Любители на Котки Тема 94

• 37 899
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Като сме отворили дума за тоалетните-силиконовите на колко време ги сменяте.. 10 дни и е доста жълтичка, ппнамирисва като отворя вратичката й

# 241
Ооооо 10 дни са много, на 4-5 сменям.

# 242
  • Пловдив
Здравейте! Имам въпрос. Имаме малки котета на 20 дена. Кога трябва да им дам нещо против глисти? Благодаря предварително за отговора!  bouquet

# 243
  • София
Благодаря, момичета, за поздравите и прегръдките за Кьорчонката!

vivili6 , когато котан направи първата криза с цистита в Братислава, ветеринарят ме упрекна, че не го храня здравословно. Накара ме да мина на домашно приготвена храна. На онези времена аз също не се хранех здравословно и нямах никакво време да се занимавам вкъщи с храна за себе си или за котките. Та спрях сухата храна, минах само на консерви, а както знаем - те съдържат 80% вода, което ме караше да се чувствам виновна, че не храня животните си пълноценно.

В България братът на Кьорчо нямаше късмета и се спомина твърде млад - на 10 г. Така и не разбрах какво му е било, защото нашите са скрили от мен, че е загубил апетита си. А на Кьорчо животът в провинцията му се отразява отлично на този етап - дядо му е касапин, винаги има прясно месо, сготвено по негов вкус, био кисело млекце, дори и прясно по лъжичка-две си близва ежедневно. Много обича сухата храна, поради което понякога за десерт получава от храната на Роял Канин за кастрирани котки. Мислех си, че има проблем със ставите, но като ми разказваха как обикаля по покрива на къщата, се отказах да си мисля глупости. Има си засята трева в двора, където ходи да си пасе. Стои по около 15-20 мин. ежедневно навън, като гледа да не си цапа лапичките - много е чистоплътен. Та така с него, надявам се да ми е жив и здрав, както и дядо му и баба му, на които завиждам заради големия двор и изворната вода, която пият и с която дори поливат. Много се глези, много се гушка, изобщо - няма и следа от онова своенравно и вечно мрънкащо коте, дето се беше настанило върху гардероба у нас и не можех да му видя очите. Simple Smile

Защо ме търсиш? ,
Покажи (на тия хора  Laughing ) твоя кьорчо!

# 244
Здравейте! Имам въпрос. Имаме малки котета на 20 дена. Кога трябва да им дам нещо против глисти? Благодаря предварително за отговора!  bouquet

След 3-тия месец и пак е опасно. Само пастичка на грам тегло от лекар.

# 245
  • София
Влизам само за да пусна едно клипче. Малко е дългичко, но пък е сладко. Wink

https://www.facebook.com/justepournousleshommes/videos/973577579329574/

# 246
  • София
Ахахахахх, умрях от смях!  Joy

# 247
  • София
Обмислям я, най-вече финансово .... ooooh!

Ако само финансовата част те притеснява и живеете в София или близо до София, обади се в Animal Rescue. Кастрацията е безплатна при тях. Кастрират, третират с антибиотик и обезболяващи и ти го връщат. Но трябва да си запишеш час предварително. Аз, а и почти всички мои познати си кастрирахме котките при тях.

Цунки на всички прекрасни мъркащи същества, които видях! Особено малката шушулка.

# 248
Не съм в София , но благодаря все пак .

# 249
  • София
Ех, _Jack_ не можах да помогна особено.
Тук има контакти за безплатно кастриране и в други градове, ако ти върши работа.:
http://catfriends-bg.org/Bezplatna-kastratsiya.php

Като си спомня ние как се притеснявахме преди кастрацията на първото ни коте.....  ooooh!
Два дни преди манипулацията бяхме на Ксанакс.  Laughing  После се смяхме сами на себе си. Котето тръгна да тича и скача 6 часа след операцията. Едва я удържахме, защото ни предупредиха да не ги прави тези неща.

# 250
  • София
Знаете ли дали вече кастрират в Богров? Тъй като бяха преустановили покрай преместването във Фермата. В Четири лапи кастрират безплатно котки, но им режат ухото и поставят номер.

# 251
  • София
Кастрират.  Peace Аз точно за там говорех. Последно кастрирахме през февруари тази година. Нищо не им режат на котетата и са много внимателни към тях.

# 252
Мислите ли, че от разгонването или от новата храна Аплаус, може акото на Оли да мирише повече? newsm78 Така ми се струва, но не знам от какво е.

# 253
Мисля ,че е по-скоро от храната . Някой май беше споменал ,че от нея понамирисвало акото .

# 254
  • София
Кастрират.  Peace Аз точно за там говорех. Последно кастрирахме през февруари тази година. Нищо не им режат на котетата и са много внимателни към тях.

Благодаря много.

Да ви разкажа за каишката. Купихме каишка от целите, обаче не я понася, а и да ви кажа много глупаво е направена тази на Ferplast. Ето такава е.

http://www.zoozona.net/uf/cats/Collars/Ferplast/.thumbs/.jogging_XL.jpg

На коремчето е с лепенка, още при първото слагане се напълни с косми. А и уж взехме по-големия размер от обиколката на гърдите, а се оказа малка.

Общи условия

Активация на акаунт