го посещават. В последствие може да им помагаш за упражнения или да завържете по някоя приказка докато въртите педали или бягате на пътека. Да, ще стане по-бавно, но това е начин да придобиеш самочувствие, което ще ти помага занапред.
Ние, жените, сме много интуитивни и от далеч познаваме кой има и кой няма такова. И, повярвай ми, тези без или с ниско самочувствие може да са красавци, но отблъскват лесно ...

# 335
Аз пък се чудя като виси пред компа, как още не е подхванал някой курс на Телерик.

А един мъж на 40 по-лесно ще изманипулира млада девойка и ще си я научи да се чупосва веднагически след секса.

Мда, такива връзки ако са повече от 2-3 и ако продължава работата повече от 2 г., значи вече не е просто нужда, а характер.

# 336
  • София
Колкото са хората - толкова са мнения  Peace Вероятно, всичко е възможно в този живот: приятели за секс, секс с непознати, секс само веднъж, продължително сексуване ...до човек си е. Форума е за да се изказват мнения, като никой никого не бива да слага под един знаменател, нито да се опитва да се налага и няма смисъл от подигравки и обиди. Винаги съм вярвала, че "който търси - намира" и "поискай и ще ти се даде" Wink

# 337
  • София
Да , сайт в който да изказваш мнение ,а не да сипеш предложения за секс на ЛС. Има сайтове в които това нещо се прави ,но не мисля че бг мама е такъв . Аз искам да ви кажа ,че  мъжете които пишат тук ,няма един нормален . Вие го приемайте както искате .
И Аз лично много се натоварвам ,като някакви хора ми предлагат секс . Който ме познава във форума знае ,че  имам дете и мъж и не желая никакви взаимоотношения с други мъже ..Пък камо ли от някакъв сайт!

Вие какво мислите за "мъже" като сладур 89!?
Пуснал тема тук и очаква някоя Бг Мама да му се хвърли на ****
Не я пуснал за да получи съвет .

# 338
Аз не виждам нищо лошо да търся все пак "който търси намира", а до това колко някой е нормален то си зависи от гледната точка на човека, който го оценява! И как разбирате дали някой е нормален или не, когато дори не го познавате???? Simple Smile

# 339
Ти осъзнаваш ли как изглеждаш отстрани с подобни жалки опити за намиране на секс партньор в подобен форум? Вярно, "данък обществено мнение не плащаш", но коя жена би си легнала дори за една вечер с човек с подобно поведение? Гаранция, че ти "на живо" положението е дори по-плачевно ooooh!
И стига с тези глупави и изтъркани фрази ... "Данък обществено мнение", "Който търси, намира" и т.н.
С подобни заучени фрази и поведение на отчаяна девойка жени не се вкарват в леглото Sick
Ти си на 26 години, а се държиш като на 16 ...

# 340
  • София
По принцип и аз намирам за странно мъже да пишат в този форум.  Rolling Eyes
Приемам темите, пуснати от тях, като поредните теми за размисъл и споделяне на мнение и не обръщам внимание на личните им дертове, честно казано!

# 341
  • София
По принцип и аз намирам за странно мъже да пишат в този форум.  Rolling Eyes
Нищо странно няма, според мен Wink Къде другаде да намериш отговори почти на всички любопитни въпроси, ако не и тук? Simple Smile Нали "бгмама знае всичко"  Laughing

# 342
Симона, хубавото на бг-мама е, че пишат всякакви хора на всякакви теми. Иначе за другото те разбирам напълно. И аз бих се вгадила, ако някой инфантил започне да ми предлага интимностите си. То е видно, че не е пуснал темата, за да търси мнение. Да се чуди човек да го съжалява ли или да го ругае.

# 343
Има нужди човекът. Wink

# 344
  • София
newsm10 и използва всички възможни ресурси според него  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт